Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2018 m. pašnekesiai (56 tema)

Vaziuokit gimdyt i Antakalnio 2gimdymo skyriu, ten visas personalas tobulas, ir padeda o ne burba kad stumti nemoki ar netycia pirstelejai. Abu kartus ten gimdyt papuoliau, nu tai geresnes prieziuros jau nera kur noret. Eisiu jiems kur nors atsiliepimus nuostabius surasysiu :)
Atsakyti

Vaziuokit gimdyt i Antakalnio 2gimdymo skyriu, ten visas personalas tobulas, ir padeda o ne burba kad stumti nemoki ar netycia pirstelejai. Abu kartus ten gimdyt papuoliau, nu tai geresnes prieziuros jau nera kur noret. Eisiu jiems kur nors atsiliepimus nuostabius surasysiu :)

O ten gimdymui duoda marskinukus ar savi turet reik? As vienus nusipirkau, ale gaila pasidare man ju naudot, nes veikiausiai tektu mesti lauk... Ir as vis mastau santariskes ar antakalnis. Santariskes man tiesiog arciau ir patogiau, bet ten jauciu tokia mesmale buna, nes is visur suvaziuoja... Antakalnyje gal ramiau. Bet tikriausiai nei raudonajam kryziuj nebus niekur taip blogai :lol:

Atsakyti
Klinikose, tai dave viska. As net neatsimenu, gal turejau savo isidejus tuos marskinius, bet atejau, aprenge ir tiek. Po to jau i savo persirengiau biggrin.gif
Atsakyti

Klinikose, tai dave viska. As net neatsimenu, gal turejau savo isidejus tuos marskinius, bet atejau, aprenge ir tiek. Po to jau i savo persirengiau biggrin.gif

Raudonajam kryziui irgi dave ju ir net neklause ar noriu detis savus. Tik po gimdymo paklause ar turiu kuo persirengti. Bet va idomu kaip kitose ligoninese.

Atsakyti
Raudonasis kryzius ir gimdymus priima? As buvau sventai isitikinus, kad ten tik traumos tvarkomos, pati ten su rankos luziu gulejau biggrin.gif
Man viskas taip greit vyko, kad ten jau ne iki marskiniu buvo. Daiktus vyras isvis veliau tik atnese biggrin.gif
Atsakyti

O ten gimdymui duoda marskinukus ar savi turet reik? As vienus nusipirkau, ale gaila pasidare man ju naudot, nes veikiausiai tektu mesti lauk... Ir as vis mastau santariskes ar antakalnis. Santariskes man tiesiog arciau ir patogiau, bet ten jauciu tokia mesmale buna, nes is visur suvaziuoja... Antakalnyje gal ramiau. Bet tikriausiai nei raudonajam kryziuj nebus niekur taip blogai :lol:

Savo reikia tureti, bet nu man jie puikiai issiskalbe, palikau kitam gimdymui :D ir dzin tie marskiniai jei papuoli i antra skyriu :D as net rankom plojau kai antra gimdyma pamaciau kad vel i antra veda :D

Santariskese as nemanau kad mesmale :) irgi gi gyria, bet as ten nevaziavau nes nenorejau kad isvarytu manes nes antakalnis leidzia pernesiot 7 dienas ir po to guldo stebejimui,   o Santariskes kiek girdejau 14 dienu jiem normalu :)

O ir pagal gimimu kalendoriu tai kazkuria geguzes diena maciau 15 atrodo gimusiu vaiku, tai nemazai manau :)

Atsakyti

Savo reikia tureti, bet nu man jie puikiai issiskalbe, palikau kitam gimdymui :D ir dzin tie marskiniai jei papuoli i antra skyriu :D as net rankom plojau kai antra gimdyma pamaciau kad vel i antra veda :D

Santariskese as nemanau kad mesmale :) irgi gi gyria, bet as ten nevaziavau nes nenorejau kad isvarytu manes nes antakalnis leidzia pernesiot 7 dienas ir po to guldo stebejimui,   o Santariskes kiek girdejau 14 dienu jiem normalu :)

O ir pagal gimimu kalendoriu tai kazkuria geguzes diena maciau 15 atrodo gimusiu vaiku, tai nemazai manau :)

o kuo skiriasi pirmas ir antras skyrius? as antakalni isvis man rodos nebuvus, tai ne nezinau kas ir kaip ten atrodo :)

oho, nemazai vaikiuku vienai dienai :)

Raudonasis kryzius ir gimdymus priima? As buvau sventai isitikinus, kad ten tik traumos tvarkomos, pati ten su rankos luziu gulejau biggrin.gif
Man viskas taip greit vyko, kad ten jau ne iki marskiniu buvo. Daiktus vyras isvis veliau tik atnese biggrin.gif

gal dabar nebepriima. priiminejo dar pries 7metus. bet ir tai skyrius jau tooooks baisus buvo, ir tuo metu man rodos santariskes statesi, tai nelabai kas ten ir bebuvo....

Atsakyti
As matai, tik Kauno raudonkryzy buvus ir jis man nu, nieeekaip su gimdymu nesisieja biggrin.gif Gal del to, kad jei tik trauma, tai ten ir vaziuoja visi..
Atsakyti

o kuo skiriasi pirmas ir antras skyrius? as antakalni isvis man rodos nebuvus, tai ne nezinau kas ir kaip ten atrodo :)

oho, nemazai vaikiuku vienai dienai :)

Pirmam nebuvau :) beet atsiliepimus apie personala nekokius girdejau kai domejausi personalu :) kaip ten is tikro yra nezinau :)

Atsakyti

O ne antram Antakalny auksinis stafilokokas sienose?.. Ar jau sugebejo isnaikint? Nes ten remontai kas puse metu del to vykdavo :D Zinau, bent mano bendraamziu ir jaunesniu kazkiek prisigaude. Nors tiek metu praeje, gal jau susitvarke. Cia negasdinu ar ka, nuosirdziai idomu. Bet nepamenu pirmam ar antram buvo. Lyg ir antram, nes manrods pati gimiau ten. Bet dziugu kad personalas pagaliau pasikeite. Mama vis dar neatleidzia kad mane gimdant be jokiu klausimu prakirpo. Sakau - jau senai tos gydytojos turbut numire jau, nesinervuok :D

Atsakyti
Vienaip ar kitaip nemanau, kad LT medicina jau taip prastai.. ir, kad turėti pagarbą ir už tai reikia susimokėti.. unsure.gif pripažinkim visokių daktarų visose pasaulio šalyse yra.. visi žmonės ir visi skirtingi. Nežinia, kada ant ko papulsim.. bet aš visgi tikiu, kad gerų daugiau nei tų kurie dar yra užstrigę kažkuriuose laikuose ir kuriems už "pagarbą" reikia susimokėti. 4u.gif
Atsakyti

Nezinau kas ten auksinio buvo bet mes neparsivezem nieko :) o del prakirpimo tai abu kartus ispejo, nes plysimai butu blogiau. 

Na as labai patenkinta likau ir nesiskundziu :)

Atsakyti