Nauji, Tommy Hilfiger, M dydis, 30 eur
Nauji Tommy Hilfiger Cargo šortai, dydis 34 ( M), 35 eur
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Vasariška balta spalva Lengvas audinukas Viršus padailintas sagomis Petukų sritis bei apykaklė dailiai paraukta Į juosmenuką ir šiek tiek virš jo įvertos gumutės Per krūtinę - 45 cm. PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenį - 33 cm. Taip pat lengvai tempiasi. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką puošia stilingai ruožai - juoda - balta Madingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės kurios dailiai susiriša su juostelėmis Stilingai sukirpta apykaklė Šone yra skeltukai Per krūtinę apie 55 cm. Ilgis - 69 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Lindex firmos naujas švarkelis atvežtas iš užsienio. VINTAGE stiliaus modelis Man deja didokas. Kremo spalvos lengvą audinuką puošia nuostabios bei labai taikliai suderintos spalvos bei raštai Stilingai paaukštinta apykaklė Modeliukas susisega dailiomis sagomis Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 56 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per pečius - 41 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 40. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Mexx firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gama Prie apykakės priekyje įverta gumutė kuri stilingai keičia modelio formą Taip pat yra juostelė dailiai susirišanti į kaspinuką Rankovės su sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama bei raštai. #Mėlyna, #balta, #rožinė. Apykaklė priekyje susisega saga kaip ir rankovės. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 52 cm. Stilingai prie petuko parauktos rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Talbots firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Juodą audinuką puošia stilingų spalvų gėlės Spalvos realybėje sodresnės Priekis užsisega užtrauktuku. Modelis turi pamušalą. Audinuko sudėtis: 100% - SILK. Per juosmenuką - 35 cm. Nuo juosmens iki klynuko - 33 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 76 cm. Ilgis - 101 cm. Apačios plotis - 25 cm. Dydis - 6. ATITINKA S dydį. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
OBJECT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. STILINGAS MADINGAS BEI ORIGINALUS modeliukas kaip ir visi šios firmos rūbeliai Modeliukas dvigubo audinio. Ant viršaus - apykaklė dailiai krenta klostele Viršus dailiai krenta ant juosmenuko abejose pusėse Sijonukas trigubo audinio su asimetrija Vienas iš jų kaip ir viršus - pamušalas. Priekis dailiai atsiverčia. Šone yra kišenė. Stilinga bei labai patogu Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 50 cm. KADANGI AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS - MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 53 cm. Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės Nuo juosmens dailiai paklostuota Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtauktuką. Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Audinuo sudėtis: 100 % - COTTON. Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenį - 45 cm. Toliau suknelė platėja. Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - 46(EUR). 16(US). PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Lindex firmos naujas švarkelis atvežtas iš užsienio. VINTAGE stiliaus modelis Man deja didokas. Kremo spalvos lengvą audinuką puošia nuostabios bei labai taikliai suderintos spalvos bei raštai Stilingai paaukštinta apykaklė Modeliukas susisega dailiomis sagomis Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 56 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per pečius - 41 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 40. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Mexx firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gama Prie apykakės priekyje įverta gumutė kuri stilingai keičia modelio formą Taip pat yra juostelė dailiai susirišanti į kaspinuką Rankovės su sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama bei raštai. #Mėlyna, #balta, #rožinė. Apykaklė priekyje susisega saga kaip ir rankovės. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 52 cm. Stilingai prie petuko parauktos rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Talbots firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Juodą audinuką puošia stilingų spalvų gėlės Spalvos realybėje sodresnės Priekis užsisega užtrauktuku. Modelis turi pamušalą. Audinuko sudėtis: 100% - SILK. Per juosmenuką - 35 cm. Nuo juosmens iki klynuko - 33 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 76 cm. Ilgis - 101 cm. Apačios plotis - 25 cm. Dydis - 6. ATITINKA S dydį. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
