Sveikos, aš tai vakar norėjau testą nusipirkti, bet nepirkau nes kitaip šįryt jau būčiau sugadinusi... o dar reiktų palaukti nes kitaip ritualas tapti gali labas rytas, atsikeli iš lovos, išsivalai dantis, pasidarai NT, papusryčiauji... Man tai užvakar maudė kairėje apačioje, vakar ir šiandien pilvo apačią kaip prieš mm, bet mmm neturėtų būti tik gegužės 6 d., tai dar ryškiai per anksti... Namuko foto nuostabi! Tobula vieta gaminti mažiukus
Man irgi siandien pilva maudzia.. Ir nt visa kruva spintelej bet dar tik 5ta dpo..
kas cia visom yra.. man visa apacia maudzia.. 5 dienos iki mmm
Gal nėščios draugiškai
-hal-, o Tau ne 05-06? nes pamenu mums kartu turi neprasidėti
QUOTE(Ritutia @ 2018 04 26, 15:29)
<p>-hal-, o Tau ne 05-06? nes pamenu mums kartu turi neprasidėti </p>
turetu taip, ziuresim kas bus nes kai pazymejau kalendoriu ot teigiamus kalendorius pasislinko automatiskai. tai ziuresim kas bus
eik tu zinok nelabai , pries pat buvo nd bet kazi ar tiek isilaike..
panos, šiandien tokia laiminga jaučiuos!! be priežasties! ar man jau stogas važiuoja? dainuoju muziką pasileidus, lietuj pasivaikščiojau..
QUOTE(deraramos @ 2018 04 26, 16:14)
<p>panos, šiandien tokia laiminga jaučiuos!! be priežasties! ar man jau stogas važiuoja? dainuoju muziką pasileidus, lietuj pasivaikščiojau.. </p>
ha! geras! as apdujus. reikia mokytis , o as duriu volioju
Nebutina stogui vaziuot, kad butum laiminga!
As tsi pikta. A tik nebus pms... :/
As tsi pikta. A tik nebus pms... :/
O man nuotaikų kaita n kartų per dieną 😁čia daina pasileidus dainuoju čia jau rodos visus nudėt norėčiau ar pradangint 😣
žiauriai pučia pilvą pykina po valgio kiekvieno ..keistoka O jai O nes bt pakilo iki 37
Man vel teplioja. Po vel niu.
Atskrido vel gulbes i kiema, nu dziugina mane tokie rytai iki negaliu. MB isveze vaika pas mociute, vaziuos ryt i Vilniu pas pusesere su pusbroliu. O as galiu knyga paskaityt pries dienos darbus! Ir rytojaus Moteru raliui ramiai ruostis
Atskrido vel gulbes i kiema, nu dziugina mane tokie rytai iki negaliu. MB isveze vaika pas mociute, vaziuos ryt i Vilniu pas pusesere su pusbroliu. O as galiu knyga paskaityt pries dienos darbus! Ir rytojaus Moteru raliui ramiai ruostis
QUOTE(Katute @ 2018 04 27, 04:59)
Man vel teplioja. Po vel niu.
ein sau kaip as pasiilgau viso sito -veikiu ka noriu periodo.. nes siuo metu tai - ka randat ta ir valgykit periodas, nes mama uzsiemus