QUOTE(deraramos @ 2018 04 29, 18:45)
<p>ar dar liko tokių, kur žadėjo laukti iki gegužės 1, bet pagadino testą ansčiau laiko?
</p><p></p><p>hal, tu prie pamokų vis, ar SM netrukdo?
</p><p></p><p>man tai liūūūdna, vyrą prie ežero su draugais palikau..
as ateinu cia pasicekavyti kai smegenis reikia pravedinti, pertraukele sau pasidarau
man rods tik pas tave kantrybe gelezine
QUOTE(deraramos @ 2018 04 29, 18:47)
<p>mane iš esmės ramina mintis, kad jei nėščia, tai darykis ar nesidaryk testą, anksčiau ar vėliau, vis tiek nėščia jau, jei esi</p>
eik tu smalsumas gali nujzudyti, bent jau mane situo klausimu
o siaip tai tiek kavo geriu, tai jai jau nt butu teigemas nebedaryciau daugiau taip. nes siaip tikrai gyslose kofeinas pas mane
QUOTE(motiejus5 @ 2018 04 29, 19:06)
<p>Halliųdėk baigsi mosklus tuos atsigriebsi </p><p></p><p>Oras nuostabus o ryt žada dar šiltesnę </p><p></p><p>***** pažiurejau testa vakarykštį vos vos eina įžiūrėt vaiduollį o gero nudžiuvimas ...šiandien pirma d nulis pykinimo gal visgi O kalta rodos tie gausūs nd nedavė jokių rezultatų
o vakar dar nužliumbiau postą kad ne teigiamas 😔 na bet dar vilties yra šių d nd iki mm 12d turėtų būtį </p><p></p><p>Ahh kaip noriu dar vieno kleckiuko klegesio namuose ..dar jlkartą pajusti
kaip gyvena manyje ataiorašau mergaitės kad išskydau žinau visos norim to paties
svajojam</p>
sulauksim moterie.. pas mane nei seselio seselio nt nera
tai kad tikrai nieko visai visikai, o psa tave gal ir bus
juk reikia vilties. beje kelinta diena po O?
QUOTE(Ritutia @ 2018 04 29, 19:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="72086676" data-time="1525027653"><div><p>mane iš esmės ramina mintis, kad jei nėščia, tai darykis ar nesidaryk testą, anksčiau ar vėliau, vis tiek nėščia jau, jei esi
</p></div></blockquote><p>Na tas tiesa, bet tas nežinios jausmas... gal Tu viena likai NT negadinus
</p>
va visai zmogus kaip as masto. cia kaip pinigai pinigineja verkia kad isleistum tai taip ir su testukais. gi tam ir nupirkti kad sugadinti