Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

O čia šiek tiek apie mekonijų.. pas mane skaitėsi jau ne tik tiršti vandenys, bet ir pačio mekonijaus košė krito..

[URL=http://www.part.lt/perziura/eea081a49a1399bf8121f50cfa7d95d8418.jpg]eea081a49a1399bf8121f50cfa7d95d8418.jpg[/URL]

Atsakyti
SOS merginos, ką tik sužinojau,kad vaistai,kuriuos tepdavau ant veido (biri miltelinė pudra) sudėtyje yra antibiotikų! Vartojama buvo tik išoriškai, 1k.per dieną, ant spuogų.. ar kaip nors vaisiui pakenkt gali ant veido tepami vaistai? unsure.gif klausiu ir gydytojos..bet iš streso nzn kur dėtis..
Vaisto sudėtis- chloramfenikolis, urotropinas aa 2,0 cinko oksidas ir talkas...
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 28 gegužės 2018 - 22:37

Nu nepanikuojam visu pirma. Gi ne be reikalo vaistai vartojami, o dar isoriskai - nelabai daug manau papuola i kraujotaka. Receptiniai? Siaip sakyciau jeigu imanoma, nenaudok iki kol zinosi kas ir kaip, jeigu tau nuo to ramiau. O del konkreciu medziagu gal kas protingesnis ka pasakys. Bet svarbiausia - baigt panikuot ir jaudintis. Stresas kenkia labiau.

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 05 29, 01:29)
<p>Nu nepanikuojam visu pirma. Gi ne be reikalo vaistai vartojami, o dar isoriskai - nelabai daug manau papuola i kraujotaka. Receptiniai? Siaip sakyciau jeigu imanoma, nenaudok iki kol zinosi kas ir kaip, jeigu tau nuo to ramiau. O del konkreciu medziagu gal kas protingesnis ka pasakys. Bet svarbiausia - baigt panikuot ir jaudintis. Stresas kenkia labiau.
</p>

Ačiū 4u.gif
pasiskambinau į vaistinę.. tai taip, patvirtino, kad yra antibiotikų, bet kiekis nedidelis, todėl tikimybės, kad prasiskverbė į kraują nėra.. sako, greičiau ten per kepinis viskas jau prasivalė ir neliko nieko.. unsure.gif taip, tie vaistai su receptu ir gaminami. Aš juos nuo mokyklos laikų karts nuo karto pateplioju ant spuogų.. nes vargstu su jais. Bet tepu ne visą veidą..tik pačius spuogus.. unsure.gif visoje šitoje istorijoje, mane liūdina mano žioplumas ir tamsusmas.. kažkaip visai nepagalvojau apie tai, kad vat mano tepamas kremas gali kenkti..t.y. būti netinkamas naudoti šiuo laikotarpiu unsure.gif o visad galvodavau su receptu, nes juos gamina.. t.y. net nėr kažkokio pavadinimo, perku universitetinėje vaistinėje..
žodžiu.. labai tikiu, kad viskas bus gerai. Guodžiu save, kad naudojau tik 1 k per dieną ir tai ne ant viso veido..ir gal daugiau tos pudros nusivalydavo ant pagalvės, nei susigerdavo... unsure.gif
Atsakyti

Merginos iš Vilniaus, kur planuojate gimdyti?  :)  Aš galvoju tarp Santariškių ir Antakalnio motinystės centro  :hmm: Net nežinau, vyrui tai patiko motinystės centras  :hmm:​ 

Atsakyti

Nebezinau- nurimk. Stresas labiau kenkia.  Man gydytojas aiskino taip, kad vaistai kuriuos naudojome iki nestumo nekenkia jei vartoji ir nestumo metu. O tu jei tik truputi  tik patepi, ir tik karta per diena, o ir antibiotiko doze gi labai mazute, tai tikrai tavo pilvelio gyventojui nepakenke.

Merginos iš Vilniaus, kur planuojate gimdyti?  :)  Aš galvoju tarp Santariškių ir Antakalnio motinystės centro  :hmm: Net nežinau, vyrui tai patiko motinystės centras  :hmm:​ 

Nezinau. Kur vyras ves ten gimdysiu :D bet tikriausiai santaruose nes jie arciau, o ir ten per visa nestuma kelis kart buvau patalogijos centre, gydytoju jau daug zinau, tai manau ten ir bus geriau :)

Atsakyti

Nezinau. Kur vyras ves ten gimdysiu :D bet tikriausiai santaruose nes jie arciau, o ir ten per visa nestuma kelis kart buvau patalogijos centre, gydytoju jau daug zinau, tai manau ten ir bus geriau :)

Aš irgi labiau prie santarų linkstu, ir arčiau  :)  Bet vyras pamasto, kad gal geriau motinystės centre, o ir man labai patinka mūsų ginė pas kurią lankomės motinystės centre, bet tai kokia tikimybė, kad bus jos pamaina, kai mano gimdymas prasidės  :D 

Atsakyti

Merginos, kokias priemones nuo strijų naudojate? :)

Atsakyti

Turiu meginuku gavus seba med ir kazkoki oil, tai jais ir teplioju. Bet tik tam, kad suminsktetu oda ir labiau netrukinetu, o paciu striju tai jau neisnaikinsi... 

Atsakyti

Turiu meginuku gavus seba med ir kazkoki oil, tai jais ir teplioju. Bet tik tam, kad suminsktetu oda ir labiau netrukinetu, o paciu striju tai jau neisnaikinsi... 

Aš irg galvoju Seba med įsigyti  :)  Geras? :) Na kol nėra strijų, tai galvoju patepti kuo, kad mažiau temptų odą, gal bus lengviau taip ir strijų bus mažiau  :) 

Atsakyti

Bio oil. Ir su pirmu jėštumu jį naudojau, ir dabar. Nežinau kaip būtų be jo, bet su juo visai neblogai. Kelios mini mini yra, bet vis matomos. O dabar kaip bus nežinau, bet pakolkas gerai laikaus.

Atsakyti

Aš irg galvoju Seba med įsigyti  :)  Geras? :) Na kol nėra strijų, tai galvoju patepti kuo, kad mažiau temptų odą, gal bus lengviau taip ir strijų bus mažiau  :)

Nezinau ar geras. Tepu ir tiek  :D​  kol nera striju tai bet kuo gali tepti, kad minkstintu oda ir tiek. Su sunum as pilva tepliojau paprasciausiu margaritos kremu su saltalankiais. Tai striju neturejau nei vienos, o dabar jau visa bamba, pilvas ir papilve nuseta strijom.

Atsakyti