Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Bet išties gera, kai yra laiko pasitvarkyti, skanaus maisto pasidaryti... dar nėra tekę nedirbti, bet labai norėčiau pabūti tik žmona ir mama :)

O pilvuką jau trečia diena maudena :/ net įdomu, nes niu nemausdavo taip... (tik kažkada prieš kelis metus uždegimą buvau pasigavusi, bet tada stipriau ir nemaloniau buvo), tai jei pilvelyje niekas negyvena, tada nežinau... bet teoriškai kažin išvis įmanoma, kad vos po kelių dienų ovuliacijos mausti pradėtų...

Atsakyti

Ir man maudzia vis dar.. neisivaizduoju priezasties, bet gali but ivairiu..

Katute, skamba kaip pasaka :wub: noriu i svecius :P savo namuka jau stengiuosi pamirst.. jei myli paleisk, jei tavo sugris.. :D

Atsakyti

Ir man maudzia vis dar.. neisivaizduoju priezasties, bet gali but ivairiu...

Renkuosi tikėti, kad mažiukai užkibo :) reikia gi geriausio tikėtis...

Atsakyti
tikgras 'bobu' kolektyvas, nuo euforijos iki absoliutaus liudesio nusikeliam per 10 komentaru hihihi.gif gossip.gif didis.gif

man irgi maudzia.. nesuprasi kas cia vyksta, prarytas vabalas gal veikia hmm.gif hihihi.gif

vien buvimas mama ir zmona man atnesa siltus prisiminimus, as buvau is tu mamu kurios nedejavo, kad greiciau vaikai uzaugtu... megavausi kiekviena diena iki negalejimo wub.gif . paskui viska ateme darbas beprotiskas, paskui visokie gyvenimiski nesusipratimai, o paskutinius 3 metus mokslai.. mazoji mano dienas brauke kalendoriuje kada as jau baigsiu. didysis vis apkabina ir glaudzia, sako viskas bus gerai wub.gif
o vyras reikalauja, kad zmona grystu i visuomenini seimos gyvenima biggrin.gif biggrin.gif

as pati begalo pasiilgau kai namai kvepe pyragais, syspsauasi todel kad isimiegojau , o ne todel, kad gyslose teka kofeinas ir sypsena isteriska yra biggrin.gif biggrin.gif ir pasiilgau sako knygu.. pasivaikscioti. pasiilgau namu wub.gif ir to kad sazine nesibeldzia 24/7..
Atsakyti

Ogoooo kokios išpažintys moteraitės 😀nebeturiu nė ką pridurt 😆 nes mama ir žmona esi nuo neatmenamų laikų 😁 į darbuką su pauzėm paskutinius metus ėjau lb nedaug kadangi auklėms negalėčiau palikt tiesiog net purto ta mintis jai esu pati. O be to jai ne  :nestuke  tai žindymas taip trys kleckės gimė viena beveik po kitos praktiškai 7m nedirbu rimtai tik namuose 😏 žinau žinau smerkenčių aplink begalybė tačiau tai mano ir mūsų su vyru pasirinkimas jis laimingas ir aš kad vaikai sužiurėti esu mama taksi bureliai ir tt 😂 nes serga daugiau nei lanko daržiuką ir be to bandžiau dirbt deje biulioteniai kas savaitę joks ne darbas 😣 tai va gyvenu vaikais namais vyru 😏

truksta to savo € bet viena kt užsidirbu namučiuos budama o nesu ir išranki paparasta moterėlė kuriai kosmetikos ir viso kt užtenka minimaliai ko gero kad taip įpratau o ir vyrui lengviau 😂😂😂

na bet palepina mane negaliu skųstis 😍... senelių šalia neturim aplamai tokių neturim kad pabūt su vaikais tarkim ligos atveju jai dirbu deja 😔

Skaudžiausia kad aplinka supanti mane to nesupranta kad pasirinkau šeimą o ne darba ale ne savirealizacija ..vaikai gimė viskas tu ne Moteris ne asmenybė ir tt deje lb daug jie nežino 😂ir realizuoju ir tobuleju vienas kt diplomuks guli ir tt o dar kiek planų versliukas ir ttt 😏 dabar gyvenu taip ir kt neįsivaizduoju..žinau kai vaikai užaugs tiek kiek jiems reikia mama atsigriebs su kaupu   :yahoo: 

Niuuuu   :D  maudžia ir man o pykina tikrai rimtai po kiekvieno kasnio   :unsure:  kaip ir nepatikėčiau kad pavyko  :nestuke​  🤔

Atsakyti

jei jau pykina, testas turėtų rodyti :) 

