Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

Labai dziaugiuosi del taves!!! :yahoo:

Ar labai bemieges naktys?

Mano skausmai nera baisus, bet jie beveik nuolatiniai. O prg pradzioj irgi krito, bet tada israse 2 savaitem utrogestano arklio doze, o dabar jau 2 savaites kaip duphastona geriu. Labai tikiuosi, kad sikart ir man pasiseks :rolleyes:

atsimenam ir sveikinam su nestumu, laikykis ir viskas turi but gerai !

Jetau, o mano kruopai jau 7 men...atrodo tik su jumis plepedavau apie nestumo dziaugsmus... :wub: :rolleyes:

Atsakyti

Mama?, nezinau dar, atidejo mano gp vizita, nes daktare susirgo. Rytoj tureciau suzinot. Bet siandien extra scan gavau, nes midwife issigando, kad atseit neauga, tai ka zinau - viskas gerai, mazgius nera didelis, bet aktyvus kaip velniukstis, tai viskas ok viduj :)

Atsakyti

Labai dziaugiuosi del taves!!! :yahoo:

Ar labai bemieges naktys?

Mano skausmai nera baisus, bet jie beveik nuolatiniai. O prg pradzioj irgi krito, bet tada israse 2 savaitem utrogestano arklio doze, o dabar jau 2 savaites kaip duphastona geriu. Labai tikiuosi, kad sikart ir man pasiseks :rolleyes:

Mazyle labai rami. Pavalgo ir miega  :wub: 

As negeriau nieko. Tiesiog laukiau. Pora savaiciu prabuvau biuletenyje, grizau i darba, o tada visam laikui grizau i biuleteni del pykinimo, paskui del gimdos susitraukinejimu.

Laikau kumscius, kad pasisektu  :4u:​ 

Atsakyti

atsimenam ir sveikinam su nestumu, laikykis ir viskas turi but gerai !

Jetau, o mano kruopai jau 7 men...atrodo tik su jumis plepedavau apie nestumo dziaugsmus... :wub: :rolleyes:

Aciu :4u: 

Mama?, nezinau dar, atidejo mano gp vizita, nes daktare susirgo. Rytoj tureciau suzinot. Bet siandien extra scan gavau, nes midwife issigando, kad atseit neauga, tai ka zinau - viskas gerai, mazgius nera didelis, bet aktyvus kaip velniukstis, tai viskas ok viduj :)

Kaip tu? Ar jau paaiskejo, kas nors?

Svarbu, kad aktyvus, o uzaugti dar spes :) 

Mazyle labai rami. Pavalgo ir miega  :wub:

As negeriau nieko. Tiesiog laukiau. Pora savaiciu prabuvau biuletenyje, grizau i darba, o tada visam laikui grizau i biuleteni del pykinimo, paskui del gimdos susitraukinejimu.

Laikau kumscius, kad pasisektu  :4u:​ 

Uch... nenoreciau tiek biletenio...Jau dabar jauciu, kad yra nepatenkintu :unsure:  O man dar savaite pratese, tai net nezinau, kaip ryt vadovei pranesti :unsure:​ 

Atsakyti

Mama?, 26 Rug 2018 - 19:46, parašė: Uch... nenoreciau tiek biletenio...Jau dabar jauciu, kad yra nepatenkintu :unsure: O man dar savaite pratese, tai net nezinau, kaip ryt vadovei pranesti :unsure:
As ir negalvojau, kad tiek laiko teks nedirbti. Bet turejau dideli kolegu ir direktores palaikyma. Pirma kart kai iseidinejau i biuleteni direktorei pasakiau kodel, tai grizus jau radau pamaina man :lol: tai nedaug tespejau mergaite apmokinti. Is pradziu buuletenyje buvo nesmagu, paskui taip pripratau, kad jau ir tingejosi i darba grizti :D Ir dzin kas ka sakys, svarbiausia dabar kad viskas butu gerai :)
Atsakyti

sveikos, nėštukės! visų pirma- sveikinimai mama?, žinome, prisimename tave. o dabar - žinios iš mano fronto. vakar buvo punktacija, šiandien sužinojau, kad apvaisino 3. (iš išpunktuotų 6 gal visai neblogai). man apskritai tik 7 tepavyko užauginti. jei gerai augs, įsodins penktadienį, jei ne - lauksim iki sekmadienio. draugė sako "augs augs, ką jiems daugiau veikti?" :lol: tai va, nuotaikos džiugios, viskas bus gerai. vakar vakare ėmiau naudoti progesteroną. bet tai kieeek adatų reikia susileisti, kai pagalvoji! pilną konteineriuką vakar nuvežėme į ligoninę atiduoti. be to,k ta mergina, kuri skambino pranesti apie apvaisintus  - lietuvė!

