Vyras gauna 2 sav po gimimo, vėliau žadėjo imti atostogas, jei gausis, bet čia nuo darbo priklauso, gali būti, kad ir negalės ir turės imti tik liepą, kai visa šalis užsidaro, dirba tik ne švedai 😂
Numatyta gegužės 20, pirmam puslapy yra info 🤣
Man ryt paskutinė diena darbe, jau sunkiai aš ten keliauju, bet kol sėdžiu, dar visai pakenčiama.. Kol kas ir laiko nelabai turiu gamint, dar namus tvarkomės.. Mėsa, žuvis netinka, lazanija per ilgai daryt tai teks prisikept visokių užkepėlių su makaronais dar irgi neaišku kaip mergytė reaguos į įvairius maisto produktus, pvz pieno, tai tada nebent MB teks valgyt šiaip man patiko mintis duonos sveikuoliškos prisikepti ir užsišaldyti, tada labai lengva visokių užtepėlių pasidaryti. Gal turit kokių skanių pasidalinti?
Šian mažylė labai skaudžiai malės apačioj, gal įsistatinėjo.. Šiaip pastebėjau, kad vėl galiu liemenėles nešiot matyt pakrito pilvukas ir atsirado vėl vietos, tai visai apsidžiaugiau
Kada po gimimo priiminėjot svečius? Mb mama labai veržias birželio vidury, bet jei pernešiosiu, tai man bus žiauriai per anksti, taip nenori, negaliu jum nusakyt to jausmo, bet nėr kur dėtis, MB labai verkia, kad nori