Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Hal  :4u: neliųdėk baigsi mosklus tuos atsigriebsi 

Oras nuostabus o ryt žada dar šiltesnę 

***** pažiurejau testa vakarykštį vos vos eina įžiūrėt vaiduollį  :P  :D 😂  ko gero nudžiuvimas ...šiandien pirma d nulis pykinimo gal visgi O kalta rodos tie gausūs nd nedavė jokių rezultatų  :unsure:  o vakar dar nužliumbiau postą kad ne teigiamas 😔 na bet dar vilties yra šių d nd iki mm 12d turėtų būtį 

Ahh kaip noriu dar vieno kleckiuko klegesio namuose ..dar jlkartą pajusti  :nestuke  kaip gyvena manyje   ataiorašau mergaitės kad išskydau žinau visos norim to paties  :oro_buckis:​ svajojam

Atsakyti

Ahh kaip noriu dar vieno kleckiuko klegesio namuose ..dar jlkartą pajusti  :nestuke  kaip gyvena manyje   ataiorašau mergaitės kad išskydau žinau visos norim to paties  :oro_buckis:​ svajojam

Viskas gerai  :4u:  vieną kartą vienos išskystame, kitą kartą kitos... svarbu žinome, kad ne vienos tokios ir vienos kitas palaikome ;)

Atsakyti

mane iš esmės ramina mintis, kad jei nėščia, tai darykis ar nesidaryk testą, anksčiau ar vėliau, vis tiek nėščia jau, jei esi :D

Na tas tiesa, bet tas nežinios jausmas... gal Tu viena likai NT negadinus :D

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 29, 18:45)
<p>ar dar liko tokių, kur žadėjo laukti iki gegužės 1, bet pagadino testą ansčiau laiko? biggrin.gif</p><p></p><p>hal, tu prie pamokų vis, ar SM netrukdo? smile.gif</p><p></p><p>man tai liūūūdna, vyrą prie ežero su draugais palikau..

as ateinu cia pasicekavyti kai smegenis reikia pravedinti, pertraukele sau pasidarau ax.gif
man rods tik pas tave kantrybe gelezine showoff.gif biggrin.gif

QUOTE(deraramos @ 2018 04 29, 18:47)
<p>mane iš esmės ramina mintis, kad jei nėščia, tai darykis ar nesidaryk testą, anksčiau ar vėliau, vis tiek nėščia jau, jei esi</p>

eik tu smalsumas gali nujzudyti, bent jau mane situo klausimu biggrin.gif o siaip tai tiek kavo geriu, tai jai jau nt butu teigemas nebedaryciau daugiau taip. nes siaip tikrai gyslose kofeinas pas mane rolleyes.gif

QUOTE(motiejus5 @ 2018 04 29, 19:06)
<p>Halliųdėk baigsi mosklus tuos atsigriebsi </p><p></p><p>Oras nuostabus o ryt žada dar šiltesnę </p><p></p><p>***** pažiurejau testa vakarykštį vos vos eina įžiūrėt vaiduollį  o gero nudžiuvimas ...šiandien pirma d nulis pykinimo gal visgi O kalta rodos tie gausūs nd nedavė jokių rezultatų  unsure.gif  o vakar dar nužliumbiau postą kad ne teigiamas 😔 na bet dar vilties yra šių d nd iki mm 12d turėtų būtį </p><p></p><p>Ahh kaip noriu dar vieno kleckiuko klegesio namuose ..dar jlkartą pajusti  nestuke.gif  kaip gyvena manyje   ataiorašau mergaitės kad išskydau žinau visos norim to paties  oro_buckis.gif svajojam</p>

wub.gif sulauksim moterie.. pas mane nei seselio seselio nt nera biggrin.gif tai kad tikrai nieko visai visikai, o psa tave gal ir bus wub.gif juk reikia vilties. beje kelinta diena po O?

