Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Merginos,ar esmė yra valgius ar ne tą hcg tyrimas? Spėju,kad gal ne.. unsure.gif

Sveikinimai  :4u: 

Tikrai nėra skirtumo pavalgius ar ne, ryte ir vakare  :)  Svarbiausia pasidarius tyrimą po kelių dienų pakartoti, tada bus mayti at gerai auga  :)​ 

Atsakyti
mergos.. matau vaiduokliuka fear.gif prisisnekejau vakar... fear.gif dar vakar tokias sunkias dezes tusiau.. sakes..
Papildyta:
kazkokika nesamone.. gal testai rimtai brokuoti cia pas mane unsure.gif labai silpnas tas vaiduoklis tai cia nezinau.. arba bus ryt arba brokas.. dar norejau imerkti kitoki, bet ai galvoju tiek jau tok..
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

isprotejau ar cia brokas ir dazai taip pasilieja matosi, ten kur neturetu buti..
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Hal  :P dar nesveikinčiau bet jau jau kažkas lyg ir ..būtina kartot ryt poryt dar geriau krauja nusileist 😏

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 04 30, 05:34)
<p>Hal  tongue.gif dar nesveikinčiau bet jau jau kažkas lyg ir ..būtina kartot ryt poryt dar geriau krauja nusileist 😏</p>

griuk negyvas.. hmm.gif as pasiziurejau palei vaistus man mm geguzes 2d. pati buvau apsiskaiciavus. tai arba ateis arba ne. tik tiek, kad vakar NT buvo baltutelis kaip popieriaus lapas ir net nebuvo ko svarstyti ten. ziuresim kaip bus.

o tai HCG taip anksti rodys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo - hal -: 30 balandžio 2018 - 07:37
QUOTE(Kisulita @ 2018 04 30, 08:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="72086710" data-time="1525030064"><div><p>Merginos,ar esmė yra valgius ar ne tą hcg tyrimas? Spėju,kad gal ne.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sveikinimai  4u.gif </p><p>Tikrai nėra skirtumo pavalgius ar ne, ryte ir vakare  smile.gif  Svarbiausia pasidarius tyrimą po kelių dienų pakartoti, tada bus mayti at gerai auga  smile.gif​ </p>

Ačiū 4u.gif
nuo ryto spirgu..o priims tyrimui tik 15h huh.gif
Papildyta:
QUOTE(- hal - @ 2018 04 30, 09:37)
griuk negyvas.. hmm.gif as pasiziurejau palei vaistus man mm geguzes 2d. pati buvau apsiskaiciavus. tai arba ateis arba ne. tik tiek, kad vakar NT buvo baltutelis kaip popieriaus lapas ir net nebuvo ko svarstyti ten. ziuresim kaip bus.

randu tokią info - HCG tyrimas gali būti atliekamas po 3-5-ių dienų po galimo pastojimo ar menstruacijų pradingimo.
Papildyta:
p.s. Kisulita - o tyrimų ats.ilgai reik laukt, ar ten greit gaunamas ats.? ax.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif nemezinau:). sedesiu kol kas siandien rami, nuleksiu nebent veliau iki vaistines paziureti ar turi 10miu testuku.. be abejoju ar vaistinese tokiu gausiu. siaip kartosiu testuka ryt ir mm uz keliu dienu turi buti. pilvelis isiputes kaip barabaniukas ir atsiprasant apsi*&*ikus. nezinau koki virusa pasigavau, bet bijau nutolti nuo vc toliau nei per 10 metru..

