Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Mano perkancios mergaites tikrai super, jos viska speja ir sugaudo labai greit. Bet problema buvo, kad antras sverejas isejo netiketu atostogu, ilgam, o vienas, tai ne du. Todel ir pasijaute truputi suletejimas 4u.gif Per atsotogas persigrupuosim, persiorganizuosim, ir vel viskas bus savose veziose 4u.gif
Atsakyti
Dar priduriu info, kas svarsto kodel ieskau tiek ilgai zmogaus. Ieskau ne pakeisti savo jau seniai dirbancius zmones, bet ieskau pagerinti jiems darbo laiko valandas. Noriu, kad dirbantys zmones butu labiau pailseje ir motyvuoti dirbti wub.gif Mes visos drauge renkame trecia zmogu joms i kompanija. Visos nujauciam, kad radom po ilgu paiesku, tik radom pries pat isejima atostogu, reikes laiko apmokyti plonybiu ir isitikinti, kad nesuklydom. Zodziu pas mane dirbs trys perkancios merginos, labai tikesimes, kad po atostogu naujoke nebus stipriai nuskalpuota jei atrasys kazka ne i tema. Tokie dalykai tikrai neigimti, jie ismokstami, tai uztrunka laika 4u.gif ( bet naujoke turi gera nuojauta ir sparti ).
Atsakyti
Labas, mergaites, gal turit koki koduka Andrew Marc? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 07 14, 22:46)
Labas, mergaites, gal turit koki koduka Andrew Marc?  4u.gif

Atostogos
Atsakyti
QUOTE(jurgota @ 2018 07 14, 22:55)

Iki kada atostogausit?
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 07 14, 21:36)
Iki kada atostogausit?

iki rugpjucio 16d.
Atsakyti
Tommy Hilfiger slepetes 38 dydis 25 eur Vilnius
l smagios, tinka bet kokio plocio kojai, nes guma, gerai per smeli ir akmenis, nes neprisems:)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Niu aš irgi nespėjau gaut maikių vaikui atostogoms.. bet ar gi čia jau tokia didelė bėda?

Garantuoju, kad nei pliki nei basi neatostogaujat  :vacation1:​ 

Atsakyti
sveiki, ar dar nera 07.12 siuntos ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2018 07 19, 06:49)
sveiki, ar dar nera 07.12 siuntos  ax.gif ?

Laba , dar nera
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2018 07 19, 11:23)
Laba , dar nera

O gal zinote ar paskaiciavimu dar bus ar jau viskas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2018 07 19, 14:15)
O gal zinote ar paskaiciavimu dar bus ar jau viskas?  ax.gif  4u.gif

Manau kad bus 4u.gif
Atsakyti