Wau 😍😍nebežinau sveikinimai 😀😍🤗🤗 valioo jau atlaikėt vaistus esat stiprūs manau 😁
O mano nt švarus 🙄 palei žemė vaikštau miegodama 😁galėčiau miegot visa d na galvoju dar anksti pagadinau nt 🤔 savaitė su čiut nuo paskutiniu galimų nt 🤔 beveik 10d
Oi peržiūrėjau kalendoriųkur žymiu net trys variantai įmanomi jau 😂 blin reik testą gal pirkt 😅
Pirk
-hal-, aš tai dar žalia, nelabai ką patarti galiu... aštrūs skausmai tikrai nėra gerai, bet kas gali būti nežinau...
aš tai ryte sugadinau NT nors realiai dar neįmanoma buvo nieko matyti ir nieko aišku jis nerodė bet pilvuką va vis pamaudena... ant tu easy test rašo jautrumas 20, o kada kažin jau būna 20?
Man namai yra namai, kuomet silta ir kvelia maistu!
Man irgi
Aš tai kažkaip daug metų buvau susikoncentravusi į darbus, sugalvojau prieš porą metų vėl mokytis, dar veiklų visokių... bet išsiskyriau vasarą su buvusiu ir tada sutikau savo žmogų... nuo pirmos minutės supratau, kad tai tas, mano mylimas ir vienintelis... ir tada įsijungė visos kūne programos, kad noriu šeimos, kilo noras dalykams, kurių seniau nebuvo, o dabar esu tokia laiminga, kai galiu mylimam vyrui pagaminti ką nors skanaus, jį nudžiuginti... tiesiog pasidarė taip gera mylėti, rūpintis ir būti jo glėbyje, kad visos karjeros nu tiesiog neberūpi...
Hal, nestumo testai nieko nerodo visiskai? Pasirodyciau gydytojam zinok.
Nebezinau, sveikinu neturetu but labai kas nors pakanke. Juk ir veliau buna israso tu vaistu, jei labai reikia, pasvere rizikas leliui ir rizikas jeigu vaistu negautum.
O tarpkitko, as uzkibau irgi po kiek laiko, kai pradejau saviski folio rugstim serti Gal ir veikia.