Įkraunama...
Įkraunama...

Sunku suprasti vaikiną

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 17, 19:51)
Apie kuriuos metus kalbi? Nes kokiais 2002 aš nusipirkau savo pirmąjį mobiliaką, tai buvo sony ericsson, mobiliakų tikrai buvo, tik gal ne visi žmonės juos turėjo

Nu tai viskas atitinka. Jei panelei tada buvo 18, tai dabar 34. Jei 20, tai dabar 36, nu tai ir ne 40 nei vienai. O iki to galėjo laiškais rašytis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 17, 19:59)
Nu tai viskas atitinka. Jei panelei tada buvo 18, tai dabar 34. Jei 20, tai dabar 36, nu tai ir ne 40 nei vienai. O iki to galėjo laiškais rašytis.

Ubuntė jau praeitais metsis sakė, kad jai tuoj 40, galų gale koks skirtumas, kiek jai metų, fakto, kad apsimelavus, tai nekeičia
Atsakyti

Apie kuriuos metus kalbi? Nes kokiais 2002 aš nusipirkau savo pirmąjį mobiliaką, tai buvo sony ericsson, mobiliakų tikrai buvo, tik gal ne visi žmonės juos turėjo
Papildyta:
O jei kalbant į temą, autorės vietoj aš bandyčiau neįsisvaigt ir per daug nesigilint. Kaip bus laikas parodys, aišku, galiu klysti, bet man atrodo, kad jos ale vaikinas ją laiko kaip atsarginį variantą, tokį, kur ir nelabai norisi, bet ir pamest gaila

Tai jie dar trumpai kartu, kazkokiu baisiai rimtu santykiu nera, bet kai atstumas 300 km,  o bernas sako, kad “nemegstu zinutem ar telefonu bendrauti”, nu tai kazkaip keista. 

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 17, 20:05)
Ubuntė jau praeitais metsis sakė, kad jai tuoj 40, galų gale koks skirtumas, kiek jai metų, fakto, kad apsimelavus, tai nekeičia

Toks ten ir melas. Judvi neturite ką veikti, bjaurios esate ir už žodžių traukiate. O tai kaip tavo forumo draugelė nekalbadienius turi, tai kuo čia geriau? Kaip reikia užknisti vyrą, kad net nekalbėtų visai? Tai taip galima prisisvaigti, kad ant tiek jau svetima patapo, ant tiek žiūrėti negali į ją, žiūri kaip į daiktą ar pan. Pati supranti, kad norint prikibti, tai galima prie bet ko, net prie nevietoje padėto taško mirksiukas.gif
Atsakyti

Vajei, kiek čia dramų pasipylė :D Nelabai man ramiau, žinokit, dabar išvis aš labai užsiėmusi, tai net ir tų žinučių tarp mūsų sumažėjo iki minimalaus skaičiaus. Turbūt teks laukti kito susitikimo, nesitikint kažko per daug... Susikoncentruosiu daugiau ties kitais dalykais, kaip sakot, tik baisu, kad gali viskas taip ir užgesti, na bet turbūt nebuvo lemta, vadinasi, jei jau užges. Šiaip iš tikrųjų skiriasi tas bendravimas telefonu ir realiai, kai realiai matom vienas kitą, tai kažkaip tų dvejonių mažai būna dėl jo, bet vat grįžus tas neintensyvus bendravimas, atrodo, vėl viską atvėsina.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 17, 20:13)
Toks ten ir melas. Judvi neturite ką veikti, bjaurios esate ir už žodžių traukiate. O tai kaip tavo forumo draugelė nekalbadienius turi, tai kuo čia geriau? Kaip reikia užknisti vyrą, kad net nekalbėtų visai? Tai taip galima prisisvaigti, kad ant tiek jau svetima patapo, ant tiek žiūrėti negali į ją, žiūri kaip į daiktą ar pan. Pati supranti, kad norint prikibti, tai galima prie bet ko, net prie nevietoje padėto taško mirksiukas.gif

Nu baik, dar ir kaip apsimelavus, teisingai idomucia apie ją pasakė, prismeigta su šake kaip gyvatė vistiek ji toliau raitosi biggrin.gif Niekam ir nebūtų užkliuvus, jei palei seną įprotį nebūtų pradėjus šikt ant kitų narių "šiokios anokios bobos" ir t.t. o jau kiek apšikus, tai kažin ar kas pralenktų ją čia. Cambala man jokia draugelė biggrin.gif Draugais aš laikau žmones, su kuriais bendrauju realiam gyvenime, o forume tai tik virtualūs pašnekovai. Be to, cambalos reikalai su vyru manęs nedomina, kažkaip nepastebėjau, kad išskyrus kai judvi kapojatės, ji daugiau ant ko varytų. O ubuntė ką, vietoj to, kad kalbėtų į temą, eilinį kartą pradeda šikt. Normaliai bendrauja? Ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 17 balandžio 2018 - 19:47
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 17, 19:40)
O ubuntė ką, vietoj to, kad kalbėtų į temą, eilinį kartą pradeda šikt. Normaliai bendrauja? Ne.

