Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Junkites prie www.Ulta.com , renkame iki free ship
taure212@gmail.com

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(dominno @ 2018 08 28, 15:17)
<p>Prisijunkit prie yoox. Yra -25% nuolaidėlė papildoma kai kurioms prekėms</p>

Truksta 39$ siuo momentu, bet leidzia deti tik 7 prekes. Yra vietos dar dvejoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 08 28, 22:50)
Tikrai visur yra ne tik rožinių ,tuose pačiuose childrensplace,gymboree,oshkosh,Gap/old navy/gap factory  ir tt smile.gif .Maniškė tai vaikiškas pardas tuoj išaugs-ką tada reiks daryt doh.gif  biggrin.gif Aišku rasiu ir kitur,tik pradžioj persiorientuot su paieškom,dydžiais sunkiai kažkaip bus  unsure.gif  biggrin.gif

Tikrai taip 4u.gif as isvis dziaugiuosi, kad mano va dar bus 8 m dukrai, bet jai tinka viskas ka as atrandu biggrin.gif Ui, kaip nelaukiu, kai isaugs vaikiskas pardes, nes ten ir kainos draugiskos buna ir pasirinkimas 4u.gif

Dar pridurciau Zara parduotuve, buna neblogu daikteliu be klecku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 rugpjūčio 2018 - 06:55
Ką perkam biggrin.gif ?

QUOTE(kriisti @ 2018 08 29, 07:50)
Tikrai taip  4u.gif  as isvis dziaugiuosi, kad mano va dar bus 8 m dukrai, bet jai tinka viskas ka as atrandu biggrin.gif Ui, kaip nelaukiu, kai isaugs vaikiskas pardes, nes ten ir kainos draugiskos buna ir pasirinkimas 4u.gif

Dar pridurciau Zara parduotuve, buna neblogu daikteliu be klecku  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir šiaip dar reikia džiaugtis,kad skoniai ir nuomonės kol kas sutampa biggrin.gif Nors su vyresniąja visada daugmaž sutapo ir sutampa ,tikiuosi ir su mažąja taip pat bus biggrin.gif

Internetinėje Zaroje perki ?Vaikams dar Lindexe man patikdavo papirkt,bet senai bebuvau,vyresniems gal mažiau yra hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 08 29, 11:42)
Ką perkam  biggrin.gif ?
drinks_cheers.gif Ir šiaip dar reikia džiaugtis,kad skoniai ir nuomonės kol kas sutampa  biggrin.gif Nors su vyresniąja visada daugmaž sutapo ir sutampa ,tikiuosi ir su mažąja taip pat bus  biggrin.gif

Internetinėje Zaroje perki ?Vaikams dar Lindexe man patikdavo papirkt,bet senai bebuvau,vyresniems gal mažiau yra hmm.gif

taip perku internetineje Zara, ziuriu kada geras kainas paleidzia, kas patogu, jei netinka ar parsauni gali grazinti, o Lindex internetineje siais metais, labai keistai joje viskas brangiau nei fizineje parduotuveje ir kolekcija nieko gero nemaciau, o visada budavo super kainu.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 08 28, 21:50)
Tikrai visur yra ne tik rožinių ,tuose pačiuose childrensplace,gymboree,oshkosh,Gap/old navy/gap factory  ir tt smile.gif .Maniškė tai vaikiškas pardas tuoj išaugs-ką tada reiks daryt doh.gif  biggrin.gif Aišku rasiu ir kitur,tik pradžioj persiorientuot su paieškom,dydžiais sunkiai kažkaip bus  unsure.gif  biggrin.gif

