QUOTE(Arnytė @ 2019 09 07, 02:00)
Paskaičiau pasisakymus nu tai ka...Aš tik geru žodžiu galiu minèti Kauno dalintoja
Ir tas duru uždarymas kol jums daiktus atneša nematau nieko bloga.Nebus taip,kad visoms vieta ideali.O jei aš neturiu galimybès atsiimti,visuomet paštomatu siunčiuosi.Aš nesuprantu kaip jums Žaliakalnis buvo patogu
Man su auto ok,bet viešuoju kaip? Draugès kai važiuodavo pasiimti siunta,nu nekažka ten tas Žaliakalnis.Su Sandra visuomet sutardavau laika kada atsiimti,jei nurodytu metu negalèdavau. Pas kita tarpininke ir taip pat laikai nurodyti ir kada atsiimti.Netinka-skambinu tariuosi taip ir su Kauno dalintoja.O kokiu tonu laiška perskaitai,taip ir atrodo,kad parašyta griežčiau.Mano nuomonè tokia
vieta ideali,susisiekimas puikus tiek viešuoju,tiek auto,duris gali uždarinèti kiek nori-svarbu daiktus pasiimti
Dekoju uz nuomone
Mano klausimas zmonems, kurie mini limituota dalinimo laika. Ar bandyta tartis del patogesnio ? Kolkas matau, kad skundziasi nebande tartis del patogesnio laiko.
Labai laukiu info jei yra kam nepavyko susitarti del patogesnio laiko, butu gerai su zinuciu foto.
Kvietime surasytas laikas, kai dalintoja pati buna namuose ir laukia ateinanciu. Turbut suprantama, kad niekados nerasime dalintojos kuri nepajudes is namu niekados