as jums pritariu panos. siuo metu laikausi pozicijos ir niekam nieko nepasakoju, mama zino kad skydliauke gydausi, kad su hormonais negerai, bet del ko visa tai darau neaiskinu.. kazkaip neturiu sveikatos tam. zinant mamyte jos pirmina reakcija visada buna begaline baime ir stresas tai jau geriau nereikia is anksto. o jai jau pasiseks pagauti zirniuka tai islauksiu ilgeliau pries pranesant.
siap zmones baisiai negatyvus yra. siandien esu tokia psipiktinusi kad dar ir dabar garo nenuleidziu nuo prietu, vyrui papasakojau tai tas rankoves pasiraites ir persiutes laktso.. zodziu mes neseniai gryzom gyventi i lt po ilgu metu svetu (lt yra pasaka
) ir mano vyresnelis, sunus 12 , susidraugavo su keliais vaikais. na ir viskas super. tik vienas is berniuku neturi mamos, o tetis baisus alkoholikas ir ji labai skriaudzia (pasakau nes istorijoje tai svarbus faktas, ne del to kad man rupetu. vaikai draugauja jau 3-cias menuo o suzinojau pries savaitele kokia. zodziu vaiku neskirstau i tevu luomus.va.). vaikai susidraugavo ir puikiai bendrauja. kadangi siandien oras fantastika visi kiemuose.. aisku i rmano chebra jodosi po langais.. mes gyvenam daugebuciuose , ramem miestelyje,pirmam aukste. maciau vaikai zaidzia kamuliu burys ju visas, na ir maniskis ten su tuo draugu ir dar vienu berniuku. visi juokiasi, kamuolys skraido.. ir tik sast kitas vaikas puola lupti kaip beprotis, ta jau mano sunaus drauga.. bet ne siaip pestis o pargrioves ant zemes is koju vanoja belekaip. as puoliau per balkona per ta langa persisverus rekti, mano sunus atlupo ta museika, o tas dar vanoja kiek pasieke ir kur pasieke. MAN SOKAS. mergos as taip rekiau ant jo kad jums negaliu pasakyti..zodziai visi cenzuriniai buvo , bet jau pabludau belekaip. ir kas svarbiausia tas draugas mano vaiko nesigina.. nes jai tik ginasi tai vaikai lekia skustis tevams, o tie ant jo. nes neturi vaikas kas ji apgins!! tevas dar i kaili dades. taip ziauriai.. negaliu as jiems visiems prigrasinau kad dar paliesit tai pati isejus uzpurtysiu negyvai. gyvuliai blyn. persiutau. ir ziauriai. ir dar graziausia to museikos tevas mano sunui vakare i facebooka rasineja ir grasina, kad kam pasakiai kad ci amano vaikas. pasiutau belekaip. pasiuliau ponui teciui pasiiimti savo ponaiti sunaikteli ir ateiti pas mane i svecius. tada pasisnekesim kas ir kaip. va isiburbuliavau.
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.