Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

ir vistik neigiamas...mm dar nera, tai toliau naudoju progesterona, veidas spoguotas kaip pries mm. turbut tuoj prasides.aisku, dabar nezinau, kaip po visu vaistu mano kiausialastes elgsis. jei NHS finansuos dar karta, bandysim. jei ne - geriau buciau linkusi vaikintis. tiesiog nera jokios garantijos... saldytu neturiu...reiktu pradeti viska nuo pradziu, vel tos adatos, vel tas karstis. mane ziauriai karscio bangos muse, tiesiog upeliais tekejau. kas valanda. restorane apie planavimus zino, bet mokykloj ne. specialiai planavome darytis rugpjuti, nes lengviau off gauti skanams. kaip as paaiskinsiu, kodel nuolat dingstu? nezinau, ka padariau ne taip...

Labai gaila, kad neigiamas testukas... Bet kas čia per mintys, kad kažką ne taip padarei :( Viską padarei gerai, tik jau taip būna, kad nevisada būna taip, kaip tikimės.

Dėl darbo tai nežinau ką patarti, pati buvau tik ką pradėjusi dirbti naujose pareigose, kai pastojau, nebuvo kam pavaduoti manęs, buvo nepatogu atsiprašinėti iš darbo, o nėštumo pradžia buvo sunki, teko lankytis papildomose echo ir stebėti ar ir vėl nepersileidinėju, bet išeidavau kai reikėjo, nes reikėjo ir nieko čia nepadarysi.

Jeigu finansuos ir bus nemokamas ivf, tai siūlyčiau mėginti. O dėl karščio bangų tai čia dėl hormonų, o siaube kas darėsi man, kai pastojau, visada buvau šalanti, o pastojus nežinau ką rengtis, kad nebūtų karšta, o dar aš sportuoju, tai iš vis košmaras :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 13 rugsėjo 2018 - 17:23

Laukiu siandienos vizito pas ginekologe, sirdis dreba, vel teplioja, nu zodziu...

Parašyk po vizito  :4u:  Laikom kumščius. Bet tikiu, kad viskas bus gerai  :) 

Atsakyti

Sveikos! Tikiuos pamenat mane? Jau ziuriu ir guzikui ir kisulitai nedaug belike! Kaip jefimija?

O as jau supu savo pupa  :wub:  pirmadieni menesiukas bus. Gimem 38 savaiciu, 53 cm ir 3.56 kg. Dar vis negaliu atsidziaugt as ja  :wub:

Atsakyti

Sveikos! Tikiuos pamenat mane? Jau ziuriu ir guzikui ir kisulitai nedaug belike! Kaip jefimija?

O as jau supu savo pupa  :wub:  pirmadieni menesiukas bus. Gimem 38 savaiciu, 53 cm ir 3.56 kg. Dar vis negaliu atsidziaugt as ja  :wub:

Oo, sveikinimai  :4u:  :wub:  :yahoo: 

Kaip pati laikaisi, nepervargsti? Miego turbūt kol kas dar ne per daugiausiai  :4u: 

Atsakyti

Oo, sveikinimai  :4u:  :wub:  :yahoo:

Kaip pati laikaisi, nepervargsti? Miego turbūt kol kas dar ne per daugiausiai  :4u:

Rami mergyte musu, nakti kelias kas 4 valandas, pavalgo ir toliau miega. O ir as greit uzmiegu, miegas gilus, tai jauciuos puikiai. Kaip tu? Kaip pilvukas? 

Atsakyti

Parašyk po vizito  :4u:  Laikom kumščius. Bet tikiu, kad viskas bus gerai  :)

Net nezinau, kaip tas vizitas praejo... Patikrino dukryte, tai viskas gerai - sirdute plaka, judesiai yra. Del ko man teplioja nezino, tai paeme tepineli, israse zvakuciu. Taip pat pakeite magni ir padidino doze bei liepe gert zuvu taukus. Po 1,5 sav. pakartotine apziura bus.

