George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas - šių bei kitų metų topas

Modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS. Modeliukas per priekį susisega sagutėmis - madinga. Priekyje yra du kišenukai užsisegantys sagutėmis. Sagutėmis užsisega ir rankovės. Yra atsarginė saga. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Rankovės ilgis nuo peties siūlės - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 36 cm. Ilgis - 84 cm. Dydis - 8/36. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:sisters point firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Šių bei kitų metų madingos spalvos bei raštai

Modeliukas crop top tipo. Dailiai parauktos rankovytės. Madingai sukirpta apykaklė. Modeliukas užsisega užtrauktuku. Apačioje įverta plati guma. Yra pamušaliukas. Per krūtinę netempiant klostelių - 50 cm. Stilingas ilgis - 40 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:Topshop firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingų šių bei kitų metų raštų palaidinukė

Labai taikliai suderinti raštai. Priekyje daili detalė - kišenė. Nugarytėje yra vejeras. Nugara stilingai ilgesnė. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliukas kaip ir rankovės susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petukų siūlės - 55 cm. Ilgis - 68 - 61 cm. Dydis - 34(EUR)6(UK). Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:ZARA WOMEN firmos nauji marškinukai - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutis švelnus audinukas su dailia faktūra

Priekyje modeliukas papuoštas kišenukais užsisegančiais sagomis. Yra antpetukai su sagutėmis. STILINGA. Rankovių ilgis reguliuojasi sagučių dėka. MADINGA. Apačioje yra skeltukai. Modeliukas turi iš to paties audinuko dirželį. Nuo pažastuko iki pažastuko - 57 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Ilgis - 71 cm. Dydis - M. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:Bik Bok firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilinga žalsva spalvytė

Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas audinukas. Šortukai dailiai atsilenkia. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Juosmenukas labai dailiai suklostuotas. Nugaroje - kišenukų imitacijos. Per juosmenuką - 44 cm. (Viršus 42 cm.) Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .
DOVANOJAMAS Jahnny Lambo 18.90 . vertės diržas.

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:topshop firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Modeliuką puošia stilingas languotas audinukas

Rankovės sagučių dėka tampa madingo 3/4 ilgio. Priekyje yra du mieli kišenukai užsisegantys sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo peties siūlės - 61 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