Aquabona -Ejjjj,pamenu Tave !!! Kur buvai dingus ?!
Aquabona -Ejjjj,pamenu Tave !!! Kur buvai dingus ?!
Pamenu ir aš! Trūko nervai ir kantrybė iš pradžių duobė tokia buvo, vėliau tiesiog gyvenau ir stengiaus negalvoti. O dabar, kai pradėjom planuoti vestuves, pamačiau teigiamą testą dar pas gydytoją nebuvau, ne LT esu, tai sunku labai pakliūti.. kitą savaitę einu
kaip tu??
Sveikinu su teigiamu testuku !!!valio!tikiuos viskas bus gerai
Pasigedom Taves temoj!
As gerai! Mano kruopai jau poryt 10 men!
Labai tikiuosi, turi būt gerai!
Woooohoo, sveikinu! Kaip faina guzikas matau irgi pabyrėjo jau turbūt
o kaip ED? Peržiūrėjau planiukų temą, neužmačiau..
Sveikos Yep, Guzikas pabyrejo lygiai pries menesi, lapkricio 4 vakare pabere 2.8kg ir 55cm Sauliu
Sveikos Yep, Guzikas pabyrejo lygiai pries menesi, lapkricio 4 vakare pabere 2.8kg ir 55cm Sauliu
Didžiausi sveikinimai!!!
Koks aukštas guzike sveikinimai ❤️
Kaip jautiesi?ar buvai jau pas gydytoja?
Buvau kai buvo 8+2 - buvo viskas tvarkoj, širdutė plakė dabar kelioms dienoms grįšiu į LT, tai nueisiu dar privačiai, lad patikrintų ar viskas gerai šiandien lygiai 10sav suėjo
o jaučiuos gana normaliai, vakarais labiau pykinimas užeina, mèsa smirda begalo, tai vargstu su vyro maistu labai, kankynė..
kaip Tu laikaisi?
Sveikutės, kaip gyvenat?
Aquabonos nepamenu 🤔 per kiek laiko susiplanavai?
Kaip mama??
Mes prieš porą savaičių atšventėm 6 mėn. Jau ir po truputį ragaut ėmėm, plius ir dantukai du išlindo Žodžiu pana rimčiausia, tik nei vartytis nei šliaužiot jai įdomu, tik sėdėt, o ypač ant puodo, jau pagrinde nr 2 puode pas mus labai plepukė, čiulba ulba ištisai
Prieš metus pajutau pirmuosius judesius savo gražuolės, o dabar ji man snaudžia ant rankų 😍 ačiū SM ir visom, kurios kartu praėjo šitą sunkų kelią iki mano laimės
Gražių ir laimingų artėjančių švenčių! 🎄🎁🎆
Sveikutės, kaip gyvenat?
Aquabonos nepamenu 🤔 per kiek laiko susiplanavai?
Kaip mama??
Mes prieš porą savaičių atšventėm 6 mėn. Jau ir po truputį ragaut ėmėm, plius ir dantukai du išlindo Žodžiu pana rimčiausia, tik nei vartytis nei šliaužiot jai įdomu, tik sėdėt, o ypač ant puodo, jau pagrinde nr 2 puode pas mus labai plepukė, čiulba ulba ištisai
Prieš metus pajutau pirmuosius judesius savo gražuolės, o dabar ji man snaudžia ant rankų 😍 ačiū SM ir visom, kurios kartu praėjo šitą sunkų kelią iki mano laimės
Gražių ir laimingų artėjančių švenčių! 🎄🎁🎆
2 metai beveik..
kail gražei aprašei viską ir wow!!! Didžiulis respectas - pusmetinukè ant puodo! Nerealiai, tikrai labai
gražių ir jaukių visoms švenčių ❤
Aquabona, labukas Jetau, kaip seniai girdėta iš tavęs Palikai formą, kai aš pirmą kartą buvau pastojusi ir turėjau tą nesėkmingą nėštumą ir štai, per tą laiką spėjau vėl pastoti ir jau pagimdžiau 😁
Didžiausi sveikinimai pastojus