O čia šiek tiek apie mekonijų.. pas mane skaitėsi jau ne tik tiršti vandenys, bet ir pačio mekonijaus košė krito..
[URL=http://www.part.lt/perziura/eea081a49a1399bf8121f50cfa7d95d8418.jpg][/URL]
Nu nepanikuojam visu pirma. Gi ne be reikalo vaistai vartojami, o dar isoriskai - nelabai daug manau papuola i kraujotaka. Receptiniai? Siaip sakyciau jeigu imanoma, nenaudok iki kol zinosi kas ir kaip, jeigu tau nuo to ramiau. O del konkreciu medziagu gal kas protingesnis ka pasakys. Bet svarbiausia - baigt panikuot ir jaudintis. Stresas kenkia labiau.
Nebezinau- nurimk. Stresas labiau kenkia. Man gydytojas aiskino taip, kad vaistai kuriuos naudojome iki nestumo nekenkia jei vartoji ir nestumo metu. O tu jei tik truputi tik patepi, ir tik karta per diena, o ir antibiotiko doze gi labai mazute, tai tikrai tavo pilvelio gyventojui nepakenke.
Merginos iš Vilniaus, kur planuojate gimdyti? Aš galvoju tarp Santariškių ir Antakalnio motinystės centro Net nežinau, vyrui tai patiko motinystės centras
Nezinau. Kur vyras ves ten gimdysiu bet tikriausiai santaruose nes jie arciau, o ir ten per visa nestuma kelis kart buvau patalogijos centre, gydytoju jau daug zinau, tai manau ten ir bus geriau
Nezinau. Kur vyras ves ten gimdysiu bet tikriausiai santaruose nes jie arciau, o ir ten per visa nestuma kelis kart buvau patalogijos centre, gydytoju jau daug zinau, tai manau ten ir bus geriau
Aš irgi labiau prie santarų linkstu, ir arčiau Bet vyras pamasto, kad gal geriau motinystės centre, o ir man labai patinka mūsų ginė pas kurią lankomės motinystės centre, bet tai kokia tikimybė, kad bus jos pamaina, kai mano gimdymas prasidės
Turiu meginuku gavus seba med ir kazkoki oil, tai jais ir teplioju. Bet tik tam, kad suminsktetu oda ir labiau netrukinetu, o paciu striju tai jau neisnaikinsi...
Aš irg galvoju Seba med įsigyti Geras? Na kol nėra strijų, tai galvoju patepti kuo, kad mažiau temptų odą, gal bus lengviau taip ir strijų bus mažiau
Aš irg galvoju Seba med įsigyti Geras? Na kol nėra strijų, tai galvoju patepti kuo, kad mažiau temptų odą, gal bus lengviau taip ir strijų bus mažiau
Nezinau ar geras. Tepu ir tiek kol nera striju tai bet kuo gali tepti, kad minkstintu oda ir tiek. Su sunum as pilva tepliojau paprasciausiu margaritos kremu su saltalankiais. Tai striju neturejau nei vienos, o dabar jau visa bamba, pilvas ir papilve nuseta strijom.