QUOTE(Ritutia @ 2018 04 29, 19:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="72086676" data-time="1525027653"><div><p>mane iš esmės ramina mintis, kad jei nėščia, tai darykis ar nesidaryk testą, anksčiau ar vėliau, vis tiek nėščia jau, jei esi biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Na tas tiesa, bet tas nežinios jausmas... gal Tu viena likai NT negadinus biggrin.gif</p>

flirt.gif va visai zmogus kaip as masto. cia kaip pinigai pinigineja verkia kad isleistum tai taip ir su testukais. gi tam ir nupirkti kad sugadinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2018 04 29, 23:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="72086676" data-time="1525027653"><div><p>mane iš esmės ramina mintis, kad jei nėščia, tai darykis ar nesidaryk testą, anksčiau ar vėliau, vis tiek nėščia jau, jei esi biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Na tas tiesa, bet tas nežinios jausmas... gal Tu viena likai NT negadinus biggrin.gif</p>

Kaip negadinti? Neturėti jųsmile.gif)
Man knieti dar padaryti..o bet tačiau neturiu.... unsure.gif biggrin.gif
Laukiu rytojaus kad kraujo tyrimą pasidaryt... ir neramu ir baisu ir smalsu wub.gif unsure.gif
Neramina vis diegliai pilve..kaip per mmm pirmas dienas..bet taip noriu tikėt,kad tvirtai ten laikosi..ir ten,kur ir reikia..
Merginos,ar esmė yra valgius ar ne tą hcg tyrimas? Spėju,kad gal ne.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2018 04 29, 19:27)
Kaip negadinti? Neturėti jųsmile.gif)
Man knieti dar padaryti..o bet tačiau neturiu.... unsure.gif  biggrin.gif
Laukiu rytojaus kad kraujo tyrimą pasidaryt... ir neramu ir baisu ir smalsu wub.gif  unsure.gif
Neramina vis diegliai pilve..kaip per mmm pirmas dienas..bet taip noriu tikėt,kad tvirtai ten laikosi..ir ten,kur ir reikia..
Merginos,ar esmė yra valgius ar ne tą hcg tyrimas? Spėju,kad gal ne..  unsure.gif

isgerk pora tableciu magnio ir b6 grupes vitaminu, pamatyso kaip atleis tuos spazmus mirksiukas.gif
Atsakyti

Juokaujat del mano kantrybes :D aisku gadinau ir ne viena, dar cia rasiau :) tik su mano vyro gyvuniukais kol kas nereiktu tiketis :( bet vis tiek viliuosi... ov testas lyg tamseja, bet ne teigiamas, o nt tik isivaizduojamas seselis :D

Atsakyti

o nt tik isivaizduojamas seselis :D

:D bet čia rimtas bajeris, kad kai labai nori, gali įsivaizduojamą šešėlį pamatyti  :lol:​ 

Atsakyti
pas mane ir to nera. na tiek BALTAS testas , kad ten nei mazulycio mazutelaicio seselio ner. netu, nada.. pusta vapse rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nt testų manjakės  :yahoo:​ 

Atsakyti

Nt testų manjakės  :yahoo:​ 

Leidžiu sau šį mėnesį tokia pabūti, nes pilvuką maudžia jau penkta diena... bet jei nepasiteisins šis pojūtis ir žirniukas neužkibo, tai daugiau nereaguosiu į kūno pojūčius, tiesiog gyvensiu ir NT tiek negadinsiu... gal :D

dabar klausimas, jei maudžia pilvuką ir išties laukiuosi, kada galima pas gydytoją jau eiti pasitikrinti? Nes jei nesilaukiu vis tiek reikia eiti pasitikrinti, kodėl pamaudžia :/ tai reikia išsirinkti universalią datą užsiregistruoti... paskutinės mmm buvo 2018-04-11, dabar numatoma nelaukiama diena 2018-05-06...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 29 balandžio 2018 - 23:50

Hm pas mane ciklo metu jau tiek ivairiausiu pojuciu ir skausmeliu, kad jau viskas atrodo normalu :D

Atsakyti