Įkraunama...
Įkraunama...

Pamastimai apie vyrų ir moterų santykius ir gyvenimą.

QUOTE(Monteverte @ 2018 05 03, 17:25)
Ji pasakė savo nuomonę apie nesuprantančias to trolio (taip pat ir apie mane, nes aš irgi TrueX neglosčiau, jei pameni), bet ar dėl to sveiko proto žmogus turėtų ją dabar kasdien persekioti? Nu pasakė ir pasakė, tegu ir patarinėja tada pati Truex, tu galėjai ir palikti tą temą. Ko nepalikai?

Tai kad tu neikirtai, nepazinai savo draugikes. O man idomu buvo, nes gi iskeike foruma su moderatoriais ir vel grizo. Nu tai ko grizo i bloga foruma? Ji neatsako, tai tu atsakyk.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 17:27)
jau siulet, sakiau neturiu pinigu , pasalpu neuztenka lotuliukas.gif tai va teks mane tokia pakesti, arba galit neskaityti ir nekomentuoti mano zinuciu  mirksiukas.gif

Anekdotus megstam, skaitysim.
O cia va as tau apie tavo mergaites problema noriu pasakyt- matai, parasei, niekas cia is ligu nesisaipo, o tu toj temoj isvadinai moteris " besikrusanciomis paleistuvemis", kurios kt vartoja del ligu. Negeda nei kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 gegužės 2018 - 17:42
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 18:39)
Anekdotus megstam, skaitysim.
O cia va as tau apie tavo mergaites problema noriu pasakyt- matai, parasei, niekas cia is ligu nesisaipo, o tu toj temoj isvadinai moteris " besikrusanciomis paleistuvemis", kurios jt vartoja del ligu. Negeda neikiek?

tai ko siulot gydytis, nebebus anekdotu lotuliukas.gif
ne, ne geda, nes taip nevadinau, ypac del ligu lotuliukas.gif Jums kada tai dasus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 17:44)
tai ko siulot gydytis, nebebus anekdotu lotuliukas.gif
ne, ne geda, nes taip nevadinau, ypac del ligu lotuliukas.gif Jums kada tai dasus? lotuliukas.gif

Kad tu save skaitai normalia, pas psichiatrus vis tiek neeisi, tai abekdotai nusimato.

Eik, melage. Man tai pofik, as zinau kokia esu, bet kai parasiau apie endometrioze, dejai man savo kazkokio nuopusos nuoroda ir aiskinai kazkokius savo iskrypimus apie mirena. Yra toj temoj kur 700 psl, bet ka tau kist po knysle tavo susmirdusia, jau kiek zkb buvo atitempus, tik kriuksi kiaules akim ir vsio🐽
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 18:50)
Kad tu save skaitai normalia, pas psichiatrus vis tiek neeisi, tai abekdotai nusimato.

Eik, melage. Man tai pofik, as zinau kokia esu, bet kai parasiau apie endometrioze, dejai man savo kazkokio nuopusos nuoroda ir aiskinai kazkokius savo iskrypimus apie mirena. Yra toj temoj kur 700 psl, bet ka tau kist po knysle tavo susmirdusia, jau kiek zkb buvo atitempus, tik kriuksi kiaules akim ir vsio🐽

Nu sveikatos apziuras praeinu, tai, jei ,Jusu taip gerbiami medikai, laiko mane sveika, tai mazu sveika lotuliukas.gif

Taip, aiskinau, kad nesveika vartoti sintetinius chormonus, o ne kazkaip vadinau, ar ne taip buvo???? ta pati galiu ir dabar pasakyti. Ir anoje temoje tai pakrtojau koki 15k lotuliukas.gif nedasilo??
Ar nesakiau, kad daug moteru vartoja KT, del to, kad nori gyventi laisva seksualini gyvenima. ??? Nu vel meluosit akis isvertusi, KAD VISAS KAZKAIP VADINAU???? ar ne taip yra???del ko dauguma moteru vartoja KT, del to, kad nepastotu, turedamos lytinius santykius, nors neturi nei vyru, nei pastoviu vaikinu, jaunos is vis cipus isideda ir gyvena laisvai ir NIEKAIP AS JU NEVADINAU, TIK SAKIAU, KA JOS DARO, O VADINAT TIK JUS ISSKIRTINAI VISAS VISAIP ir apsimetat, kad nieko nesuprantat, ka rasau, nematot???? lotuliukas.gif

Pagal Jusu logika as dabar galiu kelis metus paskui Jus i visas temas eiti ir aiskinti, kaip Jus visas ,kas turi avatarus pavadinot kompleksuojanciom. mirksiukas.gif
Dasus kada nors ne?? va kada dasus tada ir pradesiu nors kiek Jus gerbti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 gegužės 2018 - 18:01
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 18:39)
Tai kad tu neikirtai, nepazinai savo draugikes. O man idomu buvo, nes gi iskeike foruma su moderatoriais ir vel grizo. Nu tai ko grizo i bloga foruma? Ji neatsako, tai tu atsakyk.

