Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji rūbai, batai, aksesuarai

Parduodu nauja Marc jacobs rankine.
53 eur.su siuntimu.
Vilnius
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Noreciau keisti CK juodos spalvos vyriska dzemperi M dydzio i L, arba parduodu.
vartotojo įkelta nuotrauka.
Atsakyti
Monton firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas spalvų derinys wub.gif Pilką metalo žvilgesį turintį pagrindą puošia rausvos gėlės padailintos kremo bei bordo spalvomis wub.gif Nuostabus derinys wub.gif V formos stilinga apykaklė wub.gif Rankovės sparnelių tipo su skeltukais wub.gif Modeliukas turi dirželį. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

ZARA trf firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos spalvos elegantiškas skater tipo modeliukas wub.gif Modeliukas priekyje iki juosmens susisega sagomis sumaniai paslėptomis audiniu wub.gif Dailiausias akcentas - priekis dailiai surišamas diržu wub.gif Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 100 - 97 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Laura Clement La Redoute creation firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elegantiškas juodos spalvos modeliukas wub.gif Stilinga formoa wub.gif Priekyje krūtinės srityje modeliuką puošia įverta gumutė wub.gif Ji palieka dailias klostes wub.gif Klostės yra ir apačioje wub.gif Įsiuvai kurie madingai keičia formą wub.gifŠonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Suknelė turi pamušalą - nugaroje - užtrauktuką. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
GAP nauji džinsai, dydis 30/32, parsiųsti iš JAV , 31 Eur
Per juosmenį -79 cm. vidinė siūlė-82 cm. išorinė siūlė-106 cm.

Banana Republic palaidinė, M dydis, 45 Eur

GAP megztukas, S dydis, kaina 31 Eur

Atsakyti
Burberry firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Švelniai gelsvos spalvos laisvo tipo madingas modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Per krūtinę - 55 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - S/P. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori perimti skaičiukus iš Taurės, 10 dydžio Jacquard V-neck cocktail dress https://factory.jcre...poppy-c-blk-grn

Atsakyti
Mėlyna Calvin Klein striukytė
Nauja iš JAV, originalas
Dydis M
https://www.vinted.l...klein-striukyte
nauja Lauren Ralph Lauren Checked Sweaterdress
dydis M
https://www.vinted.l...ed-sweaterdress
Atsakyti
Zara trf firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. SKIRTAS VISIEMS SEZONAMS - PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažokas. Pilką audinuką puošia žavus juodos spalvos neriniai wub.gif Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 65% - lana. 25% - polyester. 10% - polyamide. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vfemage nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos pagrindas padailintas nuostabiais raštais bei spalvomis wub.gif Abi pusės vienodos wub.gif Stilingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 47 cm. Šone yra užtrauktukas. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 58 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
holly&whyte by lindex nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Tamsiai mėlynos spalvos audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Madingos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Dailiausia detalė nugaroje prie apykaklės įvertas kaspinas wub.gif Apačioje šonuose yra skeltukai wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 62 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
J. CREW Faux-fur leopard coat wub.gif S dydis, 110€

J. CREW Faux-fur leopard coat wub.gif Pale Leopard spalva, XS dydis, 110€
https://www.jcrew.co...xfur-coat/AD133
Atsakyti