QUOTE(Gabriela99 @ 2018 04 20, 18:09)
<p>Klausimas labai paprastas, kaip išsiugdėte savybę negraužti vyrui smegenų ir nedaryti problemos lygioje vietoje? Kas porą mėnesių periodiškai mūsų šeimoje ateina tokia bjauri diena, kai atrodo, kad prisikaupė visokių nepasitenkinimų arba šiaip rūpesčiai ir reikalai smaugia ir norisi ant kito išsiliet, prasideda trintis, kuri galiausiai sprogsta ir įvyksta bjaurus kivirčas. Jo metu beveik visada būna pasakoma skaudžių žodžių, būta ir pasistumdymų, būta ir rėkimų dink man iš akių tema. Nesureikšminu to, nes manau, kad susipykti normalu. Tik va man nepatinka tas būdas, kuriuo mes susibaram - kad viskas turi daeiti iki skandalo, kuris kyla dėl smulkmenos. Per tuos skandalus visada girdžiu vyro žodžius: niekas manęs taip nesugeba išvesti iš kantrybės ir išgraužt smegenų kaip tu, tik tu taip sugebi išprovokuot. Tai va ir pradėjau gilintis į save šiek tiek. Kaip nustoti daryti problemą ten, kur jos nėra. Kaip nesąmoningai neprovokuoti vyro didesniam barniui arba kitaip tariant negraužti jam smegenų?</p>
O Tu tikra, kad tu tikrai tuos smegenis grauži? Ar tavo vyras prie to nė kruopele neprisideda? Ar gal netyčia tavo vyras "dakaso" tave per tuos pora mėnesių, kad viskas, kas susikaupę, "pareina"? Kodėl kaltini save, gal todėl, kad tavo vyras pasako, kad tu kalta? Ar tikrai tik tu viena kalta? Tai tik tavo elgesio problema? Jei tuo esi tikra, tavo vyras - pasaulio teisuolis, ko gero, jau yra pasiūlęs, ar artimoj ateity pasiūlys apsilankyti pas psichologą/iatrą, nė nesvarstydamas galimybės ten apsilankyti kartu su jumis, juo labiau vienas pats, norėdamas pasitarti, kaip reikėtų elgtis, kad išvengti tų barnių.
Taip jau mes žmogutės sudėtos, kad moterys analizuojam savo elgesį, kiekvieną krebždesį ir ieškom ten savo kaltės. O vyras, persigėręs ir prišliojęs į kelnes,- "ai, čia prostata, nieko čia nepadarysi", suvalgęs puskilį džiovintų vaisių vienu prisėdimu ir susividuriavęs,-"tu mane blogai šeri". Gražus šio savaitgalio pavyzdukas, kai beveik 4 metų vyras, suvalgęs neįtikėtiną kiekį arbūzo ir sušlapęs į kelnes, leptelėjo tetulei savo; "tu manęs nepakvietei į WC"
Tai ir judviejų barniai nėra tik jūsų vienos darinys. Kai jūsų brangenybė pripažins ir savo nuopelnus šioje srityje, užuot sukabinęs visus laurus ant jūsų kaklo, tuomet gal tie barniai vadinsis diskusijomis ir bus bent jau be išeidinėjimų. To linkiu ir tikiuosi