Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Hal, nusistatyk priminima ir nesiokis su savimi :)

Man tai jau pms'ine depresija.. Temp nusirideno zemiau linijos, pilva maudzia, teplioja keliom dienom per anksti.. Varysiu pas gydytoja, tegu daro laparoskopija del galimos endometriozes, ar koki kiausintakiu pratekamuma.. Ir vyra i spermograma.

Atsakyti

beda kad as jo laiku niekaip neisgeriu.. vis kazkai neina viena valanda. o is pat ryto negaliu nes skydliaukiai vaistai geriami ir paskui nieko negalima pusvalandi.
mano vaikam taip pat 8 ir 12 wub.gifwub.gifdiduciai jau..

Aš gėriau eidama miegoti. Tas 10 dienų gulėjo dėžutė ir stiklinė vandens ant spintelės prie lovos. Tai kaip susiruoši miegot ir išgeri  :mirksiukas: 

Deraramos baliončikas tau  :4u:​  laikykis

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 04, 12:06)
<p>Nebezinau, laikykimes kartu 4u.gif</p><p>Pas mane aplinkoj maziau tu nestukiu ir vaiku beveik nera, tai kaip ir ramiau..</p>

4u.gif 4u.gif
pas mane tai net juokas pro ašaras jau.. tuoj neturėsiu nei draugės, nei pažįstamos, kuri 2018 m. nepasigimdė ar neužneštėjo biggrin.gif unsure.gif o dar ne metų galas (beabejo baltai pavydu ir džiugu.. vat ir sesė prieš savaitę susilaukė vaikelio.. ji beje vientintelė palaikančiai reaguoja ir neskubina..) wub.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 04, 13:02)
<p>Hal, nusistatyk priminima ir nesiokis su savimi smile.gif</p><p></p><p>Man tai jau pms'ine depresija.. Temp nusirideno zemiau linijos, pilva maudzia, teplioja keliom dienom per anksti.. Varysiu pas gydytoja, tegu daro laparoskopija del galimos endometriozes, ar koki kiausintakiu pratekamuma.. Ir vyra i spermograma.</p>

kazka reiks sugalvoti unsure.gif

nu velniai.. pasitikrink, blogiau jau tikrai nebus manau.

QUOTE(Boružiukas* @ 2018 04 04, 13:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72058606" data-time="1522843857"><div><p>beda kad as jo laiku niekaip neisgeriu.. vis kazkai neina viena valanda. o is pat ryto negaliu nes skydliaukiai vaistai geriami ir paskui nieko negalima pusvalandi.
mano vaikam taip pat 8 ir 12 vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukadiduciai jau..</p></div></blockquote><p></p><p>Aš gėriau eidama miegoti. Tas 10 dienų gulėjo dėžutė ir stiklinė vandens ant spintelės prie lovos. Tai kaip susiruoši miegot ir išgeri  mirksiukas.gif </p><p>Deraramos baliončikas tau  4u.gif​  laikykis</p>

tu genijus! taip ir darysiu biggrin.gif

QUOTE(nebezinau:) @ 2018 04 04, 13:50)
4u.gif  4u.gif
pas mane tai net juokas pro ašaras jau.. tuoj neturėsiu nei draugės, nei pažįstamos, kuri 2018 m. nepasigimdė ar neužneštėjo biggrin.gif  unsure.gif o dar ne metų galas (beabejo baltai pavydu ir džiugu.. vat ir sesė prieš savaitę susilaukė vaikelio.. ji beje vientintelė palaikančiai reaguoja ir neskubina..)  wub.gif hmm.gif

nosi i virsu. jai su sveikatyte viskas ok. tai viskas bus gerai. tiesa dareisi kokius tyrimus?
Atsakyti

Skaitau jus, ir sirdi skauda. Moterys, neklausykit tu nesamoniu. Jum reikia, jus norit - pirmyn. Ne niekieno suknistas reikalas. Ir sekanti karta kai taip kandziosis, sakykit tiesiai sviesiai - o jus ka, pavydit? Ar bijot, kad prasysim priziuret? Kame reples? Kas per nesamones tuo klausimu? dziaugtis reikia, kad zmones nori ir gali, galu gale jau statistiskai visi zyzia, kad gimstamumas zemas. Sakykit galu gale - ne jusu reikalas. Siaubas, kas per zmones.

