QUOTE(natelėMIMI @ 2018 04 17, 15:34)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72072885" data-time="1523971282"><div><p>na va tik pabandziau pakartoti, net du. vieno nei kontroline normaliai taip ir nenusidazo. tokia balzgana.. o antro kontroline jau normalesne ir antra pakankamai ryski , bet jaune tokia kokia ano.. tai nei nezinau ka galvoti. gal testukai brokuoti..?</p></div></blockquote><p>Pamenu aš irgi kažkada žaidžiau su tais testukais, tai visokiausių buvo rezultatų
ir gražių juostelių ir nelabai, ir ryškių ir ne. Tiesą pasakius nelabai ir supratau aš ten jų
bet esu girdėjusi kad ir nuo išgertų skysčių daug kas priklauso, tai manau lengvai gali pasidaryti paklaida
</p>
zinok dabar is principo prasitestuosiu kas diena ir galesiu kelti fotkes, paziuresim kaip jie veikia. tiesa ir kai pirma ir antra serija dariau buvau nejus i vc apie 3 valandas. pirmas darytas apie 10 valanda, kiti du manau apie pirma..? dabar jau tiek laiko praeja tai ir tas pirmasisi pablukes..
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.