Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

QUOTE(Kisulita @ 2018 04 06, 13:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="72060579" data-time="1523003875"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

o kada anksčiausiai galima testą gadint.. jei mmm 14d. turėtų ateit vartotojo įkelta nuotrauka?</p></div></blockquote><p>Na 10d. jau galima bandyti, 12 d. jau turėtų rodyti, jeigu kažkas yra  biggrin.gif​ </p>

dėkui 4u.gif
Atsakyti

Hal, nusistatyk priminima ir nesiokis su savimi :)

Man tai jau pms'ine depresija.. Temp nusirideno zemiau linijos, pilva maudzia, teplioja keliom dienom per anksti.. Varysiu pas gydytoja, tegu daro laparoskopija del galimos endometriozes, ar koki kiausintakiu pratekamuma.. Ir vyra i spermograma.

Viskas bus gerai. Pora dienų ir PMS'inė depresija baigsis. Man kiekvieną mėnesį būna. Paskui praeina. Po kažkiek laiko pripranti. Pernai vasarį, pamenu, jau taip blogai buvo, kad net googlinausi, kaip gydyti depresiją. 

Pamenu, galiausiai pati save guodžiau:" Nu tikrai, esi protinga, išsilavinusi, savarankiška moteris, tikrai susitvarkysi". 

Atsakyti
paskutine duper dine ir jay teplioja, right pares mm..
Atsakyti

Na stai- pramuse, kaip laikrodis. Galiu toliau gyvent savo gyvenima ir dziaugtis pavasariu :D Reiskia, siemet nesusitiksim.

04.17 - gintare nelaukia mmm
04.26 - FoxLady sulauks mmm

05.06 - deraramos nelaukia mmm

Yra dar nelaukianciu? :)

Ceroc, zinoma, tai tik pms, zinau, kas yra tikroji depresija.

Bet tepliojimas 5 d pries mmm tikrai nenormalu.. Ziuresiu kiek teplios po.

Nakti pora paracetamolio ikaliau, pirma diena visada su skausmais :(

Atsakyti

Grazios dienos, merginos :)

Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2018 04 04, 09:09)
Papildyta:
03.30 - sheila1988 nelaukia mmm</span>
<span>04.04 - Katute nelaukia mmm</span>
<span>04.04 - Ispaikyta nelaukia mmm</span>
<span>04.08 - deraramos nelaukia mmm</span>
04.14 nebežinau:) nelaukia mmm (jei vėl grafikas nepasikeis..)
<span>04.17 - gintare nelaukia mmm</span></p>
<p><span>04.25 - Boružiukas* nelaukia mmm</span>

Radau dar toki sarasiuka, reiktu sutvarkyti ir sujungti, tik as db ne prie kompo tai nepatogu
Atsakyti

04.14 nebežinau:) nelaukia mmm (jei vėl grafikas nepasikeis..)
04.25 - Boružiukas* nelaukia mmm

04.26 Foxlady sulauks mmm

05.06 deraramos nelaukia mmm

Kitos kazkur pradingusios, nepasiskelbia :)

Kaip Ispaikyta?

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 07, 10:36)
<p>04.14 nebežinau:) nelaukia mmm (jei vėl grafikas nepasikeis..)
04.25 - Boružiukas* nelaukia mmm
</p><p>04.26 Foxlady sulauks mmm</p><p>05.06 deraramos nelaukia mmm</p><p></p><p>Kitos kazkur pradingusios, nepasiskelbia smile.gif</p><p></p><p>Kaip Ispaikyta?</p>

man mm ryt, jau teplioja.. taip kad sulauksiu. nuo kito menesio jau vilties turesiu kad dupha pades. uztat ir nesirasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 07, 07:04)
paskutine duper dine ir jay teplioja, right pares mm..

o dieve.. mergos as negirta beer.gif ! rasiau disertacija ir palikau autotaisyma greitom klaidom, pamirsau isjungti ir net neziurejau ar gerai parasiau umn.gif
Atsakyti

O jau pamaniau :D nes visaip bandziau suvokti kas parasyta :D

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 07, 16:31)
<p>O jau pamaniau biggrin.gif nes visaip bandziau suvokti kas parasyta biggrin.gif</p>

siaubas tomato.gif ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

siaubas tomato.gif... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

O aš esu kažkada, seniai seniai girta rašiusi ir meilę planiukėms prisipažinėjusi. Visks normaaalei ira :super:  :friends:  :ok:​ 

Atsakyti