Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

QUOTE(nebezinau:) @ 2018 04 17, 10:31)
paskaitykite instrukciją.
Vienoje randu šią info  - Palaukite kol išryškės spalvotos linijos. Priklausomai nuo LH hormono kiekio šlapime - teigiamas rezultatas gali būti pastebimas jau po 40 s, tačiau tam, kad tikrai galima būtų patvirtinti neigiamą rezultatą, būtina palaukti kol pilnai įvyks reakcija, t.y. apie 10 min. Tačiau jokiu būdu nevertinkite rezultatų po 30 min. 4u.gif

o dieve as tokia isiblaskius cry.gif ... manau nepraejo pusvalandukas, bet del visa ko pasidarysiu dar viena unsure.gif bet visiskai teigiamas buvo kai paziurejau.
Atsakyti

Sveikutės niu ką kimbam į Nd ir geguže nelaukiam  :wub:  

linkiu vaisingo balandžio Hal staigiai kartok kt ar dar kelis kitus  :D   pas mane po langais nuostabiai nusidažė berželis žalsvai pagaliau  :victory2:  saulė nušvito valiooo bet tas vėjas 😣

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 04 17, 12:53)
<p>Sveikutės niu ką kimbam į Nd ir geguže nelaukiam  wub.gif  
</p><p></p><p> linkiu vaisingo balandžio Hal staigiai kartok kt ar dar kelis kitus  biggrin.gif   pas mane po langais nuostabiai nusidažė berželis žalsvai pagaliau  victory.gif  saulė nušvito valiooo bet tas vėjas 😣</p>

na va tik pabandziau pakartoti, net du. vieno nei kontroline normaliai taip ir nenusidazo. tokia balzgana.. o antro kontroline jau normalesne ir antra pakankamai ryski , bet jaune tokia kokia ano.. tai nei nezinau ka galvoti. gal testukai brokuoti..?
Atsakyti

na va tik pabandziau pakartoti, net du. vieno nei kontroline normaliai taip ir nenusidazo. tokia balzgana.. o antro kontroline jau normalesne ir antra pakankamai ryski , bet jaune tokia kokia ano.. tai nei nezinau ka galvoti. gal testukai brokuoti..?

Pamenu aš irgi kažkada žaidžiau su tais testukais, tai visokiausių buvo rezultatų  :unsure: ir gražių juostelių ir nelabai, ir ryškių ir ne. Tiesą pasakius nelabai ir supratau aš ten jų  :hmm:  bet esu girdėjusi kad ir nuo išgertų skysčių daug kas priklauso, tai manau lengvai gali pasidaryti „paklaida“  :unsure:​ 

Atsakyti

Na gal foto įmesk  panagrinesim 🤔sakyčiau teigiamas 🤔

Atsakyti
per kur mergiukai keliat foto?
Atsakyti
QUOTE(natelėMIMI @ 2018 04 17, 15:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72072885" data-time="1523971282"><div><p>na va tik pabandziau pakartoti, net du. vieno nei kontroline normaliai taip ir nenusidazo. tokia balzgana.. o antro kontroline jau normalesne ir antra pakankamai ryski , bet jaune tokia kokia ano.. tai nei nezinau ka galvoti. gal testukai brokuoti..?</p></div></blockquote><p>Pamenu aš irgi kažkada žaidžiau su tais testukais, tai visokiausių buvo rezultatų  unsure.gif ir gražių juostelių ir nelabai, ir ryškių ir ne. Tiesą pasakius nelabai ir supratau aš ten jų  hmm.gif  bet esu girdėjusi kad ir nuo išgertų skysčių daug kas priklauso, tai manau lengvai gali pasidaryti „paklaida“  unsure.gif​ </p>

zinok dabar is principo prasitestuosiu kas diena ir galesiu kelti fotkes, paziuresim kaip jie veikia. tiesa ir kai pirma ir antra serija dariau buvau nejus i vc apie 3 valandas. pirmas darytas apie 10 valanda, kiti du manau apie pirma..? dabar jau tiek laiko praeja tai ir tas pirmasisi pablukes..
Atsakyti

Merginos, OT daryt geriau po pietu, nes tada hormonas gaminasi. O jeigu testine ryskesne uz kontroline, tai LABAI teigiamas ir pirmyn darbuotis. Aisku, jei abi pabluke, tai jau galima galvot apie broka ir tt. Hal, kelk per part.lt ir ziuresim, kas vyksta :D

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 04 17, 19:34)
<p>Merginos, OT daryt geriau po pietu, nes tada hormonas gaminasi. O jeigu testine ryskesne uz kontroline, tai LABAI teigiamas ir pirmyn darbuotis. Aisku, jei abi pabluke, tai jau galima galvot apie broka ir tt. Hal, kelk per part.lt ir ziuresim, kas vyksta biggrin.gif
</p>

neduoda man per part.lt ir prisiregistravau ir viska, bet niekaip.. kazko nemoku. unsure.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
tas kur vienas tai buvo labai ryskus, kontreline ir testine buvo vienos spalvos. o anie sakau tokie neaiskus. tas is desines tai kontroline pagulejus va iki vakaro isryskejo, o siaip buvo tokios pat spavos kaip testine.
Atsakyti

O kuri juostele turi but kuri?

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 04 17, 23:22)
<p>O kuri juostele turi but kuri?
</p>

SM nakti neveikia biggrin.gif vis ismeta is puslapio.

kur vienas fotkeje, tai dar darytas 10 valanda ryte. o kiti du daryti kartu , 1 valanda.
Atsakyti

Susimaisiau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 18 balandžio 2018 - 06:51