Neee laukiu kol vyras isvalys
Darzus darzelius tik pasodinau
Tai nelauk, ir nereiks gal ankstinti vizito pas gydytoja
kas kiek Kisulita eini į echo? o čia pirvačiai ar į polikliniką?
aš vis dar bandau suprast..kas ten kada priklauso kada ne..ir kada ten kur eit..
Kai tepliojo, tai ėjau privačiai porą kartų Dabar tai lankausi Motinystes centre Tai pirma apžiūra su visais tyrimais apie 8-10 sav., tuomet apie 12-13 sav. matuoja raukšlytę ir atlieka kitus matavimus, o dabar eisim kai bus virš 18 sav., sakė organus matuos O kada kitas vizitas bus, tai nežinau
Tai realiai nedaug tų echoskopijų būna per nėštumą
Mane labiausiai traumavo tos mamyčių pasakos man bevaikei, kaip nuostabu yra turėti vaiką, kokia tai gyvenimo prasmė ir pilnatvė, o paskui jas girdėdavau su kitom mamom skundžiantis, kaip jos nesusitvarko, niekam neturi laiko, bukėja valandomis namie sėdėdamos ir tt. Čia toks pamastymui
Na man atrodo normalu pasibėdavoti gi, aš manau nuo to, kad nesusitvarko mažiau vaikų gi nemyli tas pats ir su vyrais, smagu apie juos pabumbėt, bet juk negalvoji apie skyrybas iškart dėl bukėjimo, tai juokas juokais, bet visą nėštumą neturėjau jokių bėdų su baby brain, nes visalaik dirbau, pradėjau atostogaut ir prasidėjo įdomūs reiškiniai namie, daiktai keliauja kas kur nori, randu daug siurprizų aplink 😂 kažką reiks galvot su veikla žodžiu, kad nenuskystėtų smegenai visai 🙈
As ir nebuciau pagalvojus, bet per velykas kazkaip uzsimaniau, pasidariau, ziuriu visai skanu. Paskui dede dare, sake jis daznai taip daro. Tik tada mes trynius maisem su avokadu ir farsiravom baltymus, tai labai gerai tie kiausiniai susivalge, o tai butu stoveje ir teke ismest. Su kietu kiausiniu maisau.
O grybus mes megstam, tai ta uztepele visad rimi pirkdavom, bet jos retai budavo, tai sako pati pasidaryk. Tai dabar gaminu ir neperku. Ir ta marine gaminu, labai skanu.
Dar kazkokia darydavau su grybais, tunu ir poru, bet nepamenu kaip o recepta kazkur nukisau, seniai gaminau, tik va kad skanu buvo pamenu
Pamirsusios buna matyt o ir anksciau jas isleisdavo is ligonines po savaites, fai vis tiek jau kazkiek daugiau to laiko atsigavimui buna, o dabar tris paras palaiko ir namo. Ir tai as is antradienio i treciadieni gimdziau, namo paleido penktadieni apie pietus. Tai nei normaliai atsigavus, viskas sviezia...
Nors kitoms to atsigavimo gal ne nereikia. Va mano pussesere mus po 9dienu prieme i svecius. As jos dar klausinejau ar tikrai nori, kad atvaziuotume, nes vis siuliau paciai pirma pailseti, bet ji sake, kad gerai jauciasi ir galim atvaziuot. Tai kiekvienos norai skirtingi, bet manau butina i juos atzivelgti, nes ir kiekvienas gimdymas kitoks buna.
Mano sese sake noretu dalyvauti gimdyme. Tai vis svarstau... Is vienos puses gal atsirastu kazkoks supratimas kaip sunkiai ta gyvybe ateina, ir palaikymas butu, is kitos puses kai negimdzius, tai baisu isgasdinti butu. Paskui ilgai vaiku nenores
Man keista kaip savaitę prabūt po gimdymo, aš ten net gimdyt nenoriu, o tuo labiau sėdėt svetimoj aplinkoj, norėtųsi kuo greičiau namo važiuot ir būt visiems jaukiai trise šiaip kiek žinau pirmąkartėm leidžia čia 2 paras būt, o kitos jau gali ir po 6 val namo keliaut įdomu kiek iš tikrųjų išbūsiu dėl sesės įdomu, o kiek jai metų? Žiūrėk kaip jauti tu
Ačiū
aš buvau 5 sav. (pagal mmm 7 sav.) privačiai dėl skausmų, dabar užsirašiau pas gydytoją (taip pati gydytoja liepė) už trijų sav. Tai pagal mmm bus 10-11 sav.
Tik 12 sav, išvykstu.. tai galvoju.. gal per vėlai.. gal reiktų po dviejų sav.rašytis kad dar tyrimus padarytų.. nors kaip Kisulita rašai jei 12-13 sav.matuoja raukšlę, tai turiu spėti..
Na svarbu spėsi 12-13 sav. su raukšlytės matavimu, čia svarbu gan, man rodos, čia dėl dauno sindromo šitie matavimai svarbūs