Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(VILIMA @ 2018 07 31, 21:14)
Kodel taip ilgai sikart keliauja?

As nezinau , bet labai laukiam 4u.gif
Atsakyti
Mergaites pranes pirkejams, kai tik tures 0720. Siunta uztruko kiek ilgiau, nes itariu LT daug kas atostogauja, iskaitant zmones, kurie pasiima siuntas ir jas isvezioja mano dalintojoms. Bandziau kelt banga, bet aisku nieko pakeist man nepavyko. Mano planas buvo isdalint sita siunta ir issprest visus galvosukius iki mano pacios isvykos ateinanti Penktadieni. Bet deja siuntejai pakoregavo savaip viska, siunta neatejo laiku. Kol manes nebus, bandys kitas zmogus sprest bedeles. Bet as grysiu Pirmadieni ir viska sutvarkysiu, ko paliktas zmogus negales
Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka

Sveiki gal kas norite parduoti tokia suknele 14 dydzio

Atsakyti
merginos, neatostogaujat? galiu carters atsiusti?
Atsakyti
Laba, patarkit kur geriausia žvalgytis 152 cm rūbelių devynmetei (sijonai, palaidinės, tympos), domina geros kokybės su geromis kainomis aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2018 08 07, 17:10)
Laba, patarkit kur geriausia  žvalgytis 152 cm rūbelių devynmetei (sijonai, palaidinės, tympos), domina geros kokybės su geromis kainomis aišku biggrin.gif

GAP,OLD NAVY,OSHKOSH,CHILDRENSPLACE,GYMBOREE,CRAZY8,HM.JCREW,JCREW FACTORY,UNIQLO ...
O kainos kinta,reik sekt,gaudyt nuolaidas ir naudotis kodais ok.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 rugpjūčio 2018 - 16:40
Atostogauja ? Neperka?
Atsakyti
MERGAITES VILNIETES, REIKIA JUSU PAGALBOS!

Mergaites, ieskau RANGE ROVER SPORT juodos spalvos su vardiniu numeriu 666CAT. Gal netycia kazkur netoliese matote kasdien priparkuota? Manoma, jog jis is centro. Lauksiu bet kokios info.

Atsiprasau temos seimininkes uz klausima ne vietoj 4u.gif
Atsakyti
iki kada atostogos?
Atsakyti
QUOTE(Amisu @ 2018 08 09, 12:58)
iki kada atostogos?

iki rugpjucio 16d.
Atsakyti
Labutis,
rugpjucio 16 griztat nuo ryto ar jav laiku, vakare?
Atsakyti
merginos, ar galiu atsiusti carters?
Atsakyti