del skatinimo, man aiskino taip, tas kiausinelis pas mane nesprogsta, ir tada automatiskai nera tikimybes pastoti. jis isikabina ten kazkur aukstai ir tupi, tampa cista. tai tikiuosi aisku kad duphastono uzteks isjudinti reikalus. jai ne tai sake negaisim laiko ir iskarto skatins.
bet ot esu nekantri galeciau eiti jauj dabar testo sugadinti
sveika naujoke
Dar palauk, dar anksti, gadinsime kartu, nes tą pačią dieną nelaukiame mmm gal kokią gegužės 1 d. bandome testus?
sakai prie to pacio ir mano kantrybe pratestuojam? galim bandyti, bet as numirsiu belaukdama
suprantu nekantrumą praeitą mėnesį labaaai per anksti pradėjau gadinti, nes labai tikėjaus dabar atrodo žinau, kad neverta per daug tikėtis, bet vis tiek įdomu, kiek išlauksiu
kada jau verta pradeti gadinti, kiek dienu po o?
Geriau iskenteti iki kokios 10tos
Pritariu, deraramos man pagal programėlę rodo rytoj ovuliaciją, bet nu gal anksčiau biški, gal vakar nes buvo susmazmavę pilvuką biški, tai gegužės 1 d.lauksiu...
o kaip rašiau būtų tobulas svajonių testas, pasimylėjai, pasitikrinai, nėščia bet čia jau šiaip iš būrimų operos nes ateitį numatytų... o dabar pilveliuose maži spermiukai gyvena mūmyse, kabinasi į gyvenimą ir ieško kiaušinėlių... tuoj tuoj ras... o gal jau rado... ech...
aha, o pati tai tiek nelauki
Kitus protinti visada lengviau
-hal-, o tai gal ir vadinamus sprogdukus skirs tada? Kiek zinau ten injekcija buna, kuri susprogdina ten viska, kad isovuliuotu graziai, jei pati ovuliacija nevyksta. Nestimuliuos turbut daugiau kiausineliu be sprogduku?.. Ar nieko nesake?
Ar kas nors geriau nusimano? Negali but taip, kad TIK stimuliuojant jie visi i cistas nueis ir bus tik blogiau?.. Nenoriu panikos kelt, bet...
</p><p></p><p>Ar kas nors geriau nusimano? Negali but taip, kad TIK stimuliuojant jie visi i cistas nueis ir bus tik blogiau?.. Nenoriu panikos kelt, bet...
</p>
taip kaip tu sakai ji man ir sake, kad sprogtukus leis. bet pirmiausia ziures koks poveikis vaistu. jai suveike tai tik o pastimuliuos jai nuo hormonu viskas savaime sprogineja o jai ne, tai tada viska sprogdins. nes sansai yra kad pades, tik nemanau kad dideli nes daugiau menesio tai vaistu nedave. palei ideja uz savaiteles turiu vaziuoti. tikliau penktadieni jau.
Papildyta:
tai cia gyvenimo taisykle tokia
Laba iš pat ryto na ar Boružiukas jau Nt pagadino 🤔 me sditbam dirbam O parėjo pirma po .Tikiuosi pagaut jau treti Nd po mm aš planuoju o ten aukštai D
nenukabinkiy nosyčių mielosios viskas jums pavyks toks pavasaris gražus ir vasara ant nosies idealūs orai sveikti ir planuoti