Man sukilo. Primine, kaip kai mama seses mano laukesi, VISI aplinkiniai, iskaitant jos pacios mama, spaude "vaaaalyma, kam tau vienai du vaikai, kam reikalinga busi" ir panasu sh, palaikiau tik as ir viena drauge. O galejau savo nuostabios seses neturet. Pagalvojus - kaip buliui raudonas skuduras. Nekenciu tokiu visaziniu. Turbut dar slykstesne veisle uz "jum jau laikas, kada broliukas". Visi gi gudrus aiskint vienok!

Atsakyti

Sedziu po darbo... dirbu medicinos srity- reabilitacijoj. Tiek siandien prisisportavau su pacientais, kad visus raumenelius skauda... Ir taip, pas mus ta pati daina, visada. Per anksti apsizenyjai - OJeeeetus. Per anksti vaiaki - blogai. Per velai vaikai - blogai. Zodziu, sedi visi aplinkui ir reguliuoja. O siaip, as patariu pagalvot, kad gyvenat SAVO gyvenima. Ir niekas neturi teises aiskinti bei knibineti, ka ir kaip reikia daryti.. :) man atrase viena klinika del vizito - puse metu laukti  :hmm:  :hmm:  :hmm:​ vat tau ir DE

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 04, 12:04)
o mes norim leliuko. bet niekas nesupranta. labai daug smerkimo situo klausimu pas v isus. kam mums to reikia, vaikus isauginom, dabar keliauti, gyventi sau ir t.t. nors su financais viskas ok. namai savi, vezecios yra zodziu viskas ok. bet va VISI pries. tai nezinau.. neitiksi zmonem niekaip manaau. ir velniai tu juos suprasi.

Kvailyste. Niekas ir nepraso suprast. Nei jiem daryt, nei jiem gimdyt, nei augint. Kuo maziau klausyt, mes jei butume klause, tai savo svajoniu namys butume, kaip savo ausis mate...

Tai mmm prasidejo. Be skausmu, su lengvu pms, bet prasidejo hrrrrr....
Atsakyti

Mielosios pas mane tai pat  visi smerkia..nedirbi tik vaikai vaikai kada keliaut ir tt 😥kai nori gali viską ir kai nėra ar nėra vaikų..😉  bet čia ne jų reikalas  arba pritaria arba ne..man vienodai šviečia..mūsų gyvenimai mes jį gyvenam ne tų kurie loja bet nekanda 😁 aš žinau tik viena jaigu šneka patys nelaimingi gyvenimu nusivylę tai ir mandri patarinėt apakalbinėt įkąst ir tt 😉 

su pavasariu brangiosios stoju į nelaukiančių gretas 🙂

man vienintelis vaistas - naujas  :nestuke  kitaip jaučiu išprotėt galiu. Visos laukiasi ar gimdo mano aplinkoje o  mano namelis jau tuščias užsvajotasis mažylis danguje..reikia man jooo tik apie tai pagalvojus kasdien vis mažiau ašarų jai galiu pastot tai dar ir turėsim ir mes visos galim 😍🤗 

LABANAKT  :4u:​ 

Atsakyti
as jums pritariu panos. siuo metu laikausi pozicijos ir niekam nieko nepasakoju, mama zino kad skydliauke gydausi, kad su hormonais negerai, bet del ko visa tai darau neaiskinu.. kazkaip neturiu sveikatos tam. zinant mamyte jos pirmina reakcija visada buna begaline baime ir stresas tai jau geriau nereikia is anksto. o jai jau pasiseks pagauti zirniuka tai islauksiu ilgeliau pries pranesant.

