Kas telefonu narso, jusu nenervina coca colos reklama SM? Uuuzslenka ant ekrano, dar turi palaukti ir tada maza x spausti, kad isjungtum, o jis prie pat X, kur atsijungti is SM.. Nervuoja.
atsikeliau sprandas susuktas, gerkle persti, kaip sulauzyta.. kaip sedint namie galima persalti!!!
Hal hal man rodos čia pas tave kabinasi žirnis nes tada muša ir imuniteta ir tt bent jau linkiu labai labai
Aš tai vėl į lauką leisti rankas į žemę 😁
Kas telefonu narso, jusu nenervina coca colos reklama SM? Uuuzslenka ant ekrano, dar turi palaukti ir tada maza x spausti, kad isjungtum, o jis prie pat X, kur atsijungti is SM.. Nervuoja.
Tikrai taip :/
atsikeliau sprandas susuktas, gerkle persti, kaip sulauzyta.. kaip sedint namie galima persalti!!!
Aš irgi buvau prieš porą mėn namie susirgusi... bet esmė, kad realiai gal ne namie, nes juk bacila po kelių dienų kartais pasireiškia... čia kaip su nėštumu, neaišku pasigavai ar ne, kol nepasireiškia... ir maža to dar nežinai nuo ko
nori kad is pavydo numirciau ane..
as isvis niekur neinu, visai. nebuvau absoliuciai iskisus nosies i lauka
palei CD uzkibti tikrai galejau, bet kazi kaip cia
Vis tiek pasitikrink su gine :/
Panos, taip silta, gera prie ezero buvo, bet man ryt i darba ir teko grizt ner teisybes sviete!
Gadinu testus... vakar ryte, o šiandien dabar vakare... suvokiu per anksti, bet nu taip norisi tų dviejų brūkšnelių... niu jei pilvuko nemaudentų nedaryčiau... o dabar taip vis pamaudžia lengvai, tai labai nekantrauju... jėtau kaip neleisti sau testo imti bent kelias dienas dar... mmm tik po savaitės, neiškęsiu
o as prie pamoku.. zodziu prazutis juoda.. su vilnoniniu megztiniu ir saliku..
vakar enegadink, tikrai nieko nerodys
ar dar liko tokių, kur žadėjo laukti iki gegužės 1, bet pagadino testą ansčiau laiko?
hal, tu prie pamokų vis, ar SM netrukdo?
man tai liūūūdna, vyrą prie ežero su draugais palikau.. Norėjau, kad pailsėtų, bet dabar pačiai negerai
mane iš esmės ramina mintis, kad jei nėščia, tai darykis ar nesidaryk testą, anksčiau ar vėliau, vis tiek nėščia jau, jei esi