Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2019 03 21, 18:39)

Šita sausio 4 d siunta? O su gruodžio 28 d laivo siunta jokių žinių?
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2019 03 21, 19:42)

o jums tikrai nekyla minčių, kad čia ta pati siunta wacko.gif
Atsakyti
Raso ir sarkastiskas zinutes del siuntos? Siaubas kokia liaudis. Taure, linkiu kantrybes
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2019 03 21, 20:00)
o jums tikrai nekyla minčių, kad čia ta pati siunta  wacko.gif

Ne, nekyla, o turetu? Saskaitos dvi, vienoj nurodyta kad siunta iškeliavo gruodžio 28, kita-sausio 4. Manau normalus klausimas.
Atsakyti

Laivo siuntos siunčiamos 1 karta per mėnesį :) 

ir 12.28 ir 01.04 siuntos buvo išsiųstos sausio 16 diena tik numeriukai skirtingi 👍😉

tai kad greit gausim 🛍 

Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2019 03 21, 20:16)
<p>Laivo siuntos siunčiamos 1 karta per mėnesį smile.gif </p><p>ir 12.28 ir 01.04 siuntos buvo išsiųstos sausio 16 diena tik numeriukai skirtingi 👍😉</p><p>tai kad greit gausim 🛍 </p>

Dabar viskas aisku, aciu ;) nes cia forume laivo salygu nera, facebook'o neturiu, tai sprendziu issiuntima kaip ir lektuvo siuntu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2019 03 21, 21:18)
Dabar viskas aisku, aciu ;) nes cia forume laivo salygu nera, facebook'o neturiu, tai sprendziu issiuntima kaip ir lektuvo siuntu  4u.gif

Nugi, bet rase, kad laivas išplaukia karta per mėnesį, ir i ta konteinerį sudetos ne virba siunta, juk skaičius siunčia po truputi😚

Jei taip nekantru kodėl uzsakineti laivu....
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2019 03 21, 21:06)
Raso ir sarkastiskas zinutes del siuntos? Siaubas kokia liaudis. Taure, linkiu kantrybes

Taip gaila, kad atsisake siust laivu, bet taip nebus, jei taip atakuoja del siuntu....
Tojs geris buvo, bet va kažkas meškos paslaugą padarė su bumbejimais..... kada....kada...kur....
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 03 21, 20:38)
Nugi, bet rase, kad laivas išplaukia karta per mėnesį, ir i ta konteinerį sudetos ne virba siunta, juk skaičius siunčia po truputi😚

Jei taip nekantru kodėl uzsakineti laivu....
Papildyta:

Taip gaila, kad atsisake siust laivu, bet taip nebus, jei taip atakuoja del siuntu....
Tojs geris buvo, bet va kažkas meškos paslaugą padarė su bumbejimais..... kada....kada...kur....

Jus isivaizduojat, kad as forumo kiekviena zinute skaitau? Pirmam puslapi sios info nera. Nei as atakuoju, nei ka, toks jausmas, kad paklaust negalima. Prekes neskubios, nekantrumo nera, bet norisi konkretumo, termino, per kuri ateina siuntos. Laureta siusdavo laivu, ateidavo per menesi. Todel isivaizduoju, kad visur toks terminas. Skundziates, kad klausimais atakuoja, kad klausimai sarkastiski, man atrodo sarkastiskesni atsakymai. O ir daugelio bumbejimai ir atakavimai klausimais vien del to, kad nera pateikta aiskios konkrecios info apie terminus ir salygas. Tik tiek. Gavau Natkkka (aciu jums) aisku konkretu atsakyma ir tuo patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Columbia vyrams

taure212@gmail.com

https://www.columbia...et-1698001.html

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2019 03 21, 22:53)
Jus isivaizduojat, kad as forumo kiekviena zinute skaitau? Pirmam puslapi sios info nera. Nei as atakuoju, nei ka, toks jausmas, kad paklaust negalima. Prekes neskubios, nekantrumo nera, bet norisi konkretumo, termino, per kuri ateina siuntos. Laureta siusdavo laivu, ateidavo per menesi. Todel isivaizduoju, kad visur toks terminas. Skundziates, kad klausimais atakuoja, kad klausimai sarkastiski, man atrodo sarkastiskesni atsakymai. O ir daugelio bumbejimai ir atakavimai klausimais vien del to, kad nera pateikta aiskios konkrecios info apie terminus ir salygas. Tik tiek. Gavau Natkkka (aciu jums) aisku konkretu atsakyma ir tuo patenkinta  4u.gif

Nu nepratylesiu. Lauretos ateidavo per menesi? Laivo siuntos visada keliaudavo minimum 2 menesiai.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2019 03 21, 11:42)

Jau pries pora savaiciu klausete to paties, buvau atsakius issamiai cia forume, taip pat kelis kartus rasiau facebook grupeje sia tema. Ir taip pat rasiau, kad klausti geriau el. pastu butent del tos priezasties, kad nepraleistumete atsakymu soc. tinkluose.

Taip pat ka tik pakartojau jums dvi nemoketas saskaiteles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(musiukas111 @ 2019 03 21, 13:58)
Nu nepratylesiu. Lauretos ateidavo per menesi? Laivo siuntos visada keliaudavo minimum 2 menesiai.

Mano nuosirdus patarimas, nesivelkite i specialiai kurstoma konflikta 4u.gif

Nesibarkim mergaites. Visos puikiai suprantame kas cia vyksta. Noreciau, kad mano temoje nesipliekstu jokie konfliktai. Kantrus zmones sulauks savo prekiu, nekantrus lai perka ten, kur imanoma gauti laiva per 4 savaites 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 21 kovo 2019 - 22:52
QUOTE(Taurė @ 2019 03 21, 23:48)
Mano nuosirdus patarimas, nesivelkite i specialiai kurstoma konflikta  4u.gif
Nesibarkim mergaites. Visos puikiai suprantame kas cia vyksta. Noreciau, kad mano temoje nesipliekstu jokie konfliktai. Kantrus zmones sulauks savo prekiu, nekantrus lai perka ten, kur imanoma gauti laiva per 4 savaites 4u.gif

Auksiniai žodžiai 4u.gif
Atsakyti