Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

Aš beveik susiruošusi :D Krepšiai kaip ir sukrauti, bet dar trūksta kai kurių daiktų, bet svarbiausia, kad sūnelis drabuželių turi ir turės ką apsirengti  :D  Aš jau kaip nors įsiversiu :D

Namie tai dėja irgi betvarkė, pasibaiginėjame remontus, tai visur pilna dulkių, baisiai erzina :D Tai visus išdžiuvusius rūbelius nešu į lauką iškratyti nuo dulkių, nes man jau paranoja, kad jų visur pilna :D

O šiaip gerai jautiesi, nieko neskauda? :) 

Atsakyti

Siaip sunkokai kazkaip. Baigiam praeit kursa nuo pienliges, nes galvojo kad nuo jos pakraujavimai. Nu viskas ten svaru grazu, bet uzvakar apturejau nesveiko streso ir vel pakraujavo. Maniskis sako cia nuo streso bus ir kad siusciau visus geron vieton su ju problemom. Ir kaulai klubuose labai tokie meh :D Bet tai as su displazija gimus, tai gal del to. Smagiausia kai mazius pradeda sonkaulius tarkuot koja :D Juokaujam, kad bus arba skalbejas, arba kepejas, arba gitaristas :D Nes kaip pradeda gremzt, as visa persisukus o visi juokiasi :D Tetukas sako "arkliskas humoro jausmas pas vaika" sakau aha, kaip tavo, ania? :D

Nepaisant visko, tiek laimes, tiek laukimo. Taip idomu, kai kazko dar nesutikes, net normaliai nesuvoki kartais, kad yra ten, o jau taip stipriai myli :wub:

Atsakyti

Na klubus jau ir aš kartais jaučiu, kai intensyviau padirbu namie, tai čia bus nėštumo smagumai  :D  Bet vis dar bandau kasdien sportuoti, kad bent kažkiek pastiprinti save, nes greit padustu  :D 

Maniškis irgi į šonkaulius remiasi ir jau gan nemažai jėgų turi :D

O kokiuose nors mokymuose buvot, planuojat nueiti? :)

Atsakyti

Ceroc, sveikinimai  :D  :wub:  Kaip džiugu, kai tema atgijo su tiek gerų naujienų  :D​ 

kazkaip nezinau, ar cia mane galima sveikinti. nu bet tai ozka as, negaliu. man reikia darytis testa KETVIRTADIENI, siandien yra antradienis, 2 savaites po punktacijos, ir spekit, kas pasidare testa ir pamate neigiama (aisku, koki gi dar...)nu blembuska, Dieve, paskolink man kantrybes (ar bent jau smegenu). anyway, gi dar ne viskas prarasta, mm nera, jokiu pakraujavimu, jokiu tepliojimu (progesteronas, aisku, pabega, bet cia taip turi buti?) tiesiog as pamaniau, nu jeigu dvynukai, o testas ketviradieni, tai gal antradieni vaiduokliaus? gi teisingai pagalvojau?..Nelabai?dabar bijau jau testa daryti ta ketvirtadieni, jau geriau gyvensiu ''nestumo '' iliuzijoje, nei pasidarysiu testa ir pamatysiu, kad neigiamas...nu ir kodel turejau ta kvaila testa darytis? nu kodel???? :unsure:  :huh2:  :hmm:​ 

Atsakyti

Labuka  :D  Kaip džiugu matyti tokias naujienas  :wub:  Sveikinimai didžiausi  :nestuke  Man va, po nesivystančio nėštumo dabar jau 34 sav., tai tikiu, kad ir jums viskas eisis kuo puikiausiai  :D  :4u:​ 

Aciu uz sveikinimus :4u:  

Man praeita savaite vel tepliojo, tai buvo streso ir reikalu...

