brach brach firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus ir dabar labai madingas audinys Standus Bordo spalvos pagrindą puošia rausvos - melsvos gėlės Madingas rankovių sukirpimas Jos užsisega sagomis. Modelis turi dirželį. Nugaroje užsisega sagute. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 44 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 . (Duodamas pamušalas )
ATSAKYSIU I AZ
Nauja juoda J. Crew palaidine, dydis S, manau atitinka M. Pazastukai 51 cm. Kaina 19 eur
Naujas J. Crew sijonas (Pleated midi skirt), dydis 2. Visas ilgis 82 cm, liemuo 35 cm. Kaina 29 eur
Naujas J. Crew Factory sijonas (Pleated midi skirt), dydis 2, kaina 22 eur
Nauja J. Crew Factory suknele, dydis 2 (S), kaina 27 eur
Nauja J. Crew palaidine, spalva gaivi metine, dydis S (pazastukai 48.5 cm). Kaina 18 eur
Naujas J. Crew sijonas (Pleated midi skirt), dydis 2. Visas ilgis 82 cm, liemuo 35 cm. Kaina 29 eur
Naujas J. Crew Factory sijonas (Pleated midi skirt), dydis 2, kaina 22 eur
Nauja J. Crew Factory suknele, dydis 2 (S), kaina 27 eur
Nauja J. Crew palaidine, spalva gaivi metine, dydis S (pazastukai 48.5 cm). Kaina 18 eur
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kaina: 65Eur DABAR 59Eur SU SIUNTIMU
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : kaip foto
Prašom į AZ
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kelnaitės S
Spalva : kaip foto
Hollister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyna su faktūra audinį puošia žavios gėlės Modelį dar labiau paryškina rožinis kantas kuris puošia apačią bei apykaklę Nugara susisega sagomis Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 54 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Geltonos spalvos audinuką puošia stilingos gėlės Nugaroje į juosmenį įverta plati guma. Švelnaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Bohoo
juoda, 10 dydis (rašo usa, bet manau, čia uk 10 dydis; man maža)
JUODA
12 eur (kainavo daugeiau nei dvigubai)
Poly; tampri
juoda, 10 dydis (rašo usa, bet manau, čia uk 10 dydis; man maža)
JUODA
12 eur (kainavo daugeiau nei dvigubai)
Poly; tampri
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagrindą puošia nuostabios gėlės Apykaklė madingos V formos Priekis kaip ir rankovės susisega dailiomis sagomis Sagų ir juostelės dėka rankovės tampa stilingu 3/4 ilgiu Priekyje yra dailus kišenukas užsisegantis saga Į juosmenį įvertos gumos dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinys tempiasi iki 50 cm. Rankovės bendras ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 . PRIDEDAMA APATINĖ SUKNELĖ
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos formos bordo spalvos audinį puošia madingi raštai Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Taikliai suderintas spalvų ir raštų gama viršuje ir apačioje Nuo juosmens audinys dailiai paklostuotas Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - (12)M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas vientisas J.Crew maudomas
Dydis : 4(USA), tiks nešiojančioms S dydį ir ūgiui iki 167cm
Spalva : tamsiai mėlyna (Kaip pirmoje foto)
Kaina: 34Eur DABAR 30Eur SU SIUNTIMU
Dydis 4(USA) tiks S dydį dėvinčiom , A-B dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi nes maudomas reguliuosi raišteliais gale
Yra pakietinimai, kuriuos galima išsiimti
Prašom į AZ
Dydis : 4(USA), tiks nešiojančioms S dydį ir ūgiui iki 167cm
Spalva : tamsiai mėlyna (Kaip pirmoje foto)
Dydis 4(USA) tiks S dydį dėvinčiom , A-B dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi nes maudomas reguliuosi raišteliais gale
Yra pakietinimai, kuriuos galima išsiimti
Nauja, J.crew velvetine bliuskutė su pamušalu, 2 dydis, atitinka S. Juodos spalvos. Labai graži ir puošni. 25eur. Su siuntimu.
Nauji Old Navy mid rise dzinsai. Dzinsas plonas, malonus. 4regular. 32 su siuntimu.
Dar siūlau nauja, bet be etikeciu Jcrew suknele. 2 dydis. 25eur. Labai grazi, su kisenemis, pamusalu, standi medziaga. Man vis tik per didele.
Kedukai Splendid nauji, 8.5 dydis. 20eur su siuntimu. Vidpadis 25,3cm.
https://www.nordstro...9?color=BLUE-FC
Labai kokybiski italiski nauji ilgaauliai. Dydis 39, atitinka. Labai graziai atrodo ant kojos. Su deze. Fabrizio Chini. 55eur.
Naujos CAFèNOIR basutes, odines. 39dydis. 40eur.
Nauji Old Navy mid rise dzinsai. Dzinsas plonas, malonus. 4regular. 32 su siuntimu.
Dar siūlau nauja, bet be etikeciu Jcrew suknele. 2 dydis. 25eur. Labai grazi, su kisenemis, pamusalu, standi medziaga. Man vis tik per didele.
Kedukai Splendid nauji, 8.5 dydis. 20eur su siuntimu. Vidpadis 25,3cm.
https://www.nordstro...9?color=BLUE-FC
Labai kokybiski italiski nauji ilgaauliai. Dydis 39, atitinka. Labai graziai atrodo ant kojos. Su deze. Fabrizio Chini. 55eur.
Naujos CAFèNOIR basutes, odines. 39dydis. 40eur.