Kazkaip as nieko nebesuprantu cia... Gi duphastonas - progesteronas, taip?.. Tai logiska, kad atgerus ir tik nustojus menesines ateina?.. Bent jau tos vadinamos "progesterono trukumo"?.. Nes kol progesteronas aukstam lygy, jos ir neprasideda, kaip suprantu?..
Ka Persikine padirbet reikia?
Naujame darbe, nes neseniai pradejau reik biski apsilti kojas. Pas mus siandien +22
Kaip gerai jum.. Pas mus slapia lyja.. :/
Kaip savijauta? Kaip testukai? Gal dareisi ka dar?
testuka? dariausi, o kaipgi bet nieko, tuščias.. Kažkaip nusiminiau, bet ir be reikalo tikėjaus.
[URL=http://www.part.lt/perziura/7ce0b0703b8e96d07136caf2b7a42df1414.jpg][/URL]
man pms požymiai pareina, temperatūra vėl nusirideno 36.1. Šiaip ankstoka ir keista, nes dar tik 26 cd.
matyt, kažokios nesąmonės vyksta.
na, bus, kada bus
</p>
tikrai taip, jis net skiriamas, kad mm sureguliuoti
Man liūdesys.. mano aplinkoje dabar vaikavimosi laikas.. o mūsų šalyje tiek daug netakto tuo klausimu...t.y. visi tokie drąsūs aiškint, kad jau laikas, ko miegat ir pan.. Arba kai tik atsiranda leliukas, tai eikit mokytis, pratinkitės.. nežinau, bet pirmą kartą pajaučiau didelį skausmą tuo klausimu..
Vakar dar viena draugė (gal tiksliau gera pažįstama) pranešė, kad laukiasi.. pasidžiaugiau, pasveikinau, bet ji aišku nepraleido progos paaiškint, kad jau ir "jum laikas".. pabandžiau dar parašyt, kad vienaip planuoji, o būna tiap kaip turi būt.. tai ten dar prikarksėjo, kad nesunku gi tuos vaikus daryt ir t.t. žodžiu likau apšalus, nuo tokio švietimo trūkumo.. ir netakto
Tai va..liūdna..
Kaip atsilaikyt.. kaip nenusimint per daug..
Papildyta:
03.30 - sheila1988 nelaukia mmm</span>
<span>04.04 - Katute nelaukia mmm</span>
<span>04.04 - Ispaikyta nelaukia mmm</span>
<span>04.08 - deraramos nelaukia mmm</span>
04.14 nebežinau:) nelaukia mmm (jei vėl grafikas nepasikeis..)
<span>04.17 - gintare nelaukia mmm</span></p>
<p><span>04.25 - Boružiukas* nelaukia mmm</span>
Nebezinau, laikykimes kartu
Pas mane aplinkoj maziau tu nestukiu ir vaiku beveik nera, tai kaip ir ramiau..
sako po persileidimo labai lengvai uzkimba
Aha, man per du ciklus pavyko, kai prieš nesivystantį n mėnesių bandėm
</p></div></blockquote><p>Aha, man per du ciklus pavyko, kai prieš nesivystantį n mėnesių bandėm </p>
va gal ir motiejui taip bus
del vaiku turejimo.. paatvirausiu biskeli.. pas mus seima sumestine, vyras turi du is pirmu santykiu ir as turiu du. mes kartu jau 5 metai. vyro vaikai dabar jau gyvena su mama, maniskiai kaip minejau jau dideli.. o mes norim leliuko. bet niekas nesupranta. labai daug smerkimo situo klausimu pas v isus. kam mums to reikia, vaikus isauginom, dabar keliauti, gyventi sau ir t.t. nors su financais viskas ok. namai savi, vezecios yra zodziu viskas ok. bet va VISI pries. tai nezinau.. neitiksi zmonem niekaip manaau. ir velniai tu juos suprasi.
del vaiku turejimo.. paatvirausiu biskeli.. pas mus seima sumestine, vyras turi du is pirmu santykiu ir as turiu du. mes kartu jau 5 metai. vyro vaikai dabar jau gyvena su mama, maniskiai kaip minejau jau dideli.. o mes norim leliuko. bet niekas nesupranta. labai daug smerkimo situo klausimu pas v isus. kam mums to reikia, vaikus isauginom, dabar keliauti, gyventi sau ir t.t. nors su financais viskas ok. namai savi, vezecios yra zodziu viskas ok. bet va VISI pries. tai nezinau.. neitiksi zmonem niekaip manaau. ir velniai tu juos suprasi.
