Ačiū moterys. Svarbu laiku pamatė viską . Tikiuosi sugrįžti pas jus su savo issvajotu pagranduku. Jau po laparoskopijos esu ir nebenescia
Ech.. gaila
Pas mane ne kokio naujienos. Negimdinis yra šiandien darys loporoskopija . Ištrinkite iš sarasiuko. Paskubejau džiaugtis
Water...labai gaila...laikykis, mergina...
Water- stiprybes tau
Oj Water kaip nesmagu, bet vis tiek geras ženklas, kad pagranduko greit vėl sulauksit Parašysiu HA žinutę, kad ištrintų nes ko tais neužsuka ji
As su siokiom tokiom ziniom
Buvo jau porasyk po stipresniu vemimu patempliojimo vos vos rusvo, bet pries kelais savaites - gal koks implantacinis dar uzsilikes buvo. Vakar is darbo pasiprasiau, nes per pertrauka labai ziauriai prasidejo - pramuse per visus vaistus nuo vemimo. Griztu namo - sviezias kraujas. Nu galvojau - viskas baigta, sakes. Taremes taremes su maniskiu ka daryt, per pora valandu tas kraujas pasidare senas, nu kaip per mmm kad buna. Pagalvojom - sian scan, vistiek pasakys jeigu kas, o jeigu jau prasideje - nebesustabdysi (nors sviezio daugiau ir nebuvo).
Siandien prasiskenavom - viskas viska atitinka, 8sav 5d, 21mm ir jau juda tokia tvarkinga lietuviska pupa sake jokio kraujavimo kur nors viduj nera - greiciausiai nuo vemimo koks kapiliaras truko ant kaklelio ar panasiai, nes aplink akis tai visi sutrukineje, puse veido tokiais taskiukais. Nuramino ir oficialiai israse is klinikos Sake atkeliaut uz 9 menesiu pasirodyt - pasikutent
Oj kokios geros žinios guzikai! Dabar jau lauksim pilvuko foto
Isibraunu i Jusu tema su didziausiais ir nuosirdziausiais sveikinimais!
Kokie žmonės Seniai matyta Kaip laikaisi?
Noretusi sakyti, kad laikausi neblogai, bet...buvau ikritus i gilia gilia emocine duobe, po truputi kapstausi is jos. Vaiku fronte nieko naujo - su MB jau kuri laika kartu nebegyvename, bet tikimes, kad greitu metu isspresime santykiu problemas ir priimsim vienoki ar kitoki sprendima. O siaip nosis aukstyn, papyciai pirmyn ir varau priekin O cia pas jus gerai veiksmas vyksta, uzderejo!!! Kaip pati laikaisi?
Pamenam pamenam, būna santykiams planavimas didelis išbandymas, aš irgi su nauju MB, jau tuoj greit sulauksim savo pupos
Linkiu išspręsti savo nesklandumus
Iš tos temos prisiminiau waterland tokią dalyvę, kur sutiko naują meilę. Įdomu kaip einasi jiem
Lucci! Na buna nesklandumu - ka jau padarysi. Linkiu isspresti ir greit i musu buri
Joooa, waterland fainuole, geda man geda - buvau pamirsus. Idomu, kaip laikosi. Ten taip mielai su ta nauja meile tada jai prasidejo Gal jau net ir musu planiukiu/susiplanavusiu nebereik