siap zmones baisiai negatyvus yra. siandien esu tokia psipiktinusi kad dar ir dabar garo nenuleidziu nuo prietu, vyrui papasakojau tai tas rankoves pasiraites ir persiutes laktso.. zodziu mes neseniai gryzom gyventi i lt po ilgu metu svetu (lt yra pasaka wub.gif ) ir mano vyresnelis, sunus 12 , susidraugavo su keliais vaikais. na ir viskas super. tik vienas is berniuku neturi mamos, o tetis baisus alkoholikas ir ji labai skriaudzia (pasakau nes istorijoje tai svarbus faktas, ne del to kad man rupetu. vaikai draugauja jau 3-cias menuo o suzinojau pries savaitele kokia. zodziu vaiku neskirstau i tevu luomus.va.). vaikai susidraugavo ir puikiai bendrauja. kadangi siandien oras fantastika visi kiemuose.. aisku i rmano chebra jodosi po langais.. mes gyvenam daugebuciuose , ramem miestelyje,pirmam aukste. maciau vaikai zaidzia kamuliu burys ju visas, na ir maniskis ten su tuo draugu ir dar vienu berniuku. visi juokiasi, kamuolys skraido.. ir tik sast kitas vaikas puola lupti kaip beprotis, ta jau mano sunaus drauga.. bet ne siaip pestis o pargrioves ant zemes is koju vanoja belekaip. as puoliau per balkona per ta langa persisverus rekti, mano sunus atlupo ta museika, o tas dar vanoja kiek pasieke ir kur pasieke. MAN SOKAS. mergos as taip rekiau ant jo kad jums negaliu pasakyti..zodziai visi cenzuriniai buvo , bet jau pabludau belekaip. ir kas svarbiausia tas draugas mano vaiko nesigina.. nes jai tik ginasi tai vaikai lekia skustis tevams, o tie ant jo. nes neturi vaikas kas ji apgins!! tevas dar i kaili dades. taip ziauriai.. negaliu as jiems visiems prigrasinau kad dar paliesit tai pati isejus uzpurtysiu negyvai. gyvuliai blyn. persiutau. ir ziauriai. ir dar graziausia to museikos tevas mano sunui vakare i facebooka rasineja ir grasina, kad kam pasakiai kad ci amano vaikas. pasiutau belekaip. pasiuliau ponui teciui pasiiimti savo ponaiti sunaikteli ir ateiti pas mane i svecius. tada pasisnekesim kas ir kaip. va isiburbuliavau.
Atsakyti

Oho hal kokie baisūs dalykai dedas  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 04 05, 05:46)
<p>Oho hal kokie baisūs dalykai dedas  unsure.gif </p>

as jiems ten visiems rankas kojas issukiosiu box.gif ir vyrui pasakiau man palies bent pirstu koksai asilas (tevas suprask kurios vaiko) tai sugipsuosi jam rankas. ir blyn pasibaigs ant viso kaimo sitas cirkas. negaliu kaip sirdi skauda.. tas vaikas ir taip krupcioja nuo visko, cia dar blyn islepe sikniai sitaip elgsis.
man baisiausia kad tas museika buvo TOKS uztikrintas, kad gali elgtis kaip tik nori.
Atsakyti

man baisiausia kad tas museika buvo TOKS uztikrintas, kad gali elgtis kaip tik nori.
[/quote]
Dėl to, kad jam tai įprastas elgesys, nes tokį elgesį priima jo tėvas. Juk jei jis net rašinėja Jūsų vaikui ir grasina.. unsure.gif gaila abiejų vaikų.. čia tėvus į perauklėjimo stovyklą reik siųst bash.gif

Bandau nekreipt dėmesio į tas kalbas.. bet paksutiniu metu labai sunku... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti