read or dead firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia madingų spalvų paukščiai Nugara stilingai apnuoginta Ji dailiai krenta klostele Klostelės taip pat puošia modeliuko priekį Nugara dailiai užapvalinta - ji ilgesnė už priekį Priekis susisega sagomis. Per krūtinę - 54 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. DAR YRA VIETOS. Stilingas ilgis - 55 - 80 cm. ŠONAI - 60 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Naujos odinės Kurt Geiger basutės 39 dydis, vidpadis 25.5cm išorė ir vidus natūrali oda, kaina 50eur
My Webpage
Papildyta:
Originalios atsiūstos iš JAV Tommy Hilfiger tapkės 43 dydis (US10) vidpadis 28 cm kaina 29eur
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
Originalios atsiūstos iš JAV Tommy Hilfiger tapkės 43 dydis (US10) vidpadis 28 cm kaina 29eur
My Webpage
Iš mergaičių skyriaus Jcrew, nuostabi suknelė vasarai , madingas džinsinio atspalvio audinys
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)
Mažinu kainą dabar 35 eur
Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm
Laukiu žinučių!
Galiu suknelės nuotraukas atsiųsti el.paštu
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)
Mažinu kainą dabar 35 eur
Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm
Laukiu žinučių!
Galiu suknelės nuotraukas atsiųsti el.paštu
Monton firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingai sukirptą modeliuką puošia madingos sodrios spalvos bei raštai Petukų sritis priekyje padailinta klostelėmis Apačia turi stilingą dvigubą kantą Abi pusės vienodos Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 65 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Loft džinsai
Blizgus, dydis 30, kaina 23
J.Crew džinsai
Medžiaga maloni su blizgesiu, dydis 31, kaina su siuntimu 35
Blizgus, dydis 30, kaina 23
J.Crew džinsai
Medžiaga maloni su blizgesiu, dydis 31, kaina su siuntimu 35
Naujas J. Crew Tie Waist Skirt in Italian stretch wool
Type: A-Line
Plonos, bet tvirtos vilnos, su keliais proc. elastano.
Nugaroje skeltukas
Dydis: 10 Regular
Spalva: savannah green (kaip nuotraukoje)
Išmatavimai:
per juosmenį apie 41,2 cm
visas ilgis 66 cm
Sudėtis: 96 proc wool, 4 proc. elastane
pamušalas: 94 proc. polyester, 6 proc. elastane
35 eur
Kaunas
Type: A-Line
Plonos, bet tvirtos vilnos, su keliais proc. elastano.
Nugaroje skeltukas
Dydis: 10 Regular
Spalva: savannah green (kaip nuotraukoje)
Išmatavimai:
per juosmenį apie 41,2 cm
visas ilgis 66 cm
Sudėtis: 96 proc wool, 4 proc. elastane
pamušalas: 94 proc. polyester, 6 proc. elastane
35 eur
Kaunas
Nauji, originalūs Adidas laisvalaikio bateliai, su etiketėmis, vidus ir išorė natūrali oda, lengvi, labai patogūs. Dydis tiketėje US 9,5, UK 8, viduje 27 cm, tiks 41 - 41,5 dydžiui, tiks ir platesnei pėdai. Spalva šveliai alyvinė. Deja man didoki : Daugiau apie batukus matysite čia: https://www.adidas.c...Size=EE6041_620 . 49 eur
Naujas bliuzonas, L dydis, pirktas is USA, kaina 25eur
Nauj marskinukai, rankoves susegamos>>3/4, L dydis, kaina 15Eur
Nauj marskinukai, rankoves susegamos>>3/4, L dydis, kaina 15Eur
Nauja, su etikete Ann Taylor 6 dydžio suknelė. Viršutinė dalis su pamušalu, rankovėse ir sijone pamušalo nėra. Audinys storesnis, tvirtas trikotažas, nesiglamžantis. Ilgis 93, pečiai 38, rankovė nuo peties 61, krūtinė 45, liemuo 38, klubai 55. Kaina 25.
Nauja, su etikete J.Crew Factory suknelė, dydis 6, medvilnė su elastanu. Ilgis 101, pečiai 38, krūtinė 45, liemuo 36 (nugaros pusėje yra guma, tempiasi iki 39), klubai 50. Kaina 25.
Nauja, su etikete J.Crew Factory suknelė, dydis 6, medvilnė su elastanu. Ilgis 101, pečiai 38, krūtinė 45, liemuo 36 (nugaros pusėje yra guma, tempiasi iki 39), klubai 50. Kaina 25.
Parduodu naujus odinius ECCO kedukus 41 dydzio.
65 eurai
65 eurai
DRESSIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga alyvų spalvytė Madingo sukirpimo suknelė apačioje padailinta karbatkele Viršus susisega saga apsiūta audinuku bei knopkelėmis. Jos sumaniai paslėptos audinuku Petukų sritis dailiai paraukta Per krūtinę - 63 cm. Stilingas ilgis - 105 - 115 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
PAVYZDĖLIAI TO PATIES MODELIO TIK ILGOMIS RANKOVĖMIS
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDĖLIAI TO PATIES MODELIO TIK ILGOMIS RANKOVĖMIS
ATSAKYSIU I AZ