Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(ylang @ 2018 07 12, 20:30)
Pasikartosiu su klausimu.
Vaiko gimtadienis savaitgali, jau neturiu jokiu vilciu gauti ta zaisla, teks per galva verstis ir kitko ieskot.

Nedarykite pirkinių ant ribos, juk visokių force majeure būna. Tikėjotės per 2-3 savaites gauti? O jeigu koks streikas, potvynis, škvalas ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 07 12, 20:41)
Nedarykite pirkinių ant ribos, juk visokių force majeure būna. Tikėjotės per 2-3 savaites gauti? O jeigu koks streikas, potvynis, škvalas ar pan.?

Va va, o kaip kažkada prieš žiemos šventes laukėm kelias savaites kol atiduos dėžes biggrin.gif
Išlepom nuo lengvai pasiekiamos Amerikos unsure.gif Kažkaip vėl buvau užsukus į vieną kitą parduotuvę. Čia aš įperku tik HM maikonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 07 12, 19:41)

Menuo nera ant ribos jei ka. Tikejausi per menesi gauti, taip. Pirkau is amazono, kur prekes pristato labai greit. Be to zinau per tiek metu, kad pas taure viskas lb greit ir be force majeure. Bet kazkaip paskutiniu metu sitoj komandoj pirkimai stringa. Nesurenka krepseliu, kol surenka nuolaida dingsta arba preke. Nepranesa jei kazko neuzsako ir pan. Kiek menu sitoj komandoj taip nebudavo niekada, dabar kazkodel tai dazni atvejai.
Tikiuosi ta zebro juoda juosta greit baigsis ir bus balta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 12 liepos 2018 - 20:50
QUOTE(ylang @ 2018 07 12, 21:49)
Menuo nera ant ribos jei ka. Tikejausi per menesi gauti, taip. Pirkau is amazono, kur prekes pristato labai greit. Be to zinau per tiek metu, kad pas taure viskas lb greit ir be force majeure. Bet kazkaip paskutiniu metu sitoj komandoj pirkimai stringa. Nesurenka krepseliu, kol surenka nuolaida dingsta arba preke. Nepranesa jei kazko neuzsako ir pan. Kiek menu sitoj komandoj taip nebudavo niekada, dabar kazkodel tai dazni atvejai.
Tikiuosi ta zebro juoda juosta greit baigsis ir bus balta  mirksiukas.gif

Taigi žmonės keitėsi unsure.gif Man irgi seni laikai patiko daug labiau lam.gif Talento reik, ''chvatkės'' ir azarto norint tokį darbą dirbt, kaip turbūt ir bet kokį kitą darbą . Vat Rapoja būtų ledas, bet nesisiūlo, laužosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2018 07 12, 13:55)
O tai mano žaislo, užsakyto birželio 18 d. iš amazono, taip ir negavot dar, kad sąskaitos negaunu jokios?

Bet juk ir vasaros atostogų laikotarpis savo daro. unsure.gif Nesuprantu, kaip taip galima nepagrįstai kaltinti kitus, kai pats per vėlai užsakai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 12, 21:58)
Taigi žmonės keitėsi  unsure.gif Man irgi seni laikai patiko daug labiau  lam.gif Talento reik, ''chvatkės'' ir azarto norint tokį darbą dirbt, kaip turbūt ir bet kokį kitą darbą . Vat Rapoja būtų ledas, bet nesisiūlo, laužosi  biggrin.gif

Nu baik biggrin.gif Bet aišku jaučiuosi žiauriai pamaloninta didis.gif wub.gif biggrin.gif

Po atostogų bus viskas ok,pamatysit ok.gif smile.gif .Yra naujų mergaičių komandoje-linkiu joms kuo geriausios kloties 4u.gif Reiktų aktyvesnių ir pačių pirkėjų.Mano nuomone tikrai neužtenka šalto fb užsako/perka.SM na toks šiek tiek turgus rolleyes.gif per šiltą bendravimą/pirkinių/nuorodų pasidalinimą atsiranda pirkimai+daug pirkimų,greičiau surenkami krepšeliai ,pritraukiamos pirkėjos ir pan. gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 12 liepos 2018 - 21:43
QUOTE(Coralia @ 2018 07 12, 21:33)
Bet juk ir vasaros atostogų laikotarpis savo daro.  unsure.gif  Nesuprantu, kaip taip galima nepagrįstai kaltinti kitus, kai pats per vėlai užsakai.