Ceroc, kantrybe yra dorybe  :D Manau, kad nebijok ketvirtadienio, viskas dar tikrai gali buti gerai. Laikau uz tave kumscius :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama?: 11 rugsėjo 2018 - 17:04

Ceroc, kiek tau dienų po isodinimo? Jau 2 savaitės po apvaisinimo?

Aš mergaitės ligoninėj, stebi mane, augina pupa mano. Sveria 2.2kg (ačiū Die paaugo nuo 1.7kg), šeštadienį bus jau 38 savaitės. Abi jaučiamės puikiai, tai neaišku ką darys ir kada, bet sakė iki šeštadienio tikrai niekas nelys ir nekrapstys jos lauk.

Atsakyti

Ceroc, nebūtinai jeigu dvynukai, tai aukštas hcg :) Aš su vienu turėjau kosminį hcg, visos mes skirtingos ir pas visas šio hormono gaminasi skirtingi kiekiai  :) 

O kada buvo atliktas įsodinimas? :)

Atsakyti

Aciu uz sveikinimus :4u:  

Man praeita savaite vel tepliojo, tai buvo streso ir reikalu...

Man tepė gal tris savaites ir gan nemažai, bet viskas buvo gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Aš mergaitės ligoninėj, stebi mane, augina pupa mano. Sveria 2.2kg (ačiū Die paaugo nuo 1.7kg), šeštadienį bus jau 38 savaitės. Abi jaučiamės puikiai, tai neaišku ką darys ir kada, bet sakė iki šeštadienio tikrai niekas nelys ir nekrapstys jos lauk.

O kodėl ligoninėje atsidūrei?

Na, svarbiausia, kad viskas tvarkoje ir abi gerai jaučiatės, ir jau virš 37 sav., tai jau pilnai įsivyščiusi  :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita, 11 Rgs 2018 - 16:29, parašė: Ceroc, nebūtinai jeigu dvynukai, tai aukštas hcg :) Aš su vienu turėjau kosminį hcg, visos mes skirtingos ir pas visas šio hormono gaminasi skirtingi kiekiai :) O kada buvo atliktas įsodinimas? :)
Rugpjucio 31, penktadieni.sakot dar tiesiog per anksti? Nu labai tikiuosi... bet gi po punktacijos jie juk is karto pradedami auginti, ar ne? Tai netureciau savaiciu po punktacijos, o ne po isodinimo skaiciuot? Tada saip realu, kad tik sestadieni rodys. Dabar iki to sestadienio laukt... man duotam lape data yra ketvirtadienis...tipo 4dieni pasidarai testa ir atsiunti mums emeila su atsakymu...
Atsakyti

Bet pati sau nesamoniu prisimastau, visokiu teoriju prisikuriu.

Atsakyti

Rugpjucio 31, penktadieni.sakot dar tiesiog per anksti? Nu labai tikiuosi... bet gi po punktacijos jie juk is karto pradedami auginti, ar ne? Tai netureciau savaiciu po punktacijos, o ne po isodinimo skaiciuot? Tada saip realu, kad tik sestadieni rodys. Dabar iki to sestadienio laukt... man duotam lape data yra ketvirtadienis...tipo 4dieni pasidarai testa ir atsiunti mums emeila su atsakymu...

Jeigu sakė ketvirtadienį, tada reikia pamėginti ketvirtadienį ir pasidaryti  :4u:  

Aš tai nežinau kaip ten viskas vyksta po įsodinimo, bet manau, kad ne viskas ten greit įvyksta, reikia laiko įsitvirtinti ir pradeti gamintis hcg, kuris labai žemas iš pradžių ir testai gali nesureguoti  :)  Tai laukiam ketvirtadienio  :D 

Mane tai testai buvo taip išgasdinę, kai pasidariau vieną, ryškų vaiduoklį gavau, po dviejų dienų pakartojau tos pačios firmos testą, vos matomas vaiduokliukas, galvojau viskas... Bet pasidarius kraujo tyrimą, gavau atsakymą su laaabai aukštu hcg  :huh2: 

Atsakyti