Tai turėjau tau paskelbti asmeniškai? Tu man kas, draugytė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 17:59)
Nu sveikatos apziuras praeinu, tai, jei ,Jusu taip gerbiami medikai, laiko mane sveika, tai mazu sveika lotuliukas.gif

Taip, aiskinau, kad nesveika vartoti sintetinius chormonus, o ne kazkaip vadinau, ar ne taip buvo???? ta pati galiu ir dabar pasakyti. Ir anoje temoje tai pakrtojau koki 15k lotuliukas.gif nedasilo??
Ar nesakiau, kad daug moteru vartoja KT, del to, kad nori gyventi laisva seksualini gyvenima. ??? Nu vel meluosit akis isvertusi, KAD VISAS KAZKAIP VADINAU???? ar ne taip yra???del ko dauguma moteru vartoja KT, del to, kad nepastotu, turedamos lytinius santykius, nors neturi nei vyru, nei pastoviu vaikinu, jaunos is vis cipus isideda ir gyvena laisvai ir NIEKAIP AS JU NEVADINAU, TIK SAKIAU, KA JOS DARO, O VADINAT TIK JUS ISSKIRTINAI VISAS VISAIP ir apsimetat, kad nieko nesuprantat, ka rasau, nematot???? lotuliukas.gif

Pagal Jusu logika as dabar galiu kelis metus paskui Jus i visas temas eiti ir aiskinti, kaip Jus visas ,kas turi avatarus pavadinot kompleksuojanciom. mirksiukas.gif
Dasus kada nors ne?? va kada dasus tada ir pradesiu nors kiek Jus gerbti.  mirksiukas.gif

O tai kur pasiaiskinimas apie kt, endometrioze irspirale Mirena?
Be paklodziu atsakyma galima?
Nors tikrai zinau, kad jo nebus. Vartysies gi kaip ir apie sunu kurvinyka.

Savo pagarba susikisk sau i sikna vietoj klyyyzmos. Nadasutusi buvai, nedasutusi ir liksi.

O tai zek, pvz. jei as dabar parasyciau, kad zmones, pas kuriuos problemos su oda - veneritikai. Kaip priimtum toki issireiskima?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 03, 18:03)
Tai turėjau tau paskelbti asmeniškai? Tu man kas, draugytė? biggrin.gif

Nu ne. Bet va nepazinao ir viskas tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 gegužės 2018 - 18:11
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 18:50)
kriuksi kiaules akim ir vsio🐽

Raitosi ji, raitosi. vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 03, 18:59)
Ar nesakiau, kad daug moteru vartoja KT, del to, kad nori gyventi laisva seksualini gyvenima. ???

Sakei, vartoja tam, kad KRUŠTIS SU BET KUO, PALEISTUVAUTI. Sakei, kad paleistuvauti galima net su vieninteliu vyru. Ar jau pamiršai, kirmėle?

Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 gegužės 2018 - 22:39
QUOTE(cambala @ 2018 05 03, 19:09)
Nu ne. Bet va nepazinao ir viskas tongue.gif .

Kas kam tikslas. Tau - forumo gyvenimas yra tikslas, tu kapstai, giliniesi, konspektuoji ir kaip papūga dabar kartosi man ką aš pažinau, ką ne, nors šiaip tu nežinai. Negi tau išduočiau, manai? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 05 03, 19:16)
Sakei, vartoja tam, kad KRUŠTIS SU BET KUO, PALEISTUVAUTI. Sakei, kad paleistuvauti galima net su vieninteliu vyru. Ar jau pamiršai, kirmėle?

visi mes tik zemes kirminai lotuliukas.gif
Why we are more bacteria than human
Taip, butent taip ir sakiau, pagaliau isstenejot, bet neturejau omyje, kad VISOS taip elgesi ir juo labiau nei vienos nevadinau besikrusaancia paleistuve, (man yra skirtumas tarp budvardziu, epitetu ir veiksmazodziu, Jums kaip lietuviu kalbos ekspertei, tai turetu buti labai aisku, o jei pridesim psichologini momenta ir ka psichologai sako, tai is vis suprasit, koks tame didziulis skirtumas...) , o paskui kai pradejo saukti tos, kur vartoja del ligu patikslinau kelis kartus net , ka cia jau net kelis kartus rasiau, ir net issiplete diskusija i liga sir vaistus ir gydymus ir ar tikrai chirmonai padeda ir is svieso slabai pyko, kai kalbejau paei alternatyvius gydymo metodus lotuliukas.gif bet jau toliau atmintis nesiekia kaikam lotuliukas.gif
Galima zmogaus nesuprasti, cia tik uzrasytas tekstas, nematom, nei intonacijos, nei emociju, kartais skubam surasom, ka gal netiksliai visi, kartais gal grubiai, kartasi pajuokaujam, kartais gal i skonteksto kazkas isplaukia, bet, galima perklausti, bet kai jau kiti supranta, o kai, kai kam tiek laiko vis tiek reikia neigit visus paaiskinimus, jau cia diagnoze lotuliukas.gif
Taip paleistuvauti aisku galima ir su vienu vyru, juk prostitute gali ir viena klienta tureti ar ne, gali net susituokusi su juo buti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 gegužės 2018 - 22:41
Nustok viduriuot, tu apgailėtina kirmėle. Negi tu iš tikrųjų manai, kad kas nors atsidarinėja tas tavo nuorodas? Nebesivartyk jau, nebesiraityk savam mėšle, niekas nuo to nepasikeis, esi kirmėlė, buvai kirmėlė ir liksi kirmėlė. O pasiskaityti ką tu vapėjai, gali bet kas, nuoroda įdėta, pasiskaityk ir tu pati, gal atmintėlė atsigaus. Pastebėjau dar vieną akivaizdų melą, bet reikia 100% įsitikint, o tada galėsi raitytis, naujas pasakėles kurti lotuliukas.gif
Atsakyti
bet grazi kirmele lotuliukas.gif
Atsakyti