Rimtai kai senokai dariaus testa nepamenu kuri juostele kontroline, kuri testine
Del vitaminu tai kol kas tik foli geriu. Dar paskyre kursa vit D tai jau pradelsiau laika isgert antra ampule, reiks nusipirkti.
tas kur vienas tai buvo labai ryskus, kontreline ir testine buvo vienos spalvos. o anie sakau tokie neaiskus. tas is desines tai kontroline pagulejus va iki vakaro isryskejo, o siaip buvo tokios pat spavos kaip testine.
Na mano akimis tai visi neigiami Dar trūksta iki teigiamo O kokio jautrumo testukai?
cia kaip mums vis kartojo,tarpkitko dar ir dabar turi drasos parasyti zinute, kad lt badu numirsi, cia duobe,skyle, pragaras ,prazutis ir zodziu juoduma pilmuka,visiskas krachas! o jau kad vaikai laimingi gryze, tai as melagiu melage esu. nes taip buti negali. vaikai tik Londeje laimingi buna, kur be sopingu kompo ir komerciniu pramogu nieko nenuveiksi. ten rojus, juk daiktu kruva gali nupirkti. sake as melage, vaikai verkia, atgal malduoja, nesjuk VISI VISKA ZINO GERIAU UZ MANE
Oj, mane irgi erzina kai žmonės kalba lyg geriau žinotų... O ypač tos kalbos apie tai, kaip LT blogai, kad nėra čia gyvenimo ir normaliai neužsidirbsi ir apskritai nieko neturėsi
Visi mes esam ten kur mum kiekvienam asmeniskai geriausia. Visi su savo isgyvenimais. Man irgi pikta kai daug kas sneka kad emigrantas pardaves lietuva, o dar baisiau kai tave vadina fabriko vergu ir t.t.
Nei pardaviau Lietuva, nei fabrike dirbu ir juolab gerbiu kiekvieno pasirinkima kur jam gyvent geriau.
Negrazu labai kad zmones teisia ir smerkia vieni kitus, nezinodami ju gyvenimo ir, kad negerbia vieni kitu pasirinkimo.