Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Aš norėčiau paklausti ar naudojat kokius papildus? Vitaminus ir pan.? Aš pati geriu folio rūgštį, vitaminą D ir dar geležį (nes amžiais hemoglobinas žemiau ribos)  :hmm:​ 

Atsakyti
Helau,

Mano mmm atejo ir praejo, dabar nelaukiu kitu smile.gif Si cikla niejo neskaiciuojam, nestebim ir nematuojam. Pasizymejau tik mmm diena ir sirdeles TD kalendoriuj del visa ko biggrin.gif

[quote=deraramos,2018 04 07, 22Siandien tokia dilema uzpuole.. Vaziavom namuko pirkt ziuret ir lyg ir nieko.. Bet keist gyvenima is saugaus ir iprasto taip baisu unsure.gif ir neramu man, kad prudai yra, kaip as vaika nusaugosiu, is anksto bijau.
[/quote]

Mes pernai pries pat kaledas isigijom ir pabegom is miesto i praktiskai vienkiemi. Yra tu kaimynu, bet zemes 8ha, tai jie kazkur yra, bet toli biggrin.gif Prie pat namu tvenkinys, kuek toliau ir dar du. Del to labiausiai panikuoja seneliai, o mes kazkaip naturaliai daugiau stebim ir tiek. Cia as ismokau gyvent kitaip. Dievinu kiekviena praleista akimirka. Sodinu geles, tvarkausi, kuriu planus. Sunus dabar ne darzely, tai i namus neparvarysi. Turim sunu, jau ir ozku, tai veiklos pilni kampai, o dar planuose vistos, avys, zirgai... Tobula vaikyste. Gyvenima kotedze atsimenu su siaubu. Nebijok ir megaukis! ;) Mes savo svajoniu namu ieskojom beveik tris metus...

[quote=deraramos,2018 04 12, 12:22]
<p>04.14 nebežinau:) nelaukia mmm (jei vėl grafikas nepasikeis..)
04.17 gintare nelaukia mmm
04.25 Boružiukas* nelaukia mmm</p><p>04.26
Foxlady sulauks mmm</p><p>05.04
-hal- nelaukia mmm</p><p>05.06
deraramos nelaukia mmm</p><p>??.??
motiejus5 nelaukia mmm</p>
Katute nelaukia 05 05
[/quote]
Atsakyti

Katute, kaip faina, koki grazus planai. As irgi noreciau zirgu tureti.

Pas mane pilvo apacioje melyne atsirado, nesuprantu is kur, lyg ir nesusimusiau. Galvojau gal nuo nauju dzinsu nudaze, bet nenusiplauna. Nu gryn melyne :hmm:​ 

Atsakyti

Katute, skamba labai gerai kaip yra pas jus :wub: kiek paskaitau is gyvenanciu vienkiemiuose, tik geri atsiliepimai, o neigiamu ir baimiu pazeria tie, kas ten negyvena :) turbut normalu. Man paciai dar daug kas taip neaisku, kaip ten kas bus, kaip issiversim :D bet kartu ir smagu :)

Atsakyti
QUOTE(Gintare Zu @ 2018 04 16, 23:43)
<p>Katute, kaip faina, koki grazus planai. As irgi noreciau zirgu tureti.

Pas mane pilvo apacioje melyne atsirado, nesuprantu is kur, lyg ir nesusimusiau. Galvojau gal nuo nauju dzinsu nudaze, bet nenusiplauna. Nu gryn melyne

Tu planu, tai kruvos, tik spek suktis... Kol kas dar bandim tiesiog kampus apeit, nes buvo negyventa nuo praitu metu balandzio iki isikelem gruodi, taiii... Apzele, apauge viskas ir vienur dazai nusilupe, kitur vel kas... Namas istustintas, palikta, tik kas vonioj priklause, tai kol kas gyvenam su minimaliai baldu. Zodziu. Reikia VISKO! biggrin.gif bet smagumo tai nekeicia!

Gal labai geri dazai dzinsu ir labai gerai nudaze biggrin.gif

QUOTE(deraramos @ 2018 04 17, 07:34)
<p>Katute, skamba labai gerai kaip yra pas jus wub.gif kiek paskaitau is gyvenanciu vienkiemiuose, tik geri atsiliepimai, o neigiamu ir baimiu pazeria tie, kas ten negyvena smile.gif turbut normalu. Man paciai dar daug kas taip neaisku, kaip ten kas bus, kaip issiversim biggrin.gif bet kartu ir smagu smile.gif

Ai, net juokinga! Labiausiai atkalbinejo tie, kas to kaimo nei mate, nei gyvene, o dabar pastovus sveciai! Ziema paciuzom ant ledo ciuozinejom, besmegenius statem, karsta vyna kaitinom, dabar zvejybos, chill, grill... O kalbet tai pirmi buvo! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 04 17, 08:16)
Ai, net juokinga! Labiausiai atkalbinejo tie, kas to kaimo nei mate, nei gyvene, o dabar pastovus sveciai! Ziema paciuzom ant ledo ciuozinejom, besmegenius statem, karsta vyna kaitinom, dabar zvejybos, chill, grill... O kalbet tai pirmi buvo! biggrin.gif

wub.gif noreciau tokiu draugu tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 04 17, 05:16)
Tu planu, tai kruvos, tik spek suktis... Kol kas dar bandim tiesiog kampus apeit, nes buvo negyventa nuo praitu metu balandzio iki isikelem gruodi, taiii... Apzele, apauge viskas ir vienur dazai nusilupe, kitur vel kas... Namas istustintas, palikta, tik kas vonioj priklause, tai kol kas gyvenam su minimaliai baldu. Zodziu. Reikia VISKO! biggrin.gif bet smagumo tai nekeicia!

Gal labai geri dazai dzinsu ir labai gerai nudaze biggrin.gif

o man geriausias metas turbut buvo kai tuscia buvo.. tada atrodo ir visko uzteko. o dabar jau daiktu daikteliu rolleyes.gif

cia kaip mums vis kartojo,tarpkitko dar ir dabar turi drasos parasyti zinute, kad lt badu numirsi, cia duobe,skyle, pragaras ,prazutis ir zodziu juoduma pilmuka,visiskas krachas! o jau kad vaikai laimingi gryze, tai as melagiu melage esu. nes taip buti negali. vaikai tik Londeje laimingi buna, kur be sopingu kompo ir komerciniu pramogu nieko nenuveiksi. ten rojus, juk daiktu kruva gali nupirkti. sake as melage, vaikai verkia, atgal malduoja, nesjuk VISI VISKA ZINO GERIAU UZ MANE biggrin.gif biggrin.gif

oi tie zmones.. juokdariai visiski umn.gif
Papildyta:
QUOTE(natelėMIMI @ 2018 04 16, 17:32)
<p>Aš norėčiau paklausti ar naudojat kokius papildus? Vitaminus ir pan.? Aš pati geriu folio rūgštį, vitaminą D ir dar geležį (nes amžiais hemoglobinas žemiau ribos)  hmm.gif​ </p>

gelezi, foli ir vitamina D. nes viskas ant ribos pas mane tai liepe vartoti. o ir siaip energijos pagausejimaslabai jauciasi ax.gif

mergos pa smane uz lango kaštonas sprogsta wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

sakykite, kurios naudojate juosteles tyrimams, pvz. http://testukas.lt/i...troller=product perkant ir indelius vaistinėse? tuos kur šlapimo tyrimams?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 04 17, 08:26)
wub.gif noreciau tokiu draugu tureti

Niekada gi nezinai, kas is draugu kaimu susigundys!
Juokas juokais, dabar atvaziuoja net tie, kur pries n metu tik bendrave, i svecius atvaziuoja, net ir darbo dienom atvaziuoja drauges su vaikuciais, tai maniskiui liudna nebuna. Tik tuoj imsiu i darbus kinkyt, nes mazai, ka bepasidarau biggrin.gif

QUOTE(- hal - @ 2018 04 17, 08:34)
o man geriausias metas turbut buvo kai tuscia buvo.. tada atrodo ir visko uzteko. o dabar jau daiktu daikteliu  rolleyes.gif

cia kaip mums vis kartojo,tarpkitko dar ir dabar turi drasos parasyti zinute, kad lt badu numirsi, cia duobe,skyle, pragaras ,prazutis ir zodziu juoduma pilmuka,visiskas krachas!

Tai pas mus daiktu, tai yra, bet va baldu trukumas tai jauciasi truputi. Tik as nelabai imu galvon biggrin.gif

Oi, nu tikrai. Nu, tos kalbos... Nezinau, kai ziuri placiau, darai daugiau, tai kazka ir turi. Aisku, jei gyvenimas susideda tik rutinon darbas uz min arba vid atlyginima - namai ir nieko neveikiu, tai sunkoka tada.
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 04 17, 05:58)
Niekada gi nezinai, kas is draugu kaimu susigundys!
Juokas juokais, dabar atvaziuoja net tie, kur pries n metu tik bendrave, i svecius atvaziuoja, net ir darbo dienom atvaziuoja drauges su vaikuciais, tai maniskiui liudna nebuna. Tik tuoj imsiu i darbus kinkyt, nes mazai, ka bepasidarau biggrin.gif
Tai pas mus daiktu, tai yra,  bet va baldu trukumas tai jauciasi truputi. Tik as nelabai imu galvon biggrin.gif

Oi, nu tikrai. Nu, tos kalbos... Nezinau, kai ziuri placiau, darai daugiau, tai kazka ir turi. Aisku, jei gyvenimas susideda tik rutinon darbas uz min arba vid atlyginima - namai ir nieko neveikiu, tai sunkoka tada.

viskas priklauso nuo poziurio. tie kurie laukia kol jiems DUOS nes privalo, manau visur sunkiai gyvena biggrin.gif .
Atsakyti
panos ar tikslinga vertinti OV testuka 20 minuciu po jo atlikimo unsure.gif ? nes butu kaip ir teigiamas tada, ar del visa ko pasidaryti dar viena.. kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 04 17, 14:00)
panos ar tikslinga vertinti OV testuka 20 minuciu po jo atlikimo unsure.gif ? nes butu kaip ir teigiamas tada, ar del visa ko pasidaryti dar viena.. kaip manot? ax.gif

paskaitykite instrukciją.
Vienoje randu šią info - Palaukite kol išryškės spalvotos linijos. Priklausomai nuo LH hormono kiekio šlapime - teigiamas rezultatas gali būti pastebimas jau po 40 s, tačiau tam, kad tikrai galima būtų patvirtinti neigiamą rezultatą, būtina palaukti kol pilnai įvyks reakcija, t.y. apie 10 min. Tačiau jokiu būdu nevertinkite rezultatų po 30 min. 4u.gif
Atsakyti