Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(ylang @ 2018 07 09, 19:02)
Kadangi el paštu negaunu atsakymo, aš irgi klausiu čia del prekių. Birželio 18 iš amazono man buvo užsakytas žaislas. Jį užsakinėjau vaiko gimtadieniui, buvau tikra, kad liepos vidury jau bus. Bet nei saskaitos, nei prekes, nei atsakymo. O gimtadienis juk nepalauks...  unsure.gif

Man taip pat birželio 18 iš amazon buvo užsakytos vaikiškos maikutės. Amazon siųsdavo greitai, bet kol kas nei sąskaitos, nei atsakymo į e. paštą nėra, Maikutėe pirktos gimtadieniu... labai gaila, kad taip nutinka...
Atsakyti

O aš nesulaukiu sąskaitos prekių iš Loft, pirktu 05.05  d🤔. Jei yra kažkokių trikdžių, būtų gerai gauti nors kažkokia  informaciją. Iš Loft taip ilgai niekada nebudavo. Prekių pirktų birželio mėn, tikiuosi sulaukti greitu  laiku. Ačiū.

Atsakyti
Facebuke rašė, kad pas Taurę nuo penktadienio nėra interneto - siaubingas žaibas trenkė į medį, kol nesutvarkys, manau, kad neatrašys nieko, nes nemato, kad rašot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2018 07 09, 21:08)
Facebuke rašė, kad pas Taurę nuo penktadienio nėra interneto - siaubingas žaibas trenkė į medį, kol nesutvarkys, manau, kad neatrašys nieko, nes nemato, kad rašot  unsure.gif

Sveiki, komanda atostogauja, visus gi metus neatostogavo, tačiau tvarkomos sąskaitos kaip įprastai, krūvis nemažas, o dar tas nelemtas žaibas. Labai prašome kantrybės 4u.gif Tikėkimės, gražiausi vasariški orai dar ateity ir kiekviena turėsim progos pasipuošti savo laukiamomis grožybėmis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2018 07 10, 10:20)
Sveiki, komanda atostogauja, visus gi metus neatostogavo, tačiau tvarkomos sąskaitos kaip įprastai, krūvis nemažas, o dar tas nelemtas žaibas. Labai prašome kantrybės 4u.gif  Tikėkimės, gražiausi vasariški orai dar ateity ir kiekviena turėsim progos pasipuošti savo laukiamomis grožybėmis  bigsmile.gif

Atleiskite, na bet ne akmens amžiuje gyvename. Internetu galima pasinaudoti bet kuriame prekybos centre ir atrašyti į klientų klausimus dėl užsakymų . Dėl savo užsakymo taip pat neturiu žinių
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2018 07 10, 09:20)
Sveiki, komanda atostogauja, visus gi metus neatostogavo, tačiau tvarkomos sąskaitos kaip įprastai, krūvis nemažas, o dar tas nelemtas žaibas. Labai prašome kantrybės 4u.gif  Tikėkimės, gražiausi vasariški orai dar ateity ir kiekviena turėsim progos pasipuošti savo laukiamomis grožybėmis  bigsmile.gif

Ne pasipuosime esme. Dovana turesiu pirkti kita, o ši jau bus nereikalinga. Užsakyta birželio 18, atostogom tada dar nekvepejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2018 07 10, 19:28)
Ne pasipuosime esme. Dovana turesiu pirkti kita, o ši jau bus nereikalinga. Užsakyta birželio 18, atostogom tada dar nekvepejo verysad.gif

Gal ir iškeliavę prekės į LT, Taurė fb rašė, kad dėl interneto negali siųst sąskaitų. Bet internetą telefone turi ax.gif į klausimus galėtų atrašyti ar bent informuoti ir čia pirkėjas, kurios ne fb grupėje.
Atsakyti
Noriu priminti, kad JAV, deja, negali pasigirti tokiu kokybišku internetu kaip LT, o jungtis iš nepatikimų tinklų Brigita negali, nes būta atvejų kai nulaužiami duomenys tiek emeilo, tiek kortelių. Atsiprašome už susiklosčiusią situaciją, kai tik bus galimybė pati Brigita atsakys visoms į klausimus, kurių negalim išspręsti mes.
Atsakyti
Aš dar negavau prekių, kurios apmokėtos prieš 2 savaites, tada dar jokių žaibų nebuvo...
Atsakyti
Pataise viska bigsmile.gif

Kadangi prisikaupe darbuku, pradedu tvarkyti tokia tvarka.

1. tikrinu bankus, nes netikrinta nuo penktadienio.
2. atsakau i klausimus gmaile, kuriuos imanoma atsakyti greit. Komplikuotus paliksiu vakarui ( tokius kur klausiama kada bus prekes, nes siunciant saskaitas atsakymai ateina i juos savaime)
3. siunciu naujos siuntos saskaitas 4u.gif

Pirkejai, kurie pirko prekes tam tikrai datai, bet dabar jauciasi labai nusivyle. Noriu priminti, kad jei perkate iki tam tikros datos, privalote perspeti mus pries nuperkant. Mes tokiais atvejais, ypac jei data gan netolima, atsisakome pirkti. Ne karta buve kai siuntas uzlaike ne keliom dienom, o keliom savaitem. Todel mano nebuvimas del stichines nelaimes 6 dienas yra ne baisiausia situacija.
Situacija buvo pranesinejama facebooke.

Ducky, teisingai, ne akmens amziuje gyvename. Interneto kavinese saugu skaitineti tik facebooka, o ne bankus ir saskaitu programas atsidarineti. Suauges zmogus turetu tai suprasti 4u.gif

Atsizymejau, kad isejau i eteri, o dabar darbuojuosi 4u.gif
Atsakyti
Saskaitos sutikrintos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2018 07 11, 20:50)
Saskaitos sutikrintos  4u.gif

Brigita,
Rašiau laišką bet jauciu ten ju šimtas smile.gif
Paskutine sąskaita neapmokėta nes noriu minusuoti is permokos 😎 tai neturi likti neapmokėtų sąskaitų 😊🛍🛍🛍
Atsakyti