Pas mus lygiai taip pat. Man antras vyras. Jo vaikai suaugę o maniškiai 8 ir 12 metų. Ir labai norim savo bendro kūdykėlio. To džiaugsmelio, nes ir santykiai ir šeima kitokia tampa, tas žmogutis suvienija visus labai. Čia tik mano nuomone. O mano artimieji irgi lygiai taip pat kam reikia ir t.t. džiaukitės gyvenimu dabar be vaikų tik sau...lygtais su vaiku gyvenimas taps nedžiaugsmingas , o mes norim ir viskas ir turėsim ir nesvarbu kas ką mano ir sako
Man progesteroną skyrė dėl gausių mėnesinių ir prieš tai ciklas rodė nėštumą, o po kelių dienų pabėgo. Tai va ir liepė pagert 10 dienų per ciklą iki kol prasideda mmm. Ir taip 3-4 mėn jei nepastosiu anksčiau.
va gal ir motiejui taip bus
Pas mus lygiai taip pat. Man antras vyras. Jo vaikai suaugę o maniškiai 8 ir 12 metų. Ir labai norim savo bendro kūdykėlio. To džiaugsmelio, nes ir santykiai ir šeima kitokia tampa, tas žmogutis suvienija visus labai. Čia tik mano nuomone. O mano artimieji irgi lygiai taip pat kam reikia ir t.t. džiaukitės gyvenimu dabar be vaikų tik sau...lygtais su vaiku gyvenimas taps nedžiaugsmingas , o mes norim ir viskas ir turėsim ir nesvarbu kas ką mano ir sako
Man progesteroną skyrė dėl gausių mėnesinių ir prieš tai ciklas rodė nėštumą, o po kelių dienų pabėgo. Tai va ir liepė pagert 10 dienų per ciklą iki kol prasideda mmm. Ir taip 3-4 mėn jei nepastosiu anksčiau.
del vaiku turejimo.. paatvirausiu biskeli.. pas mus seima sumestine, vyras turi du is pirmu santykiu ir as turiu du. mes kartu jau 5 metai. vyro vaikai dabar jau gyvena su mama, maniskiai kaip minejau jau dideli.. o mes norim leliuko. bet niekas nesupranta. labai daug smerkimo situo klausimu pas v isus. kam mums to reikia, vaikus isauginom, dabar keliauti, gyventi sau ir t.t. nors su financais viskas ok. namai savi, vezecios yra zodziu viskas ok. bet va VISI pries. tai nezinau.. neitiksi zmonem niekaip manaau. ir velniai tu juos suprasi.</p></div></blockquote><p>Pas mus lygiai taip pat. Man antras vyras. Jo vaikai suaugę o maniškiai 8 ir 12 metų. Ir labai norim savo bendro kūdykėlio. To džiaugsmelio, nes ir santykiai ir šeima kitokia tampa, tas žmogutis suvienija visus labai. Čia tik mano nuomone. O mano artimieji irgi lygiai taip pat kam reikia ir t.t. džiaukitės gyvenimu dabar be vaikų tik sau...lygtais su vaiku gyvenimas taps nedžiaugsmingas , o mes norim ir viskas ir turėsim ir nesvarbu kas ką mano ir sako </p><p>Man progesteroną skyrė dėl gausių mėnesinių ir prieš tai ciklas rodė nėštumą, o po kelių dienų pabėgo. Tai va ir liepė pagert 10 dienų per ciklą iki kol prasideda mmm. Ir taip 3-4 mėn jei nepastosiu anksčiau.</p>
beda kad as jo laiku niekaip neisgeriu.. vis kazkai neina viena valanda. o is pat ryto negaliu nes skydliaukiai vaistai geriami ir paskui nieko negalima pusvalandi.
mano vaikam taip pat 8 ir 12 diduciai jau..