Atsakyti

čioliene, Vėja, kokiebuvo jūsų rezultatai? ta prasme, kiek apsivaisino ir kiek išgyveno? man kažkaip 3 neatrodo baisiai daug. bet turim ką turim. svarbu, kad tas vienas išgyventų, bent jau. o jei kitus 2 pavyks užsišaldyti, tai daugiau jau nieko ir nebenorėsiu. NHS apmoka 2 metus laikymo, tai jei viskas OK, po 2 metų eisim pasiimti snaigučių. žodžiu, bet kuriuo atveju, vaikų bus, bent vienas tai tikrai. 

Atsakyti

čioliene, Vėja, kokiebuvo jūsų rezultatai? ta prasme, kiek apsivaisino ir kiek išgyveno? man kažkaip 3 neatrodo baisiai daug. bet turim ką turim. svarbu, kad tas vienas išgyventų, bent jau. o jei kitus 2 pavyks užsišaldyti, tai daugiau jau nieko ir nebenorėsiu. NHS apmoka 2 metus laikymo, tai jei viskas OK, po 2 metų eisim pasiimti snaigučių. žodžiu, bet kuriuo atveju, vaikų bus, bent vienas tai tikrai. 

Per antrą bandymą išpunktavo 9 tinkamus.. iš jų 8 apsivaisino.. 1 išbrokavo, 1 nustojo vystytis savaime.. iš jų liko 4lb geros kokybės ir 2 geros.. įsodino 3.. prigijo 2, bet 1 nustojo vystytis 5sav.. 

šaldytų dar turim 1lb geros kokybės ir 2 geros :4u: 

O kodėl tik 1 ruošiesi sodinti?.. ar pas jus tik po 1 leidžiama?.. aš tikrai sodinčiau bent 2.... man pirmą kartą 2 sodino ir nieko.....

labai linkiu, kad tau pasisektų, po tiek laukimo!! Ir lb lauksim gerų žinių :nestuke 

Atsakyti

Ceroc, kuo didziausios sekmes!!!

Kurioj ligoninej IVF Tau daro? :) 

Atsakyti

Priedas  tattoo.jpg   38,94KB   0 Parsiųsta kartų

man GUYS hospital daro, šalia London bridge. jei nepavyks, darysiu tatoo :B

Atsakyti

Man ispunktavo 8, apsivaisino 6 berods.. bet liko tik 3 finale - 2 isodino,o viena užšaldė 

Laikom daug kumstuku! 

Atsakyti

Kaip tu? Ar jau paaiskejo, kas nors?

Svarbu, kad aktyvus, o uzaugti dar spes :)

Ai idiotizmas. Kai penktadieni pas gp buvau, jis "nieko nerado jokiu receptu nieko is ligonines" sistemoj. Tada pries pat uzdaryma skambutis - sako, o tia gp nedave jum nieko? Leke maniskis pasiimt recepto clotrimazoliui, slapimo pakartojimo ir kraujo folatu ir b12. Tai kolkas sugebejom tik slapima nunest, nes kraujo eile buvo 44 zmones ir nebebuvo kada laukt, o clotrimazolio visa savaite laksto maniskis ir sese po visur - visur nera, sako pas gp recepto kitiem vaistam. Krauja bandysiu rytoj vel priduot. Taip iseina, kad grybeline rado/itaria, nors absoliuciai jokiu simptomu nejauciu. Nu bet gal yra kas. Dabar pas gp pirmadieni. I darba jau jauciu negrisiu, nes kur nors pasivaiksciojus ima terliot ir midwife grieztai pasake kol taip daros - jokio darbo. O su visom atostogom man gaunasi rugsejo 10d paskutine darbo diena. Tai del 7 darbo dienu rizikuot, kad vel kokios nesamones butu - neverta. Juolab kad vis dar pavemiu rytais. Bet mazius duodasi kaip vijurkas, tai nerimo nera visiskai jokio del to. Ziauriai megsta, kai daineles liaudies dainuoju jam, tik nutylu - ima spardytis. Maniskis juokias, sako ten mazdaug "eeee, motin, DAINUOK!" :D

Ceroc, kumstukus laikau ir rankom ir kojom!

Atsakyti