Ceroc- laikom kumscius kad pasisektu!!!
Aš jau PUPO, vistik 2 sodino ju paciu sprendimu. Vyras žvengia, sako, jei bus dvynukai, daugiau vaiku nebus o man ta isodinimo procedura toks jaudinantis dalykas buvo, tu gi matai kaip jie i gimda patenka. Tik kad labai jau slapintis norejau klausia;"are you happy now? " sakau "happy, bet WHERE IS WC?"
Ceroc, kumščiai kiek tik turim suspausti!
O man šiandien 36 savaitės, mergytė jau kuris laikas neauga, atitinka tik 32.. tad gyvenam ant adatų ir laukiam coliukes. Esu stebėjime.. šiuo metu sveria apie 1800g❤️
Ceroc, kumščiai kiek tik turim suspausti!
O man šiandien 36 savaitės, mergytė jau kuris laikas neauga, atitinka tik 32.. tad gyvenam ant adatų ir laukiam coliukes. Esu stebėjime.. šiuo metu sveria apie 1800g❤️
Bet jei gimtu dabar, tai isgyventu? Mano sesei su antra priesgimdinis prasidejo, dare cezari ir mergyte tesvere ...500 g. Ilgai dar inkubatoriuose augo, dabar 5 metu, bet mazute ir smulki, kaip 3 (aciu Dievui, protinga kaip 5.)taigi viskas bus gerai.
Taip taip! Dicke gi jau, o ir išsivystymas kaip 36.
Mano pirmoji 520g gimė.. neisgyveno
Mazyle labai rami. Pavalgo ir miega
As negeriau nieko. Tiesiog laukiau. Pora savaiciu prabuvau biuletenyje, grizau i darba, o tada visam laikui grizau i biuleteni del pykinimo, paskui del gimdos susitraukinejimu.
Laikau kumscius, kad pasisektu
As ryt jau gryztu i darba po menesio pertraukos, tai net nuotaikos nera visa diena kaip kosmose tam darbe busiu
Ceroc ir Cioliene, laikau uz jus abi stipriai suspaustus kumscius
Guzike, tikrai, kad neverta rizikuoti vaikeliu del darbo, o ypac kai kalba eina tik apie kelias dienas.
Man si antradieni pas genetike, tai taip nerimauju, kad net pati save uzknisu
Ceroc pagaliau!!!! Sveikinu linkiu dvynuku
Sveikos, nezinau, ar prisiminsite mane is planuojanciu temos, nes po 3 persileidimo ten taip ir nebegryzau...
Taciau dabar 4 nestumas, kuris tikiuosi bus sekmingas, nes jau pasiekiau 9 savaite, du kartus maciau plakancia sirdute
Labuka Kaip džiugu matyti tokias naujienas Sveikinimai didžiausi Man va, po nesivystančio nėštumo dabar jau 34 sav., tai tikiu, kad ir jums viskas eisis kuo puikiausiai
Pavydziu tau laiko lekimo, nes man dienos tik slenka
Man irgi lėtai laikas slinko, iki 30 sav labai lėtai laikas ėjo, o dabar jau greit einasi reikalai
Ceroc, sveikinimai Kaip džiugu, kai tema atgijo su tiek gerų naujienų
Guzikai, ar jau pradėjai ruošti krepšius į ligoninę ir namus mažyliui?
Bliamba, zinok uzveluotai pas mus viskas del finansu gavosi Va vakar travel system isigijom tiktais ir gavom krepsi dovanu - tai jau bus galima pradet ligoninei po truputi ruostis O namai tai kaip... Galas juos zino. Miegamajam reik remonto Iki isol nebuvo nei laiko nei finansu. Bet brangiausias uz savaites i atostogas - tai bus daug darbo. Mum su sese savaite viska perrinkti ir pagal musu jegas atlaisvinti, kad butu galima iskart imtis darbu. Baimes man pilnos kelnes, kaip viska spet ir tt, bet tai dar ne is tokiu situaciju issisukom, maniskis va i darba iseidamas sako viskas bus gerai, va jau ir vezima turim, nsinervuok
Tu jau susiruosus?