Atsakyti

Rami mergyte musu, nakti kelias kas 4 valandas, pavalgo ir toliau miega. O ir as greit uzmiegu, miegas gilus, tai jauciuos puikiai. Kaip tu? Kaip pilvukas? 

Kaip gerai, kai mergytė rami ir leidžia mamai pailsėti  :4u:  

Aš tai gerai, nesunkus nėštumas, stengiuosi kasdien judėti/pasportuoti, kol dar yra jėgų ir nėra stiprių skausmų, pilvukas auga gerai :) Tik va, baisiai traukia saldumynai, tai nelabai gerai  :D 

Atsakyti

Net nezinau, kaip tas vizitas praejo... Patikrino dukryte, tai viskas gerai - sirdute plaka, judesiai yra. Del ko man teplioja nezino, tai paeme tepineli, israse zvakuciu. Taip pat pakeite magni ir padidino doze bei liepe gert zuvu taukus. Po 1,5 sav. pakartotine apziura bus.

Jei širdutė plaka ir mažylė juda, tai panašu, kad kol kas viskas gerai  :)  Kai man tepliojo, tai visą internetą išnaršiau ir daug kur rašo, kad dažnai būna neaiški tepliojimų priežastis.

Gerai, kad netrukus vėl vizitas, stebi ir atsakingai prižiūri nėštumą.

O kaip progesteronas, normos ribose?

Kiek jau savaičių?

Atsakyti

Jei širdutė plaka ir mažylė juda, tai panašu, kad kol kas viskas gerai  :)  Kai man tepliojo, tai visą internetą išnaršiau ir daug kur rašo, kad dažnai būna neaiški tepliojimų priežastis.

Gerai, kad netrukus vėl vizitas, stebi ir atsakingai prižiūri nėštumą.

O kaip progesteronas, normos ribose?

Kiek jau savaičių?

As irgi dziaugiuosi, kad gydytoja labai priziuri sio nestumo eiga, lankausi pas ja max kas 2 savaites.

Progesterona matavo tik pradzioj, dabar nebeziuri, bet duphaston dar geriu, tai manau, kad viskas ok su juo.

Dabar man jau 13+2, tai gydytoja ramina, kad didziausias rizikas jau praejau :)​ 

Atsakyti

Kaip gerai, kai mergytė rami ir leidžia mamai pailsėti  :4u:  

Aš tai gerai, nesunkus nėštumas, stengiuosi kasdien judėti/pasportuoti, kol dar yra jėgų ir nėra stiprių skausmų, pilvukas auga gerai :) Tik va, baisiai traukia saldumynai, tai nelabai gerai  :D

Naaa, mane ir pagimdzius saldumynai tebetraukia, ypac bandeles  :oh:  einu su mazyle pasivaiksciot neimu nei euro nes pro bandeliu kepyklele visad praeinam, tai gelbeja tik tai kad nu neturiu nei euro  :lol: 

Saunuole kad judi, sportuoji  :4u:  o ko lauki mergytes ar berniuko? 

Atsakyti

As irgi dziaugiuosi, kad gydytoja labai priziuri sio nestumo eiga, lankausi pas ja max kas 2 savaites.

Progesterona matavo tik pradzioj, dabar nebeziuri, bet duphaston dar geriu, tai manau, kad viskas ok su juo.

Dabar man jau 13+2, tai gydytoja ramina, kad didziausias rizikas jau praejau :)​ 

Mama? sveikinu! Saugok savo zirnyte, viskas bus gerai  :wub: pamenu tave is planiuku temutes ir kaip dingai atsimenu  :huh2:​ 

Atsakyti

Mama? sveikinu! Saugok savo zirnyte, viskas bus gerai  :wub: pamenu tave is planiuku temutes ir kaip dingai atsimenu  :huh2:​ 

Aciu :) 

Taip, dingau, nes po 3 persileidimo atsivere juodoji skyle, kuriai iveikti prireike daug laiko ir pastangu.

Atsakyti