vat vat , jau xl dydzius perku saviskei 8.5 metu ... daugiausiai gal Gymboree turim rubu , va dar Gap nemazai nupirkus esu ,laukiu siuntos . Kol kas skoniai sutampa musu . Ka nuperku viskas grazu . Bet ko toliau tuo labiau pastebiu , kad suknes stumia i sona ir mieliau renkasi timpas , sortus, plesytus dzinsus , tunikas ... o anksciau tik suknes tenesiojo... bresta panike , keiciasi skonis biggrin.gif Batus tai 35 avi ,bet kitais metais dairysiuos suaugusiuju skyriuje 36 gal lengviau bus su batais ..
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 08 29, 11:16)
vat vat , jau xl dydzius perku  saviskei 8.5 metu  ...  daugiausiai gal Gymboree turim rubu , va dar Gap nemazai nupirkus esu ,laukiu siuntos  . Kol kas skoniai sutampa musu . Ka nuperku viskas grazu . Bet ko toliau tuo labiau pastebiu , kad suknes stumia i sona ir mieliau renkasi timpas , sortus, plesytus dzinsus , tunikas ... o anksciau tik suknes tenesiojo... bresta panike , keiciasi skonis biggrin.gif Batus tai 35 avi  ,bet  kitais metais  dairysiuos suaugusiuju skyriuje 36 gal lengviau bus su batais ..

Maniškė džinsų nenešioja,nes jai nepatogu.Kol kas patogumas No1 ,nepakentės anei kiek biggrin.gif .O batai 37,mano 37.5 biggrin.gif Keičiasi tikrai su amžiumi wub.gif drinks_cheers.gif smile.gif Bet taviškė kokia dičkė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 08 29, 10:16)
vat vat , jau xl dydzius perku  saviskei 8.5 metu  ...  daugiausiai gal Gymboree turim rubu , va dar Gap nemazai nupirkus esu ,laukiu siuntos  . Kol kas skoniai sutampa musu . Ka nuperku viskas grazu . Bet ko toliau tuo labiau pastebiu , kad suknes stumia i sona ir mieliau renkasi timpas , sortus, plesytus dzinsus , tunikas ... o anksciau tik suknes tenesiojo... bresta panike , keiciasi skonis biggrin.gif Batus tai 35 avi  ,bet  kitais metais  dairysiuos suaugusiuju skyriuje 36 gal lengviau bus su batais ..

Maniške 7,5 (tik rugsėji eis į pirmą klasę) nešioja 35 dydi batų , ugis 134 cm , ekseleratu karta blink.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas tokia turit? Ar cia ziemine ar daugiau rudeniui? Aciu kas atsakys

https://www.nordstro...?color=CHARCOAL
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2018 08 29, 12:08)
Maniške 7,5 (tik rugsėji eis į pirmą klasę) nešioja 35 dydi batų , ugis 134 cm , ekseleratu karta  blink.gif

Normalus vaikas. Mano vaikui tiek kiek jūsų, tik eis į antrą klasę. Ūgis 150 cm, koja 39. Ir man jis normalus biggrin.gif gal čiut aukštesnis už klasiokus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 29, 12:24)
Normalus vaikas. Mano vaikui tiek kiek jūsų, tik eis į antrą klasę. Ūgis 150 cm, koja 39. Ir man jis normalus  biggrin.gif gal čiut aukštesnis už klasiokus.

Aukšta mama, aukštas vaikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2018 08 29, 13:08)
Maniške 7,5 (tik rugsėji eis į pirmą klasę) nešioja 35 dydi batų , ugis 134 cm , ekseleratu karta  blink.gif

tikrai normalu, manoji ir pirmoke bus ir amziaus to paties, tik ugis 140 ir koja 35 biggrin.gif bet as nesistebiu, nes mano pacios 41 , vyro 46 tai ko noret, dukra nuo darzelio laiku auksciausia klaseje, mokykloje tas pats 4u.gif Sunus kazkaip proporcingiau auga, nei dukra 4u.gif o ugis ir vyras 197 ugio, as 177, tai nesitiki, kad vaikas bus palei zeme biggrin.gif Nes draugu yra ir vyresniu mazesniu ir jaunesniu dar aukstesniu 4u.gif Bet, kad vaikai sparciau auga ta tendencija kalba ir gydytojai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 rugpjūčio 2018 - 11:31
QUOTE(Lux @ 2018 08 29, 12:25)
Aukšta mama, aukštas vaikas ax.gif

Aš nesu aukšta. Vidutinis mano ūgis. 178. Žmonės dabar aukštesni, ypač jaunimas. Panos ypač, aukštos ir lieknos kaip liepos. Gražu žiūrėt.
Atsakyti