Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

QUOTE(nebezinau:) @ 2018 04 05, 11:05)

Bandau nekreipt dėmesio į tas kalbas.. bet paksutiniu metu labai sunku... unsure.gif  4u.gif

nesileisk i kalbas.. paklausk ar neturit ka geriau man pasakyti? as darysiu kaip man reikia ir tada kada man reikia bigsmile.gif negi jus us manim i lova gulsit, ir man vaikujs auginsit kad sitaip auklejat mane? kelis kart ikasi atgal ir turetu aprimti..
Atsakyti

-hal-, tamsta man patinkate :)

Atsakyti

Sveikos gyvos, mano mielos planiukės. Aš net nebežinau, gal jau prisistatyti reiktų...  :lol:kažkaip senokai nesirodžiau ir daug naujų vardų sutinku. Matau, paauglių temą liečiat, smurtą ir aplinkinių nuomonę vaikų (ne)turėjimo klausimu. 

Bent jau Londono mokyklose (kaip, spėju, ir Lietuvoje)smurtas-opi bėda. Ir vaikai iš asocialių šeimų (kaip Hal ir pastebėjo) dažnai nesigina, nes bijo, kad ginantis bys tik blogiau. Tai iš tiesų yra labai liūdna...

Atsakyti
Kur deraramos dingusi?
Atsakyti

Nedingusi, (ne)laukiu mmm :D

Siaip temp nusiridenus, pateplioja jau penkta diena, pilva maudzia, krutine.. Nors mmm tik rytoj turetu but.

Vakar testa dariau, neigiamas :) bet jau biski apsiraminau.

Nors viltis mirsta paskutine :D

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 06, 12:30)
<p>Nedingusi, (ne)laukiu mmm biggrin.gif
</p><p>Siaip temp nusiridenus, pateplioja jau penkta diena, pilva maudzia, krutine.. Nors mmm tik rytoj turetu but.</p><p>Vakar testa dariau, neigiamas smile.gif bet jau biski apsiraminau.</p><p>Nors viltis mirsta paskutine biggrin.gif</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kada anksčiausiai galima testą gadint.. jei mmm 14d. turėtų ateit unsure.gif ?
Atsakyti

-hal-, šaunu, kad padėjai tam vaikui... Gaila, kai tokie dalykai vyksta ir kenčia vaikai.

Atsakyti

4u.gif4u.gif4u.gif

o kada anksčiausiai galima testą gadint.. jei mmm 14d. turėtų ateit unsure.gif?

Na 10d. jau galima bandyti, 12 d. jau turėtų rodyti, jeigu kažkas yra  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 04 05, 13:31)
<p>-hal-, tamsta man patinkate smile.gif
</p>

as tokia zinok savu tiesu gyneja.. ir galiu buti ziauriai arsi jai manau kad yra netisybe..

QUOTE(Ceroc @ 2018 04 05, 22:51)
<p>Sveikos gyvos, mano mielos planiukės. Aš net nebežinau, gal jau prisistatyti reiktų...  :lol:kažkaip senokai nesirodžiau ir daug naujų vardų sutinku. Matau, paauglių temą liečiat, smurtą ir aplinkinių nuomonę vaikų (ne)turėjimo klausimu. </p><p>Bent jau Londono mokyklose (kaip, spėju, ir Lietuvoje)smurtas-opi bėda. Ir vaikai iš asocialių šeimų (kaip Hal ir pastebėjo) dažnai nesigina, nes bijo, kad ginantis bys tik blogiau. Tai iš tiesų yra labai liūdna...</p>

na nezinau, as 112 metu Angljoje isbuvau. gal kad ejom i kataliku mokykla nes ir pas mane labai giliai iskiepyta, kad visi mes lygus. su pinigais be pinigu, bet visi lygus, visi savaip protingi ir svaip gudrus. bet va ko nepakenciam tai silpnesniuju zeminio, paasaipu ir melo. mano vyras zvenge sako karingoji ksena su savo vilkiukais. kai pasisiausiam visi kaikp eziai nepaimsi musu taip lengvai. ir tarkime to ka sakot jus as anglijoje nemaciau. anglijoje socialiniu karta pasikauscius kaip reikalas, jiems visi viska privalo duoti. akiplesos ziaurus..

mes su vyru kazkada jauni patys ir per silta ir per salta pereja, teke ir visai ledinio vandens taip kad tas vaikiukas pas mus po sparu bus nori jis to ar nenori. prisidarys ko, tegu barasi, bet liesti dievazi ne. rankas kojas isuksiu ir akis iskabinsiu blyn.

QUOTE(Kisulita @ 2018 04 06, 09:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="72060579" data-time="1523003875"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

o kada anksčiausiai galima testą gadint.. jei mmm 14d. turėtų ateit vartotojo įkelta nuotrauka?</p></div></blockquote><p>Na 10d. jau galima bandyti, 12 d. jau turėtų rodyti, jeigu kažkas yra  biggrin.gif​ </p>

man reikia kad man paaiskintumet, nesusipratele as ax.gif
visada maniau kad mano ovuliacija buna labai anksti, nes kai ir dariau ov testukus jie budavo teigiami po mm praejus 5-6 dienas.. dupa man liepe gerti atskaiciavus nuo pirmos mm dienos 14 dienu, ir gerti 10 dienu . praktiskai iki pirmos mm dienos. tai realiai kada man laukto ovulecijos? pirma ciklo puse ar antra? zodziu susisuko galva. uzsisakiau testuku ov bet laukiu dar siuntimo, kazko labai jau ilgai trunka..
Atsakyti

na po mm ir laukiam jau O praėjus dar kokiom 6dienom prasideda vaisingasis laikotarpis apie savaitę O įvyksta kokią 16 ar 17d nuo mm pirmos dienos skaičiuojant  jai viskas tvarkoje

Atsakyti

Ov ir buna apie ciklo viduri :) jei ciklas 28 dienos tai 14ta diena buna plius minus. Jei 30 tai apie 16ta. Bet skaiciuojant atgal, nuo pirmos mmm dienos, atskaiciuoji 14 dienu ir tada mazdaug tavo ov diena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 06 balandžio 2018 - 12:41
aciu merginos wub.gif wub.gif
Atsakyti