Merginos,ar esmė yra valgius ar ne tą hcg tyrimas? Spėju,kad gal ne..
Sveikinimai
Tikrai nėra skirtumo pavalgius ar ne, ryte ir vakare Svarbiausia pasidarius tyrimą po kelių dienų pakartoti, tada bus mayti at gerai auga
Hal, niu tikrai neaisku kas cia matosi testuke.. Gal per ilgai palaikei imerkta? Aisku linkiu, kad butu tai, kas turi buti, nes pozymiai panasus- 'apsirgimas' budingas simptomas as neistverciau ir dar vakare kartociau
Mano testukas baltas, bet irgi kaip apsirgus jauciuos.. arba pasikaitinau savaitgali per daug, ar uzvalgiau ka ne to.. Temperatura ciut pakilus 36.9-37.
Ir man dufa sake jai pastosiu gert nuo pirmos d kai teigiamas nt iki 12sav esu pirmas ciklas neaiškus po persileidimo bet sakė taip tavo pasirinkimas arba gerk arba ne nes visgi čia hormomas turi savo blogaja pusę sako aš tavo vietoje mwgerčiau nes tikimybė vėl persileisti visgi mažesnė nei nepersileisti..nes dufa pradejus gert mumesti negalima taip iškart ..tai va aš nusprendus negert ties mm baigiau ir nepradesiu toks mano pasirinkimas..
Laikas Hal geriausias draugas tavo dabar nt kartot vakare ryt ryte poryt gal dar