Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

Neee laukiu kol vyras isvalys :D

Darzus darzelius tik pasodinau :D

Tai nelauk, ir nereiks gal ankstinti vizito pas gydytoja :D

Atsakyti
Gera diena! Jungiuosi i laukianciuju bureli. Dar tik pradziu pradzia, bet testas akiu jau nedumina. Pas gydytoja tik po triju savaiciu, tai galiu pabimbinet kol kas biggrin.gif
Atsakyti

Sveika atvykus :) Jau kokie nors pojuciai yra? :D

Atsakyti
Ani jokiu. Su pirmu bent papus skaudejo, tai iki ll jau jutau, o dabar tiesiog mmm neprasidejo ir tiek biggrin.gif Gal vos mieguistumas labiau ima biggrin.gif
Atsakyti

Tai nelauk, ir nereiks gal ankstinti vizito pas gydytoja :D

Treciadieni gavau vizita echo tonusam ir gk patikrint :)

Atsakyti

Mano vizitas jau po dviejų savaičių  :)  Kaip laukiu, taip norisi sužinoti, kad viskas gerai, pamatyti per echo ką jis veikia  :D  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2018 05 08, 12:40)
<p>Mano vizitas jau po dviejų savaičių  smile.gif  Kaip laukiu, taip norisi sužinoti, kad viskas gerai, pamatyti per echo ką jis veikia  biggrin.gif  4u.gif </p>

kas kiek Kisulita eini į echo? o čia pirvačiai ar į polikliniką? bigsmile.gif
aš vis dar bandau suprast..kas ten kada priklauso kada ne..ir kada ten kur eit.. huh.gif lady.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2018 05 08, 15:40)
aš vis dar bandau suprast..kas ten kada priklauso kada ne..ir kada ten kur eit..

O tu jau buvai? Viska gydytoja turi susakyti ax.gif
Man su pirmu pirmas vizitas buvo 6sav. Dabar uzrase po 3sav, tai pilvui but turetu apie 8sav. Ir per menesi karta reikia apsilankyt, jei nieko blogo nesidaro. Pirma detalu skana dare 18sav., nors realiai daro apie 20 berods. Jei parodo, tada ir lyti pasako. O po to jau neatsimenu biggrin.gif As ejau klinikose ir vel ten pat eisiu ax.gif
Atsakyti

kas kiek Kisulita eini į echo? o čia pirvačiai ar į polikliniką? bigsmile.gif
aš vis dar bandau suprast..kas ten kada priklauso kada ne..ir kada ten kur eit.. huh.giflady.gif

Kai tepliojo, tai ėjau privačiai porą kartų  :)  Dabar tai lankausi Motinystes centre  :)  Tai pirma apžiūra su visais tyrimais apie 8-10 sav., tuomet apie 12-13 sav. matuoja raukšlytę ir atlieka kitus matavimus, o dabar eisim kai bus virš 18 sav., sakė organus matuos  :wub:  O kada kitas vizitas bus, tai nežinau  :D 

Tai realiai nedaug tų echoskopijų būna per nėštumą  :) 

Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 05 08, 17:23)
O tu jau buvai? Viska gydytoja turi susakyti  ax.gif
Man su pirmu pirmas vizitas buvo 6sav. Dabar uzrase po 3sav, tai pilvui but turetu apie 8sav. Ir per menesi karta reikia apsilankyt, jei nieko blogo nesidaro. Pirma detalu skana dare 18sav., nors realiai daro apie 20 berods. Jei parodo, tada ir lyti pasako. O po to jau neatsimenu  biggrin.gif  As ejau klinikose ir vel ten pat eisiu  ax.gif

QUOTE(Kisulita @ 2018 05 08, 22:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="72094800" data-time="1525783211"><div><p>kas kiek Kisulita eini į echo? o čia pirvačiai ar į polikliniką? vartotojo įkelta nuotrauka
aš vis dar bandau suprast..kas ten kada priklauso kada ne..ir kada ten kur eit.. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kai tepliojo, tai ėjau privačiai porą kartų  smile.gif  Dabar tai lankausi Motinystes centre  smile.gif  Tai pirma apžiūra su visais tyrimais apie 8-10 sav., tuomet apie 12-13 sav. matuoja raukšlytę ir atlieka kitus matavimus, o dabar eisim kai bus virš 18 sav., sakė organus matuos  wub.gif  O kada kitas vizitas bus, tai nežinau  biggrin.gif </p><p>Tai realiai nedaug tų echoskopijų būna per nėštumą  smile.gif </p>