Atsakyti
motiejau siulyciau maziau imti i galva kas ka pagalvos irnesakyk.gif kai kitam kamo gale sunes loja taigi neleki tikrinti. tai ir cia tas pats, palos palos ir atgal i buda biggrin.gif . jai buciau galejusi rinkti, buciau likusi su vaikais namiie kaip tu bet.. mano pirmas vyras gere ir vis daugiau ir daugiau ir daugiau. valgyt nebebuvo ko, o ir skirybu norejau nebuvo kur dingti ir dukriuka dar kudikiuka savo auklytei palikau. musu lasive tiek mums kainavo. paskui kai isivazevau jau ir po visko ariau tol kol savus namus uzsidirbau, o tada jau susimazinau ir dirbau kad ant maisto ir mokesciu uztektu. tada MB sutikau ir papuole galimybe mokytis, tai ir isejau i senatve taip sakant. yra ar nera diplomo, nei as geresne nei as prasteste uz kazka kita, lygiai taip ir tu wub.gif esi fantastiskas zmogutis pirmiausia ir jai jautiesi gerai tai vadinesi esi ten kur reikia ir tada kada reikia. mokslai savotiskai mane isgelbejo, nes pasimire tevelis. ir visas tas juodulys kazkaip sukelevo i mokslus ir ta koncentracija. buvo gerokai lengviau. uzaugs dukros motiejau, suvaziuos vaikai namo, bus pilni klegesio, juokos silto maisto kvapo, moterisku pakrizenimu ir vyru gardaus juoko ir tada suvoksi kad kazkada priemei pati geriausia sprendima gyvenime kuris vertas visko wub.gif . o tie kurie sneka, galbut sedes vienisi ir liudni su kajera po p'pazascia' prabangiuose namuose, bet spengencioje tyloje. tik supraskite mane teisingai, as nepries mokslus ir karjera, turejima ar visiska neturejima vaiku. as pries smerkima. pries negalija rinktis to ko nori be baimes buti pasmergtam.mes kikekvienas turim daryti tai ka nolrim. ir tegu visi eina velniop. jai buciau klausius tai dar dabar gyvenciau su alkoholiku, n es kur as basa plika eisiu su dviem vaikais ant ranku ir kam as busiu reikalinga bigsmile.gif . ogi pati sau! 'jobnijau' durim ir isejau tvarkytis skirybu. ir tai buvo jeginis sprendimas. tad nesigrausk del to ka nusprendeti jus.nes jus turite tik viena gyvenima ir tik jus turite teise ji nugyventi taip kaip jus to norite, o ne kazkas kitas 4u.gif
Atsakyti

Hal, va cia tai pasisakymas. Visu 100% palaikau tavo nuomone😊

Atsakyti
QUOTE(Gintare Zu @ 2018 04 27, 20:05)
<p>Hal, va cia tai pasisakymas. Visu 100% palaikau tavo nuomone😊</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkada sita SM temele duzge kaip biciu avilys, dabar visos labai jau rimtos ax.gif as cia pavariau dabar biggrin.gif karsta.gif
Atsakyti

Hal   :4u: matau esi nuostabi asmenybė ir įkvėpei mane dar labiau eiti savo keliu  :) 

Tu nuostabi mama ryžtinga moteris kuriai netrūko drąsos padaryti savo ir savo vaikučių gyvenimą geresnį ir tikresnį bei laimingą  :4u:  įveikiai baisius dalykus turėjai sunkius laikus kuriuos įveikei juk sakoma kas mūsų nenužudo padaro mus stipresniais ..būtent taip tau ir teko patirti,na o aš ir neimu į galvą ką kalba man už nugaros nes tų kalbų daug jog iš vyro gyvenu koks jis vargšelis netikėlė žmonelė neina net dirbti t.t.😂 ..tokia jau tauta  mūsų kaip sakant šunys loja o karavas eina toliau 😂 gyvename sau ne  dėl kitų todėl turim nugyventi gyvenimą kiek įmanoma prasmingiau...ir dėl vaikų ir dėl savęs pačių

vis dar neatsigaunu Hal nuo tavo iškalbos  :4u: visgi turi talentą  :D linkiu greičiau pagaut savo kruopa už uodegos  :nestuke  tai bus su naujuoju Mb pirmas vaikelis kaip suprantu  :wub:​ 

Atsakyti

jei jau pykina, testas turėtų rodyti :)
Na  blin nesuprantu juk negalėjau pastot prieš mm  :hmm:  :blink: nes pagal paskaičiavimus mano kt nelabai įmanoma dar jausti būtų ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 27 balandžio 2018 - 22:58

Oi peržiūrėjau kalendoriųkur žymiu  net trys variantai įmanomi jau 😂 blin reik testą gal pirkt 😅

Atsakyti