Spaudžiam kumščius
Spaudžiam kumščius
O wow kaip smagu, rašyk kaip sekas procesas, bus nekantru sekti laikom kumščius!
Ceroc- laikom kumscius kad pasisektu!!!
Ceroc, kaip sekasi?
Sveikos, nezinau, ar prisiminsite mane is planuojanciu temos, nes po 3 persileidimo ten taip ir nebegryzau...
Taciau dabar 4 nestumas, kuris tikiuosi bus sekmingas, nes jau pasiekiau 9 savaite, du kartus maciau plakancia sirdute
Prisimenam! Laikom kumstukus - viskas bus gerai Kaip jautiesi?
Prisimenam! Laikom kumstukus - viskas bus gerai Kaip jautiesi?
Dviprasmiska savijauta - labai dziaugiuosi nestumu, bet gulimas rezimas, pilvo/nugaros skausmai neleidzia dar pilnai isijausti ir atsipalaiduoti.
O visa kita kaip ir priklauso: pykinimas, vemimas, maistas nedziugina ir visi kvapai erzina
Kaip tu laikaisi?
Sveikinimai!! Kaip smagu dėl tavęs kaip kitos nestukes laikosi? Tyla temoje..
Man jau 34 savaitės, laikas lekia nežmonišku greiciu
Dviprasmiska savijauta - labai dziaugiuosi nestumu, bet gulimas rezimas, pilvo/nugaros skausmai neleidzia dar pilnai isijausti ir atsipalaiduoti.
O visa kita kaip ir priklauso: pykinimas, vemimas, maistas nedziugina ir visi kvapai erzina
Kaip tu laikaisi?
Labai suprantama, kad sunku atsipalaiduoti
As irgi neatsipalaiduoju. Tuoj bus 28 savaites, o vis dar laisvalaikiu pavemiu, svoris kyla sunkiai (per pirmus 4-5men numeciau apie 5kg), o dabar prisijunge pakraujavimai, tai paranoja kabinasi, kad o jei anksciau pagimdysiu ir tt. Bet cia jau turbut naturalu, paskui bus "o kaip seksis gimdyt", tada "ar ne per ilgai miega", galu gale - "kur tas mano vaikas, kada gris is vakarelio"
Cioliene, tai jau visai nedaug liko Joooa, tas laikas zaibiskai bega. Sustoja tik kai tenka su tuliku bendraut
Sveikinimai!! Kaip smagu dėl tavęs kaip kitos nestukes laikosi? Tyla temoje..
Man jau 34 savaitės, laikas lekia nežmonišku greiciu
Aciu
Tikrai tyli temute, matyt visos pilvo gyventojais rupinasi
Pavydziu tau laiko lekimo, nes man dienos tik slenka Ar jau viska susiruoset naujam seimos nariui?
Labai suprantama, kad sunku atsipalaiduoti
As irgi neatsipalaiduoju. Tuoj bus 28 savaites, o vis dar laisvalaikiu pavemiu, svoris kyla sunkiai (per pirmus 4-5men numeciau apie 5kg), o dabar prisijunge pakraujavimai, tai paranoja kabinasi, kad o jei anksciau pagimdysiu ir tt. Bet cia jau turbut naturalu, paskui bus "o kaip seksis gimdyt", tada "ar ne per ilgai miega", galu gale - "kur tas mano vaikas, kada gris is vakarelio"
Cioliene, tai jau visai nedaug liko Joooa, tas laikas zaibiskai bega. Sustoja tik kai tenka su tuliku bendraut
Laikykis O del kokios priezasties tau pakraujuoja?
O del nuogastavimu, tai man atrodo, kad kaip tu ir sakai, dabar ju visada bus vienokiu ar kitokiu.
Kaip tu laikaisi?
Laikykis! As pradzioje gavau irgi gulima rezima, nes skaudejo baisiai. O dar prg pakrites buvo, tai panika didiziule buvo. Bet va, mano kruopytei jau daugiau kaip menesis 😍
Laikykis! As pradzioje gavau irgi gulima rezima, nes skaudejo baisiai. O dar prg pakrites buvo, tai panika didiziule buvo. Bet va, mano kruopytei jau daugiau kaip menesis 😍
Labai dziaugiuosi del taves!!!
Ar labai bemieges naktys?
Mano skausmai nera baisus, bet jie beveik nuolatiniai. O prg pradzioj irgi krito, bet tada israse 2 savaitem utrogestano arklio doze, o dabar jau 2 savaites kaip duphastona geriu. Labai tikiuosi, kad sikart ir man pasiseks