Mango firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Džinsinį audinuką priekyje puošia kišenės. Kišenės yra ir šonuose - labai stilinga bei patogu Priekyje bei nugaroje yra klostelės Labai stilinga detalė - kapišonas Modeliukas priekyje susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 50 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per petukus - 39 cm. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
157 firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą baltą audinuką puošia tamsiai mėlyni raštai - nuostabus derinys Priekis dailiai sumetamas Nugaroje įvertos gumutės. Per krūtinę - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI GUMUČIŲ DĖKA. Ilgis su petnešėlėmis - 140 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujas JCREW Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate, dydis 8, kaina 140 Eur
Nuoroda My Webpage
Vilnius, Galiu siųsti
Nuoroda My Webpage
Vilnius, Galiu siųsti
Naujas Loft puspaltis, L dydis, kaina 50Eur
Nauja Stilinga skandinavų prekinio ženklo B.YOUNG striukė - kailinukai labai fainas modelis aukštu kaklu , su kišenėm madingas tedy bear tipo audinys , labai graži pilka spalva dydis 38 , kaina 38 eurai
Nauja , labai stilinga CO'COUTURE suknelė labai geras modelis , nėra trumpa , tiesus modeliukas , su kišenėm , medžiaga nepersimato dydis S atitinka 38 dydi , kaina 36 eurai
Nauji , labai faini madingi ir stilingi FRANSA kailinukai laisvas modeliukas aukštu kaklu , su kišenėm , kailiukas minkštas , kokybiškas , neatrodo pigiai S dydis tiks ir M , nes laisvi , kaina 50 euru
Nauja , labai stilinga CO'COUTURE suknelė labai geras modelis , nėra trumpa , tiesus modeliukas , su kišenėm , medžiaga nepersimato dydis S atitinka 38 dydi , kaina 36 eurai
Nauji , labai faini madingi ir stilingi FRANSA kailinukai laisvas modeliukas aukštu kaklu , su kišenėm , kailiukas minkštas , kokybiškas , neatrodo pigiai S dydis tiks ir M , nes laisvi , kaina 50 euru
Nauja , stilinga , labai kokybiško audinio FRANSA palaidinė labai geras modelis , pamaskuoja pilvuką dydis L , kaina 24 eurai
Nauja , labai stilnga , madinga , aukštos kokybės prekinio ženklo GANNI suknelė nėra ilga , tiesus modelis , medžiaga standi , nėra plona , elastinga , S dydis , bet labiau M , kaina 38 eurai
Nauja Stilinga skandinavų prekinio ženklo CREAM suknelė
Elegantiškas modelis ilgomis rankovėmis.Audinys nėra plonas , malonus kūnui , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros Su pamušalu dydis M , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 22 eurai
Nauja , labai stilnga , madinga , aukštos kokybės prekinio ženklo GANNI suknelė nėra ilga , tiesus modelis , medžiaga standi , nėra plona , elastinga , S dydis , bet labiau M , kaina 38 eurai
Nauja Stilinga skandinavų prekinio ženklo CREAM suknelė
Elegantiškas modelis ilgomis rankovėmis.Audinys nėra plonas , malonus kūnui , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros Su pamušalu dydis M , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 22 eurai
Warehouse firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabią koralų spalvą puošia mėlyni paukščiai REALYBĖJE SPALVOS SODRESNĖS Labai taikliai suderinta spalvų gama Per juosmenuką audinukas dailiai paklostuotas Modeliuko apačia stilingos peštuko firmos Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Monton firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei gėlės Madingo 3/4 ilgio rankovės Jas puošia kanteliai Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 62 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
UCB firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas stilingos samanų spalvos Dieną spalvytė sodresnė Priekis padailintas klostėmis Yra kilpelės dirželiui. Nugaroje - užtrauktukas. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 43 cm. AUDINUAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 48 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
UCB firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas stilingos samanų spalvos Dieną spalvytė sodresnė Priekis padailintas klostėmis Yra kilpelės dirželiui. Nugaroje - užtrauktukas. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 43 cm. AUDINUAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 48 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Q'neel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas turi pamušalą. Ant viršaus nuostabių spalvų gama Abu pusės vienodos Apykaklė padailinta atlasu Apčią puošia juodas kantas Rankovės madingo 3/4 ilgio Į jas įvertos gumutės dailiai keičiančio jų formą Per krūtinę - 57 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubiukus apie 62 cm. MODELIUKAS BEVEIK TIESAUS KIRPIMO Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