ir vistik neigiamas...mm dar nera, tai toliau naudoju progesterona, veidas spoguotas kaip pries mm. turbut tuoj prasides.aisku, dabar nezinau, kaip po visu vaistu mano kiausialastes elgsis. jei NHS finansuos dar karta, bandysim. jei ne - geriau buciau linkusi vaikintis. tiesiog nera jokios garantijos... saldytu neturiu...reiktu pradeti viska nuo pradziu, vel tos adatos, vel tas karstis. mane ziauriai karscio bangos muse, tiesiog upeliais tekejau. kas valanda. restorane apie planavimus zino, bet mokykloj ne. specialiai planavome darytis rugpjuti, nes lengviau off gauti skanams. kaip as paaiskinsiu, kodel nuolat dingstu? nezinau, ka padariau ne taip...
Labai gaila, kad neigiamas testukas... Bet kas čia per mintys, kad kažką ne taip padarei Viską padarei gerai, tik jau taip būna, kad nevisada būna taip, kaip tikimės.
Dėl darbo tai nežinau ką patarti, pati buvau tik ką pradėjusi dirbti naujose pareigose, kai pastojau, nebuvo kam pavaduoti manęs, buvo nepatogu atsiprašinėti iš darbo, o nėštumo pradžia buvo sunki, teko lankytis papildomose echo ir stebėti ar ir vėl nepersileidinėju, bet išeidavau kai reikėjo, nes reikėjo ir nieko čia nepadarysi.
Jeigu finansuos ir bus nemokamas ivf, tai siūlyčiau mėginti. O dėl karščio bangų tai čia dėl hormonų, o siaube kas darėsi man, kai pastojau, visada buvau šalanti, o pastojus nežinau ką rengtis, kad nebūtų karšta, o dar aš sportuoju, tai iš vis košmaras