Aš nekaltinu, tik kartoju-mano nuomone, menesis iki reikiamos datos-ne per velai. Be to, kiek rasiau teirautis del uzsakymo-tyla buvo. Buciau zinojusi, kad neatsiunte dar amazonas ar pan-buciau kitka galvojusi. Ne esme. Проехали 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 12, 20:58)
Taigi žmonės keitėsi  unsure.gif Man irgi seni laikai patiko daug labiau  lam.gif Talento reik, ''chvatkės'' ir azarto norint tokį darbą dirbt, kaip turbūt ir bet kokį kitą darbą . Vat Rapoja būtų ledas, bet nesisiūlo, laužosi  biggrin.gif

Reik kazkoki samoksla galvot ir Raopojai kito pasirinkimo kaip jungtis i sita komanda nepalikt biggrin.gif
O Anerita dar cia? Jei dar toookia tobula dalintoja dingtu-butu pravalas smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 12 liepos 2018 - 22:46
QUOTE(rapoja @ 2018 07 12, 23:37)
Mano nuomone tikrai neužtenka  šalto fb užsako/perka.SM na toks šiek tiek turgus  rolleyes.gif per šiltą bendravimą/pirkinių/nuorodų pasidalinimą atsiranda pirkimai+daug pirkimų,greičiau surenkami krepšeliai ,pritraukiamos pirkėjos ir pan. gossip.gif

Va čia pasirašau po kiekvienu žodžiu 4u.gif fb tiek visko daug tų parduotuvių ir visokių nuorodų o čia jei ateini, dažnai randi pasiūlymų, patarimų, viskas vietoje smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 13 liepos 2018 - 09:27
QUOTE(ylang @ 2018 07 12, 23:52)
Reik kazkoki samoksla galvot ir Rapojai kito pasirinkimo kaip jungtis i sita komanda nepalikt  biggrin.gif

4u.gif smile.gif aš jau vien todėl bijočiau imtis,kad bijočiau nuvilti ,kai jūs tokios geros nuomonės apie mane biggrin.gif Vienas dalykas papliurpt,kitas-rimtai dirbt ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 07 13, 11:51)
4u.gif  smile.gif aš jau vien todėl bijočiau imtis,kad bijočiau nuvilti ,kai jūs tokios geros nuomonės apie mane  biggrin.gif Vienas dalykas papliurpt,kitas-rimtai dirbt ax.gif ...

Nu ką jau čia, nesikuklink biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 13, 12:00)
Nu ką jau čia, nesikuklink  biggrin.gif  biggrin.gif

Nesikuklinu ir tikrai nesimaivau. Aš tikrai suprantu,kad ten yra reikalų dirbt,jei gerai dirbt.Geriau nesigadint savo reputacijos /juokauju/ lady.gif biggrin.gif
Atsakyti
uzsakiau dukrai tapkes is crazy, ju reikejo butinai pirmai kelionei 06 01, gauti nespejau, tik nuvykus i Turkija ta pacia diena gavau i pasta, kad siunta jau atejusi biggrin.gif na ka grizau atsiemiau, galvoju bus kitai kelionei, beeet tapkes mazos biggrin.gif na ka perku antras tokias pat, nes labai dailios, uzsakiau 06 09 ir tikrai buvau rami, kad antrai kelionei kuri bus 07 21 tikrai gausiu tapkes biggrin.gif siandien panasu, kad ir siu negausiu arba gausiu vel budama kelionej blink.gif biggrin.gif liudesys ir dvi poros vienodu tapkiu biggrin.gif

Ir maikes dvi uzsakiau vyriskas kelionei savo pateviui, panasu irgi skris be maikiu biggrin.gif Ech...

O kas liecia feisbuka, tai man ten atrodo visai ne Taure ir ne jos komanda, visai nemielas tas feisbukas, man Taure = SM. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 13 liepos 2018 - 16:12