Ačiū 4u.gif
aš buvau 5 sav. (pagal mmm 7 sav.) privačiai dėl skausmų, dabar užsirašiau pas gydytoją (taip pati gydytoja liepė) už trijų sav. Tai pagal mmm bus 10-11 sav.
Tik 12 sav, išvykstu.. tai galvoju.. gal per vėlai.. gal reiktų po dviejų sav.rašytis kad dar tyrimus padarytų.. nors kaip Kisulita rašai jei 12-13 sav.matuoja raukšlę, tai turiu spėti.. unsure.gif
Atsakyti

Mane labiausiai traumavo tos mamyčių pasakos man bevaikei, kaip nuostabu yra turėti vaiką, kokia tai gyvenimo prasmė ir pilnatvė, o paskui jas girdėdavau su kitom mamom skundžiantis, kaip jos nesusitvarko, niekam neturi laiko, bukėja valandomis namie sėdėdamos ir tt. Čia toks pamastymui :)

Na man atrodo normalu pasibėdavoti gi, aš manau nuo to, kad nesusitvarko mažiau vaikų gi nemyli :) tas pats ir su vyrais, smagu apie juos pabumbėt, bet juk negalvoji apie skyrybas iškart :) dėl bukėjimo, tai juokas juokais, bet visą nėštumą neturėjau jokių bėdų su baby brain, nes visalaik dirbau, pradėjau atostogaut ir prasidėjo įdomūs reiškiniai namie, daiktai keliauja kas kur nori, randu daug siurprizų aplink 😂 kažką reiks galvot su veikla žodžiu, kad nenuskystėtų smegenai visai 🙈

As ir nebuciau pagalvojus, bet per velykas kazkaip uzsimaniau, pasidariau, ziuriu visai skanu. Paskui dede dare, sake jis daznai taip daro. Tik tada mes trynius maisem su avokadu ir farsiravom baltymus, tai labai gerai tie kiausiniai susivalge, o tai butu stoveje ir teke ismest. Su kietu kiausiniu maisau. 

O grybus mes megstam, tai ta uztepele visad rimi pirkdavom, bet jos retai budavo, tai sako pati pasidaryk. Tai dabar gaminu ir neperku. Ir ta marine gaminu, labai skanu. 

Dar kazkokia darydavau su grybais, tunu ir poru, bet nepamenu kaip :oh: o recepta kazkur nukisau, seniai gaminau, tik va kad skanu buvo pamenu :lol:

Pamirsusios buna matyt :D o ir anksciau jas isleisdavo is ligonines po savaites, fai vis tiek jau kazkiek daugiau to laiko atsigavimui buna, o dabar tris paras palaiko ir namo. Ir tai as is antradienio i treciadieni gimdziau, namo paleido penktadieni apie pietus. Tai nei normaliai atsigavus, viskas sviezia... 

Nors kitoms to atsigavimo gal ne nereikia. Va mano pussesere mus po 9dienu prieme i svecius. As jos dar klausinejau ar tikrai nori, kad atvaziuotume, nes vis siuliau paciai pirma pailseti, bet ji sake, kad gerai jauciasi ir galim atvaziuot. Tai kiekvienos norai skirtingi, bet manau butina i juos atzivelgti, nes ir kiekvienas gimdymas kitoks buna.

Mano sese sake noretu dalyvauti gimdyme. Tai vis svarstau... Is vienos puses gal atsirastu kazkoks supratimas kaip sunkiai ta gyvybe ateina, ir palaikymas butu, is kitos puses kai negimdzius, tai baisu isgasdinti butu. Paskui ilgai vaiku nenores :lol:

Man keista kaip savaitę prabūt po gimdymo, aš ten net gimdyt nenoriu, o tuo labiau sėdėt svetimoj aplinkoj, norėtųsi kuo greičiau namo važiuot ir būt visiems jaukiai trise :) šiaip kiek žinau pirmąkartėm leidžia čia 2 paras būt, o kitos jau gali ir po 6 val namo keliaut :) įdomu kiek iš tikrųjų išbūsiu :) dėl sesės įdomu, o kiek jai metų? Žiūrėk kaip jauti tu :) 

Atsakyti

Ačiū 4u.gif
aš buvau 5 sav. (pagal mmm 7 sav.) privačiai dėl skausmų, dabar užsirašiau pas gydytoją (taip pati gydytoja liepė) už trijų sav. Tai pagal mmm bus 10-11 sav.
Tik 12 sav, išvykstu.. tai galvoju.. gal per vėlai.. gal reiktų po dviejų sav.rašytis kad dar tyrimus padarytų.. nors kaip Kisulita rašai jei 12-13 sav.matuoja raukšlę, tai turiu spėti.. unsure.gif

Na svarbu spėsi 12-13 sav. su raukšlytės matavimu, čia svarbu gan, man rodos, čia dėl dauno sindromo šitie matavimai svarbūs  :4u: 

Atsakyti