tiesa panaos jai vis tik matau ryskesnis vaiduokli ar man gerti dupha toliau ar baigti su desimta diena? nes mano gine islekus taostogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 30, 10:23)
aciu  4u.gif  nemezinau:). sedesiu kol kas siandien rami, nuleksiu nebent veliau iki vaistines paziureti ar turi 10miu testuku.. be abejoju ar vaistinese tokiu gausiu. siaip kartosiu testuka ryt ir mm uz keliu dienu turi buti. pilvelis isiputes kaip barabaniukas ir atsiprasant  apsi*&*ikus. nezinau koki virusa pasigavau, bet bijau nutolti nuo vc toliau nei per 10 metru..
tiesa panaos jai vis tik  matau ryskesnis vaiduokli ar man gerti dupha toliau ar baigti su desimta diena? nes mano gine islekus taostogu  ax.gif

ooooo žinok visko gali būt wub.gif mano simptomai irgi buvo - draugystė su wc biggrin.gif

kaip man buvo prirašius (turėjau nuo kito mėn gert pradėt.) tai gerti 10 dienų, tiek kiek reikia. Ir tada jei neprasideda mmm tirtis ar tikrai nėra II smile.gif
Atsakyti

Hal, niu tikrai neaisku kas cia matosi testuke.. Gal per ilgai palaikei imerkta? Aisku linkiu, kad butu tai, kas turi buti, nes pozymiai panasus- 'apsirgimas' budingas simptomas :4u: as neistverciau ir dar vakare kartociau :) 

Mano testukas baltas, bet irgi kaip apsirgus jauciuos.. arba pasikaitinau savaitgali per daug, ar uzvalgiau ka ne to.. Temperatura ciut pakilus 36.9-37.

Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2018 04 30, 06:32)
ooooo žinok visko gali būt wub.gif  mano simptomai irgi buvo - draugystė su wc biggrin.gif

kaip man buvo prirašius (turėjau nuo kito mėn gert pradėt.) tai gerti 10 dienų, tiek kiek reikia. Ir tada jei neprasideda mmm tirtis ar tikrai nėra II smile.gif

.. gal patrukdyti ja per atostogas jai ryt bus II kaip manai? man dar dupha del persileidimu gali liepti gerti.. su dukra man rods geriau ziauriai ilgai as ji jai gerai pamenu. taip seniai buvo gal atmintis apgaudineja unsure.gif bet kad geriau tai tikrai.

su tuo wc tai sakes zinok.. atsikeliau akim va tokiom blink.gif , o jau burbuliuoja kad siaubas.. vaikai visai ryta juokesi nes kaip koks isderintas simfoninis orkestras.. visi namai skamba..

tiesa kaip vyras regavo tavo i II?

deraramos, realiai jai uzkibo tai stebuklas nes is pirmo ciklo po vaistu. labai nedziugauju nes suprantu kad cia isvis nieko gali buti. zodziu vilties tai tikrai neturiu jokios biggrin.gif . tik toks juokas buvo suemes kad vakar skundziausi kad man nevaiduokliuoja, o cia ryte turek kad norisi biggrin.gif
Atsakyti

Ir man dufa sake jai pastosiu gert nuo pirmos d kai teigiamas nt iki 12sav esu pirmas ciklas neaiškus po persileidimo bet sakė taip tavo pasirinkimas arba gerk arba ne nes visgi čia hormomas turi savo blogaja pusę sako aš tavo vietoje mwgerčiau nes tikimybė vėl persileisti visgi mažesnė nei nepersileisti..nes dufa pradejus gert mumesti negalima taip iškart ..tai va aš nusprendus negert ties mm baigiau ir nepradesiu  toks mano pasirinkimas..

Laikas Hal geriausias draugas tavo dabar nt kartot vakare ryt ryte poryt gal dar 

Atsakyti

***** ir as pasiskusiu, kad nevaiduokliauja :D ryt 10ta dpo, visi anksciau padaryti neigiami testai nesiskaito :D

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 30, 07:07)
<p>***** ir as pasiskusiu, kad nevaiduokliauja biggrin.gif ryt 10ta dpo, visi anksciau padaryti neigiami testai nesiskaito biggrin.gif</p>

doh.gif galejau zinok as isvis jo nedaryti .. butu buve ramiau rolleyes.gif
Atsakyti