Per daug jautriai reaguojat. Jinai tikrai delikaciai kanda palyginus su kitom. Daug ka galima prikisti, bet tik ne tai. Ji moka isprovokuot, sukuria iliuzija, o realybeje tai sunku aptikti. Tai tikk jusu galvoje!
Ji gudriai elgiasi.
Siaip - bendrauja tikrai normaliai. (Formaliai ziurint) O tas nesveikas jusu jautrumas tai jos ginklas. Ji vercia jus kvailai reaguot ir apsidurnint.
Pliusas tai kad neleidzia dalyvems uzsnusti , tipo "viskas aisku". Ji tikrai pavojinga. Bet jus darot per daug klaidu ir jai nusileidziat, todel tos isterijos, kokia ji bloga - darosi juokingos ir jai i nauda.

Stebekit ir bukit atsargesnes ir nepasiduokit sukurtoms emociju iliuzijoms. Iliuzijoms kurios vercia kitus klisti, klisti o po to prarasti orientacija.
Atsakyti
Delikačiai kanda? biggrin.gif Aha, ypač 72 poste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 17, 20:09)
Delikačiai kanda? biggrin.gif Aha, ypač 72 poste lotuliukas.gif

Na nesiunte ant raidziu, negrasino uzmusti pagavus, nevadino visokiais keiksmazodziais k***, b***.
Ji pakankamai sugeba valdyti save.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 17, 21:18)
Na nesiunte ant  raidziu, negrasino uzmusti pagavus, nevadino visokiais keiksmazodziais k***, b***.
Ji pakankamai sugeba valdyti save.

Tai kad niekas jos nesiunčia ir negrasina užmušt, nereikia priimt kiekvieno pezalo už rimtą pinigą biggrin.gif ir niekas jos nevadina nei k, nei b. Tai kuo ji geresnė besiputodama?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 04 17, 20:37)
Tai kad niekas jos nesiunčia ir negrasina užmušt, nereikia priimt kiekvieno pezalo už rimtą pinigą biggrin.gif ir niekas jos nevadina nei k, nei b. Tai kuo ji geresnė besiputodama?

Na gerai. Paimk mane. Kiek ant manes varei, tikrai prasoka normas. Tik as irgi kaip ta gyvate (ar zaltys - diskusiju klausimas) plikomis rankomis sunku suciupti.

Bet, vis delto, baisiausius dalykus teko girdeti is MB. Paskui ta gailisi, o as jai - "matai tau su galva negerai, nezinai ka vapi supykus, gal nueik pas daktara". Pastebejau toki sugebejima isvesti zmones is pusiausvyros, nepamatuotai elgtis o po to tuo naudotis.
Visur praktiskai tokios patirtys. Po kurio laiko zmones jau tiesiog bijo tu nesuprantamu dalyku, kas su jais ivyksta.

Tai va pastebejau ir liutukej ta pati sugebejima. MB sako, kad gal as koks ateiviu padirbtas sutverimas daryti eksperimentams. Dar zmones atkreipe demesi, kad sunys i manee keistai reaguoja. Jie daznai tiesiog nemato, kaip neegzistuociau, nors sako su svetimais tam suniui buna problemu. Arba sunys stebi keistai, seimininkai sako nemate tokiu dalyku.

Buna visokiu sutverimu pasaulyje, gal Liutuke ne sios zemes produktas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 04 17, 22:41)
Tai va pastebejau ir liutukej ta pati sugebejima. MB sako, kad gal as koks ateiviu padirbtas sutverimas daryti eksperimentams. Dar zmones atkreipe demesi, kad sunys i manee keistai reaguoja. Jie daznai tiesiog nemato, kaip neegzistuociau, nors sako su svetimais tam suniui buna problemu. Arba sunys stebi keistai, seimininkai sako nemate tokiu dalyku.

Buna visokiu sutverimu pasaulyje, gal Liutuke ne sios zemes produktas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti