Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

Bio oil. Ir su pirmu jėštumu jį naudojau, ir dabar. Nežinau kaip būtų be jo, bet su juo visai neblogai. Kelios mini mini yra, bet vis matomos. O dabar kaip bus nežinau, bet pakolkas gerai laikaus.

Pasižiūrėjau internete, tai čia toks kaip aliejukas? :) Lengvai susigeria, nebūna oda riebi po jo? :)

Atsakyti

Pasižiūrėjau internete, tai čia toks kaip aliejukas? :) Lengvai susigeria, nebūna oda riebi po jo? :)

Man kvapas jo nepatinka. Gerai, kad tik meginuku turiu.  Susigeria gan greitai, bet oda vis tiek bent man matos, kad riebalu buvo istepta.

Atsakyti

Taip, aliejus. Aš ryte tepu, nelaukiu kol nudžius, nu gal tik kokias 30 sekundžių ir iškart rengiuos. Viskas normaliai.

O kvapas neerzina visai, toks neutralus jis man, nelabai ir jaučiu jį išvis  :D​ 

Atsakyti
Merginos, norėjau dėl maisto pasitarti - ar galima valgyti karštai rūkytą lašišą? Keptas/virtas krevetes, midijas? 4u.gif kiek žinau, žalių nerekomenduoja..o apdorotas galima?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Merginos, norėjau dėl maisto pasitarti - ar galima valgyti karštai rūkytą lašišą? Keptas/virtas krevetes, midijas? 4u.gifkiek žinau, žalių nerekomenduoja..o apdorotas galima?
Ačiū 4u.gif

As valgiau.

Atsakyti

Merginos, norėjau dėl maisto pasitarti - ar galima valgyti karštai rūkytą lašišą? Keptas/virtas krevetes, midijas? 4u.gifkiek žinau, žalių nerekomenduoja..o apdorotas galima?
Ačiū 4u.gif

Keptą ar garuose virtą lašišą valgiau, keptas krevetes irgi  :)  Svarbu, kad žuvis ar jūros gėrybės būtų gerai apdoroti  :)​ 

Atsakyti

Man kažkokios juodos dienos užėjo, žiauriai nėra nuotaikos, vis suirzusi...  :unsure:  Ir vis jaudinuosi ar viskas gerai mažąjam, nes judesiukus jaučiu tik kai ramiai guliu, bet kai sėdžiu visą dieną darbe nejaučiu, tai vis jaudinuosi  :oh: Po nesėkmingo vieno nėštumo dabar vis dar baisu, turbūt nurimsiu tik kai pagimdysiu  :unsure: 

Atsakyti

Merginos iš Vilniaus, kur planuojate gimdyti?  :)  Aš galvoju tarp Santariškių ir Antakalnio motinystės centro  :hmm: Net nežinau, vyrui tai patiko motinystės centras  :hmm:​ 

soriukas, kad as su savo trigrasiu, jei ka. Gimdziau AK pries 1,5 metu. Tai motinystes centras - kazkas nuostabaus, lankiausi ten pas puiku zmogu. Bet po gimdymo nelikau suzaveta. Ypac akuseriu darbu. Pagalbos zindant (kaip pirmakarte), kone maldavau, gavau sunkiai. Antra para kiso buteliuka ir soske. Palatos kaimyne paprase parodyt kaip mergytei uzpakali po ciaupu plaut, gavo atsakyma "tu ka, kursuose nebuvai"?  Po 2 paru, kai kaimyne isleido namo, man likus vienai palatoj, liepe susirinkti smutkes ir keltis i kita palata. (matyt mokamos reikejo kazkam) Svieziai po ispudziu buciau galejus daugiau papasakot, dabar jau viskas pasimirso. Nezinau, gal tik man taip nepasiseke :D

Atsakyti

Man kažkokios juodos dienos užėjo, žiauriai nėra nuotaikos, vis suirzusi...  :unsure:  Ir vis jaudinuosi ar viskas gerai mažąjam, nes judesiukus jaučiu tik kai ramiai guliu, bet kai sėdžiu visą dieną darbe nejaučiu, tai vis jaudinuosi  :oh: Po nesėkmingo vieno nėštumo dabar vis dar baisu, turbūt nurimsiu tik kai pagimdysiu  :unsure:

O kiek dabar laiko?

Atsakyti

O kiek dabar laiko?

21 savaite :)

Atsakyti

soriukas, kad as su savo trigrasiu, jei ka. Gimdziau AK pries 1,5 metu. Tai motinystes centras - kazkas nuostabaus, lankiausi ten pas puiku zmogu. Bet po gimdymo nelikau suzaveta. Ypac akuseriu darbu. Pagalbos zindant (kaip pirmakarte), kone maldavau, gavau sunkiai. Antra para kiso buteliuka ir soske. Palatos kaimyne paprase parodyt kaip mergytei uzpakali po ciaupu plaut, gavo atsakyma "tu ka, kursuose nebuvai"?  Po 2 paru, kai kaimyne isleido namo, man likus vienai palatoj, liepe susirinkti smutkes ir keltis i kita palata. (matyt mokamos reikejo kazkam) Svieziai po ispudziu buciau galejus daugiau papasakot, dabar jau viskas pasimirso. Nezinau, gal tik man taip nepasiseke :D

Hmm, na matyt visgi santarus rinksiuosi :D Ten gimde broliene, sunkus buvo gimdymas, tai sake, kad gera prieziura buvo ir labai padejo pirmom dienom  :)  Nors matyt dar priklauso nuo to, ant kokio personalo uztaikysi  :D​ 

Atsakyti

Hmm, na matyt visgi santarus rinksiuosi :D Ten gimde broliene, sunkus buvo gimdymas, tai sake, kad gera prieziura buvo ir labai padejo pirmom dienom  :)  Nors matyt dar priklauso nuo to, ant kokio personalo uztaikysi  :D​ 

Man atrodo labai daug kas dar priklauso nuo pacios elgesio, nes tikrai kai kurios buna nuvaziuoja su karuna ir vos ten jom ne sikutes buciuot reikia.

Man antakalnyje abu gimdymus buvo super personalas, o ir pati karuna namie palikau :D

Atsakyti