Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2018 05 16, 08:04)
suglumau, koki dydi emei 32 ich tai as supratntu cia vidine siule nurodo ar kaip  unsure.gif  4u.gif

Nea, ruros apimti. Emiau 32”. Tik pirkau uz 9.90. Kazko kaina man rodo bais didele. Bet siaip is principo, labai dziaugiuos, kad i mada grizta “cigaretes”, nes labai graziai blauzdytes atrodo. Nes man asmeniskai tie tiesus kur buna, gaunasi kliosiniai, o skinny ka as zinau, pabode ir siaip isein is mados po biski.
Vidine siule 71 cm. Jie labai tamprus, tai kiek pasitempia ir zemyn. Bet man tai ciut ciut zemiau puses blauzdikiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 gegužės 2018 - 07:20
QUOTE(JMD @ 2018 05 16, 08:15)
Nea, ruros apimti. Emiau 32”. Tik pirkau uz 9.90. Kazko kaina man rodo bais didele. Bet siaip is principo, labai dziaugiuos, kad i mada grizta “cigaretes”, nes labai graziai blauzdytes atrodo. Nes man asmeniskai tie tiesus kur buna, gaunasi kliosiniai, o skinny ka as zinau, pabode ir siaip isein is mados po biski.
Vidine siule 71 cm. Jie labai tamprus, tai kiek pasitempia ir zemyn. Bet man tai ciut ciut zemiau puses blauzdikiu  biggrin.gif

[I]

o koki siaip dydi nesiojat? as nepazistu situ dydziu, net nenumanau koki gali atitikti blush2.gif as zinau angliskus koki (tuos 10 12 14 ir t.t.), zinau tuos 38 40 42, zinau aisku s, m, l, nui bet situ USA dar nemoku niekaip. Nei kai perka tuos 0 2 4 nesuprantu, nei situ 24 32 ir pan blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2018 05 16, 08:36)
[I]

o koki siaip dydi nesiojat? as nepazistu situ dydziu, net nenumanau koki gali atitikti  blush2.gif as zinau angliskus koki (tuos 10 12 14 ir t.t.), zinau tuos 38 40 42, zinau aisku s, m, l, nui bet situ USA dar nemoku niekaip. Nei kai perka tuos 0 2 4 nesuprantu, nei situ 24 32 ir pan  blush2.gif

Kadangi jau koks 10 metu rubu lietuvoje neperku, tai zinau tik usa dydzius. Dra ziurint kokio rubo, kelniu, palaidines ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 gegužės 2018 - 07:56
QUOTE(JMD @ 2018 05 16, 09:15)
Vidine siule 71 cm. Jie labai tamprus, tai kiek pasitempia ir zemyn. Bet man tai ciut ciut zemiau puses blauzdikiu  biggrin.gif

JMD su kokia klubu apimtim tiko 32inch dydis? Nera uzsiaurintas labai liemuo? Ta prasme vyresnio amziaus moteriai tiktu, kur liemuo panasios apimties kaip klubai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 16, 09:15)

jasno nu tai jei kai alia bridziukai, nea roziniu rodo 9.9 kaina dar dar keliu spalvu, nu atodo labai gaivys, kai tavo kojytes plonutes tikiu, kad grazu, o va man reikia apsatyt su mano slaunytem ar ne dar didesne busiu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 05 16, 08:55)
Kaip dziaugiuosi siais nerealiais Susana Traca sandalais  wub.gif turbut metu pirkinys, senokai pirkau, bet privalau padekot  yahoo.gif aciu komandai

Koks gėris wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 05 16, 08:57)
JMD su kokia klubu apimtim tiko 32inch dydis? Nera uzsiaurintas labai liemuo? Ta prasme vyresnio amziaus moteriai tiktu, kur liemuo panasios apimties kaip klubai  unsure.gif

Nu stora mano rūra ir šlaunytės ne šakaliai ką aš žinau kiek dabar, nerandu centimetro biggrin.gif koks 112-113 gal. Liemuo man toks laisvokas. Bet gerai
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 05 16, 09:03)
jasno nu tai jei kai alia bridziukai, nea roziniu rodo 9.9 kaina dar dar keliu spalvu, nu atodo labai gaivys, kai tavo kojytes plonutes tikiu, kad grazu, o va man reikia apsatyt su mano slaunytem ar ne dar didesne busiu unsure.gif  4u.gif

Va dabar apsirengiau ir nutempiau žemyn. Visai gerai tas ilgis vasariškas, aš dar kraštuką užlenkiau

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 16, 10:15)
Va dabar apsirengiau ir nutempiau žemyn. Visai gerai tas ilgis vasariškas, aš dar kraštuką užlenkiau

Kokia gera sita Criu maike wub.gif ,as vis i ja ziuriu ziuriu, dabar 15.6$ buvo pigiau ji ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 05 16, 09:28)
Kokia gera sita Criu maike  wub.gif ,as vis i ja ziuriu ziuriu, dabar 15.6$ buvo pigiau ji ar ne?

Aha, superinė, bišk plati, ale gerai biggrin.gif pirkau už 14,95 $
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 16, 09:30)
Aha, superinė, bišk plati, ale gerai  biggrin.gif pirkau už 14,95 $

Imesk nuoroda maikutes.. 4u.gif
Viskas labai good JMD wub.gif mirksiukas.gif

Labai graziai atrodai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2018 05 16, 09:59)
Imesk nuoroda maikutes.. 4u.gif
Viskas labai good JMD  wub.gif  mirksiukas.gif

Labai graziai atrodai smile.gif 4u.gif

4u.gif

https://factory.jcre...name=ivory-pink
Atsakyti
JMD nu nieko neplati, labai gerai ziurisi viskas kartu smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 16 gegužės 2018 - 09:05