motiejau siulyciau maziau imti i galva kas ka pagalvos
kai kitam kamo gale sunes loja taigi neleki tikrinti. tai ir cia tas pats, palos palos ir atgal i buda
. jai buciau galejusi rinkti, buciau likusi su vaikais namiie kaip tu bet..
mano pirmas vyras gere ir vis daugiau ir daugiau ir daugiau. valgyt nebebuvo ko, o ir skirybu norejau nebuvo kur dingti ir dukriuka dar kudikiuka savo auklytei palikau. musu lasive tiek mums kainavo. paskui kai isivazevau jau ir po visko ariau tol kol savus namus uzsidirbau, o tada jau susimazinau ir dirbau kad ant maisto ir mokesciu uztektu. tada MB sutikau ir papuole galimybe mokytis, tai ir isejau i senatve taip sakant. yra ar nera diplomo, nei as geresne nei as prasteste uz kazka kita, lygiai taip ir tu
esi fantastiskas zmogutis pirmiausia ir jai jautiesi gerai tai vadinesi esi ten kur reikia ir tada kada reikia.
mokslai savotiskai mane isgelbejo, nes pasimire tevelis. ir visas tas juodulys kazkaip sukelevo i mokslus ir ta koncentracija. buvo gerokai lengviau. uzaugs dukros motiejau, suvaziuos vaikai namo, bus pilni klegesio, juokos silto maisto kvapo, moterisku pakrizenimu ir vyru gardaus juoko ir tada suvoksi kad kazkada priemei pati geriausia sprendima gyvenime kuris vertas visko
. o tie kurie sneka, galbut sedes vienisi ir liudni su kajera po p'pazascia' prabangiuose namuose, bet spengencioje tyloje. tik supraskite mane teisingai, as nepries mokslus ir karjera, turejima ar visiska neturejima vaiku. as pries smerkima. pries negalija rinktis to ko nori be baimes buti pasmergtam.mes kikekvienas turim daryti tai ka nolrim. ir tegu visi eina velniop. jai buciau klausius tai dar dabar gyvenciau su alkoholiku, n es kur as basa plika eisiu su dviem vaikais ant ranku ir kam as busiu reikalinga
. ogi pati sau! 'jobnijau' durim ir isejau tvarkytis skirybu. ir tai buvo jeginis sprendimas. tad nesigrausk del to ka nusprendeti jus.nes jus turite tik viena gyvenima ir tik jus turite teise ji nugyventi taip kaip jus to norite, o ne kazkas kitas
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.