Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Sulauksit sulauksit, ne kur desites! ;)
Atsakyti

Turim būtinai 😎 :4u:  

koks nerealus oras šiandien  :yahoo:​ 

Atsakyti

Sveikinimai su graziom juostelem :)

Nesijaudinkit, visos sulauksit, jau matos, kad labai vaisingi derlingi metai :D Visu laukiam susiplanavusiose!

Atsakyti
5 CD, to testukas visiskai teigiamas...nors imk ir nusisauk. o krutine jautrumo dvi dienes, mirtis. kaip isviso taip gali buti..?
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 05 07, 22:54)
5 CD, to testukas visiskai teigiamas...nors imk ir nusisauk. o krutine jautrumo dvi dienes, mirtis. kaip isviso taip gali buti..?

Ka? Rimtai?? Aina sau, nu cia tai gera uzkrata kazkuri pavare!! Valio!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
O tai pala, kodel negali but?? Pas mane NT teigiamas 2CD ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 05 07, 20:07)
Ka? Rimtai?? Aina sau, nu cia tai gera uzkrata kazkuri pavare!! Valio!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Papildyta:
O tai pala, kodel negali but?? Pas mane NT teigiamas 2CD  ax.gif

kazka ne taip supratai mergyt. mano ciklas tik prasidejo,mm truko tik trys dienas ir siandien pasidariau ovulecini testukai nes labai krutine jautri buvo. tai va ovulecinis testukas teigemas, kas reiskia jog mano vaisingo dienos labai anksti unsure.gif na bet taip nerealiai anksti ko istikruju neturetu buti..

tavo NT Nepali buti teigiamas Andra CD, nes tavo CD taip ir neprasinejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 05 07, 23:30)
kazka ne taip supratai mergyt. mano ciklas tik prasidejo,mm truko tik trys dienas ir siandien pasidariau ovulecini testukai nes labai krutine jautri buvo. tai va ovulecinis testukas teigemas, kas reiskia jog mano vaisingo dienos labai anksti  unsure.gif  na bet taip nerealiai anksti ko istikruju neturetu buti..

tavo NT Nepali buti teigiamas Andra CD, nes tavo CD taip ir neprasinejo  mirksiukas.gif

Oi, cia visai ne taip susipratau.... ax.gif
Bet va, tarkim as galvoju, kodel mum pavyko: seniau vis laukdavom tu vaisingu dienu pagal kalendoriu, taupydavomes ir suds. Si cikla, ka kitaip padarem, tai paankstinom stipriai nd. Speju, kad tai ir suveike, jei ov ankstyvesne...

Ai, as cia paskaiciavau menama cikla, kuri turejo but cd, kai pamaciau rezultata biggrin.gif
Atsakyti

-hal0, o ana menesi tikrai O buvo? Galvoju, gal tau variantas, kad neivyko ovuliacija ana menesi ir sitos "menesines" tai tos netikros kaip buna nesulaukus O, del progesterono trukumo prakraujuoja ir viskas. Tada butu aisku kodel taip staiga anksti ovuliacija si menesi. Nepamirsk gi, kad mokslai, stresas, ligos buvo - labai galimas variantas.

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 05 07, 21:09)
<p>-hal0, o ana menesi tikrai O buvo? Galvoju, gal tau variantas, kad neivyko ovuliacija ana menesi ir sitos "menesines" tai tos netikros kaip buna nesulaukus O, del progesterono trukumo prakraujuoja ir viskas. Tada butu aisku kodel taip staiga anksti ovuliacija si menesi. Nepamirsk gi, kad mokslai, stresas, ligos buvo - labai galimas variantas.
</p>

irgi variantas.. maudzia man visa apacia, nesuprantu kas isviso su mania vyksta. bet pas gine be savaites halo tikrai nenuvyksiu ir dar nezine ar gryzus. skambinau cia vietoje kad bent skanui ir tepineliui nulekti, niekur vietu nera rolleyes.gif

o del O tai testas tikrai teigemas, nes paskui tik blanko ir visai isnyko per keleta dienu. siandien pasidariau idomumo delei, na visiski II. ziuresiu kaip ryt bus. idomu kas cia vyksta..

katute tau jau nebereikia skaiciuoti wub.gif kaip vyras regavo?
Atsakyti
Vyras, kaip ant sparnu biggrin.gif Nesiojo, kilnojo, visas varineja ir kojom zemes nesiekia! Man tokio emociju proverzio nebuvo, koki cia jis pademonstravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 05 08, 04:36)
Vyras, kaip ant sparnu  biggrin.gif Nesiojo, kilnojo, visas varineja ir kojom zemes nesiekia! Man tokio emociju proverzio nebuvo, koki cia jis pademonstravo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif irgi gerai biggrin.gif
Atsakyti

Hal  :) nagi bandyk ir nt pasodaryt ..bet kad O gali įvykti bet kada senai žinau 😉

Jai nt baltas čiupk vyrą už šiknos staigiai dar tris d vaisingas į priekį pilnai turi  :D  :rolleyes:​ 

Atsakyti