OBJECT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. STILINGAS MADINGAS BEI ORIGINALUS modeliukas kaip ir visi šios firmos rūbeliai Modeliukas dvigubo audinio. Ant viršaus - apykaklė dailiai krenta klostele Viršus dailiai krenta ant juosmenuko abejose pusėse Sijonukas trigubo audinio su asimetrija Vienas iš jų kaip ir viršus - pamušalas. Priekis dailiai atsiverčia. Šone yra kišenė. Stilinga bei labai patogu Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 50 cm. KADANGI AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS - MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 53 cm. Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės Nuo juosmens dailiai paklostuota Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtauktuką. Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Audinuo sudėtis: 100 % - COTTON. Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenį - 45 cm. Toliau suknelė platėja. Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - 46(EUR). 16(US). PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Lengvą tamsiai mėlynos spalvos audinuką puošia stilingi taškučiai Modelis laisvo kirpimo dailiai sukrenta klostelėmis Tiek priekis tiek apačia per patį vidurį dailiai užapvalinti Priekis prie apykaklė susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 56 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per pečius - 40 cm. Stilingas ilgis - 81 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja, originali, su etiketėmis Ralph Lauren striukė, labai lengva ir šilta Kainavusi 230 dolerių, pirkta su milžiniška nuolaida per Rudaplaukę. S dydis, tiktų S-M, ilgis nugaroje 91 c, per pažastis 50 cm, bet, kadangi įliemenuota, nėra didelė, gražiai pabrėžia figūrą Rankovė nuo peties 65 cm, yra megzti rankogaliai.
Kaina 106 eurai, Vilnius, siunčiu
Kaina 106 eurai, Vilnius, siunčiu
Parduodu naujus Levis džinsus, dydis 29, 50
Naujus Coach kedus, 41 dydis, 110
Naujus Coach kedus, 41 dydis, 110
[/B]Nauji Loft džinsai Dydis 26R, tiktų 27 d. 15 Eur.[B]
https://www.loft.com...p;prodId=477001
Vilnius, siunciu
https://www.loft.com...p;prodId=477001
Vilnius, siunciu
Nauja, vasarinė suknelė, 100 % medvilnė. Puikiai tiks žemesnio ūgio merginom. Taip pat idealiai neščioms, yra lengvutė. S dydis. Kaina 17 Eur
Nauja Benetton suknelė, M dydžio. Yra pasijonis. Nesiglamžo! Kaina 45 Eur
Nauja Benetton suknelė, M dydžio. Yra pasijonis. Nesiglamžo! Kaina 45 Eur
parduodu UNIQLO maikute, nauja su etiketem, 12 eur:
WOMEN DRAPE CREW NECK T-SHIRT, dydis XXS, spalva melyna
parduodu NAUJAS natūralios odos basutes Talbots Persis Metallic Rosette Gladiators
dydis 7, atitinka mūsų 37
odines ir viduj ir isorej
25,00
WOMEN DRAPE CREW NECK T-SHIRT, dydis XXS, spalva melyna
parduodu NAUJAS natūralios odos basutes Talbots Persis Metallic Rosette Gladiators
dydis 7, atitinka mūsų 37
odines ir viduj ir isorej
25,00
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas vientisas J.Crew maudomas
Dydis : 4(USA), tiks nešiojančioms S dydį ir ūgiui iki 167cm
Spalva : tamsiai mėlyna (Kaip pirmoje foto)
Kaina: 34Eur
Dydis 4(USA) tiks S dydį dėvinčiom , A-B dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi nes maudomas reguliuosi raišteliais gale
Yra pakietinimai, kuriuos galima išsiimti
Prašom į AZ
Dydis : 4(USA), tiks nešiojančioms S dydį ir ūgiui iki 167cm
Spalva : tamsiai mėlyna (Kaip pirmoje foto)
Dydis 4(USA) tiks S dydį dėvinčiom , A-B dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi nes maudomas reguliuosi raišteliais gale
Yra pakietinimai, kuriuos galima išsiimti