Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

:huh2:​  nu jo...   Na as niekad neturejau iliuzijos kad su vaikais paprasta, sesuo daznai su sunum buna, tai irgi neturi uzsidejusi roziniu akiniu. Beda tikriausiai tame, kad ji man visada liks mazute mergyte, kuria norisi apsaugoti.

Aš manau, kad žiūrėk į situaciją paprasčiau. Gimdymas yra tavo, taigi tau spręsti, kas jame dalyvaus. O dalyvauti turėtų tik tie, kurie tau gali padėti ar būti naudingi. Žiūrovų tau tikrai nereikia, ir visiškai nesvarbu jos įnoriai. Jeigu TU jauti, kad tau padėtų jos buvimas gimdyme, tada taip. Jeigu ne, tai tegu sesuo pažiūri youtube filmukų. Pamatys tiek pat :). Ji turi suprasti, kad gimdymas ne spektaklis ir ne pramoga, jeigu ji nori dalyvauti, tegu pagalvoja, kuo ji gali būti naudinga 😉

Atsakyti

Sveikos :) Aš jau tiek įsisukusi į darbus, kad vos randu laiko į forumą užbėgti, o su fb tai kol kas liūdni reikalai, visai laiko nėra  :unsure: 

Aš tai su tokiu klausimu - kada pirmą kartą ėmėte jausti pirmuosius judesiukus?  :)  Man jau beveik 17 sav., kažkokie pamaudimai, pabangavimai lyg ir jaučiasi kartais, bet man atrodo, kad čia gal mano žarnynas, o ne judesiukai  :D 

Atsakyti

Jeigu atvirai, dar visiškai niekuo nesidomiu dėl kūdykiškų reikalų, laukiu dekreto, tada, manau, viską ir susipirksiu  :) Jau ir darbe pranešiau, norėjau tempti kuo ilgiau, bet dideli tempai, daug viršvalandžių ėmė kauptis, tai nusprendžiau nebetempti su naujiena  :D 

Atsakyti

Su sunum apie 20sav pajauciau drugelio sparniukus, o su dukryte 16sav tai toki kaip krapstyma su nagiuku :D

Atsakyti

Su sunum apie 20sav pajauciau drugelio sparniukus, o su dukryte 16sav tai toki kaip krapstyma su nagiuku :D

Skaičiau internete, kad su pirmu vaiku reikia ilgiau palaukti, kol pajauti judesiukus, au antru jau greičiau :D Tai man dar reikės luktelėti :)

Atsakyti

Su visais 3 nestumais judesius pajutau lygiai 17sav :nestuke  :4u:​ 

Judesius geriausiai apibūdina "kaip popcornu spargsejimas"  bent man :) tikrai nesumaisoma su žarnynu. Pamatysi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 05 gegužės 2018 - 20:55

Popcornus aš jaučiu gal nuo kokios 14-15 savaitės. Apie 20ą savaitę jau ir vyras jautė. Dabar 25 savaitės, tai matosi, kaip pilvas juda :D

Bet labai priklauso, kur placenta guli, ir kur vaikas. Manoji kažkaip įsitaisius patogiai, šonus apspardydavo :)

Atsakyti

Hmm, na tada dar lauksiu  :D  Galvojau gal mamos dienos proga sulauksiu  :D​ 

Atsakyti

As abu nestumus sulaukiau 15-16 sav. Va va panasu i popkornu spragsejima labai labai zemai :)

Kaip erzina tas pernesiojimo laikotarpis  :huh2:​ 

Atsakyti

Kaip erzina tas pernesiojimo laikotarpis  :huh2:​ 

Langus issivalei? :lol:

Atsakyti

Langus issivalei? :lol:

Neee laukiu kol vyras isvalys :D

Darzus darzelius tik pasodinau :D

Atsakyti

Pas gine 9 d. Bet galvoju gal paankstint vizita ir rytoj apailankyt  :hmm:​ 

Atsakyti