Dėkoju už nuomones Galvoju ką toliau daryti
QUOTE(Ramaja @ 2019 09 06, 14:58)
Aš net savo mergaitei sakiau, kai atėjom pasiimti siuntos - žiūrėk kaip nereikėtú elgtis su žmonėmis - nei labas, nei viso gero. Prieš nosį užtrenkia duris - nu ir atrodo, kad ne tuščia ateinu ir minučiú tikslumu, nes jau parašyta kaip kariuomenėj....
sorry, o ką reiškia "ne tuščia ateinu"?
QUOTE(*Kamelija* @ 2019 09 06, 18:32)
sorry, o ką reiškia "ne tuščia ateinu"?
Su šokoladu Gi mergaitės vargsta
Gal kuri noretumete dalinti Kauno dezutes ?
Reikalavimas:
patogi susisiekimo vieta ( uzmiestis netinka, nesiulyti) ir privaziavimas, viesas transportas.
Kad nebutu tokiu skundu kaip dabar Reiskias tureti laiko dalinimui daugiau, nei turi dabartine dalintoja, bei moketi nepamesti sypsenos net sundetingiausiose situacijose
Atidumas
Liftas arba pirmas aukstas. Dezes sunkios, kurjeriai ne visados uznesa i namus.
Pageidautina Zaliakalnis arba arti Zaliakalnio.
kreiptis brigitask@hotmail.com ( tik nesiuskite uzsakymu siuo adresu, tai mano asmeninis adresas).
Reikalavimas:
patogi susisiekimo vieta ( uzmiestis netinka, nesiulyti) ir privaziavimas, viesas transportas.
Kad nebutu tokiu skundu kaip dabar Reiskias tureti laiko dalinimui daugiau, nei turi dabartine dalintoja, bei moketi nepamesti sypsenos net sundetingiausiose situacijose
Atidumas
Liftas arba pirmas aukstas. Dezes sunkios, kurjeriai ne visados uznesa i namus.
Pageidautina Zaliakalnis arba arti Zaliakalnio.
kreiptis brigitask@hotmail.com ( tik nesiuskite uzsakymu siuo adresu, tai mano asmeninis adresas).
QUOTE(Taurė @ 2019 09 06, 17:47)
Nu va per jus vistas zmogus neteko darbo
Mergaites, kurios skundziates del duodamo atsiemimo laiko kvietime Ar bandete kada tartis del sau tinkamo laiko, nepateikto kvietime ? Negi tikrai dalintoja visiskai neduoda kito, patogesnio jums laiko jei paprasote ?
Kvietime dalintojos suraso laika kada jos buna pacios namie. Susitarus kitu laiku, paduoda prekes kazkas is namiskiu. Taip turetu buti.
Vilnius irgi pateikia laika, kaip ir Kaunas. Ir abi dalintojos turi galeti susitarti kitu laiku, jei pirkejas praso.
Papildyta:
kad ne, jei Sandra iseis, tai bus jos pasirinkimas. As visad duodu zmogui sansa rasti kame problema ir ja istaisyti. Zmogaus reikalas daryti tai, ar ne
Kolkas niekas neiseina, bet apsidraudziu. Del keliu skundu neatleisciau zmogaus neissisaiskinus kame reikalas, nes ne visi skundai buna gryna tiesa, buna dazniausiai dalis tiesos, visa kita pagrazinta
Kolkas noriu aiskumo del neva limituoto dalinimo laiko, kaip kareivinese.
Kvietime dalintojos suraso laika kada jos buna pacios namie. Susitarus kitu laiku, paduoda prekes kazkas is namiskiu. Taip turetu buti.
Vilnius irgi pateikia laika, kaip ir Kaunas. Ir abi dalintojos turi galeti susitarti kitu laiku, jei pirkejas praso.
Papildyta:
QUOTE(Mur_Mur @ 2019 09 06, 11:00)
Nu va per jus vistas zmogus neteko darbo
kad ne, jei Sandra iseis, tai bus jos pasirinkimas. As visad duodu zmogui sansa rasti kame problema ir ja istaisyti. Zmogaus reikalas daryti tai, ar ne
Kolkas niekas neiseina, bet apsidraudziu. Del keliu skundu neatleisciau zmogaus neissisaiskinus kame reikalas, nes ne visi skundai buna gryna tiesa, buna dazniausiai dalis tiesos, visa kita pagrazinta
QUOTE(Natkkka @ 2019 09 06, 09:40)
<p><sup>sveiki, perskaičiau komentarą apie dalintojų darbą...</sup>
</p><p><sup>tai noriu tik padėkoti Dalintoja iš Vln ! 🤗🌺🌺🌺</sup>
</p><p><sup>visada randa laiko, atrašo į SMS ir Sutinka su sipsena! </sup>
</p><p><span>Aciu Jums 🌺🌺🌺🤗</span></p><p></p>
</p><p><sup>tai noriu tik padėkoti Dalintoja iš Vln ! 🤗🌺🌺🌺</sup>
</p><p><sup>visada randa laiko, atrašo į SMS ir Sutinka su sipsena! </sup>
</p><p><span>Aciu Jums 🌺🌺🌺🤗</span></p><p></p>
QUOTE(samuke17 @ 2019 09 06, 10:10)
Taip, pati geriausia Vilniaus dalintoja, Ačiū, kad vis dar esat.
Pritariu 1000%
Laisvi uzsakyti 4C dydzio Emu batukai, $29.99, gal kas norite perimti?
taure212@gmail.com
https://www.sierra.c...de=696AC-01-11T
electronic dice roll
taure212@gmail.com
https://www.sierra.c...de=696AC-01-11T
electronic dice roll
QUOTE(Taurė @ 2019 09 06, 19:11)
MV surenka visus mano siuntinukus, tai jis irgi pasiskundzia, kad si dalintoja nemaloni, o kadangi perku per 2 tarpininkes,tai jis karta klause, o kodel negalima imti is tos vietos, kur daug paprasciau suderinti kada paimti.. smagiau, kai nesijauti , jog zmogui trukdai..
Skaitau ir net keista... Kauno dalintoja mane visada maloniai su šypsena pasitinka. Aišku visiem visokių situacijų būna. Bet tiek man tiek dviem draugėm, kurios irgi perka per Taurę viskas tvarkoj Aišku vieta nepatogi, bet čia turbūt visiem neįtiksi. Būtų smagu jei būtų paslauga už papildomą mokestį persiųst paštomatu, tikrai manau daug kam palengvintų atsiėmimą
QUOTE(bu_bu @ 2019 09 06, 22:05)
Skaitau ir net keista... Kauno dalintoja mane visada maloniai su šypsena pasitinka. Aišku visiem visokių situacijų būna. Bet tiek man tiek dviem draugėm, kurios irgi perka per Taurę viskas tvarkoj Aišku vieta nepatogi, bet čia turbūt visiem neįtiksi. Būtų smagu jei būtų paslauga už papildomą mokestį persiųst paštomatu, tikrai manau daug kam palengvintų atsiėmimą
Pastomatu siusti tikrai galima, apie tai tereikia pamineti uzsakant