Motiejus o kada mmm turi būt? Žiūriu mudvi susivienodinom pas mane pagal kalendorių irgi vakar O ale turėjo būt, bet fejerverkai šį mėnesį darosi jau ir anksčiau tikiuosi abi turėsim kalėdines dovanas
Soėju apie 30😏 bet ar turi būt jausmas lyg per mm.... ***** o man negera nuojauta gal čia mm 🤔nors būtų gerokai per anksti
niu laukiam nesulaukiam kas bus toliau 😍gal tavo bus rožiniai 😀
Mielosios staiga suėmė pilvą žemai mausti ir per strena skaumelis eit ir po 10min maudimo rudai išskrytų radau nuėjus wc jau vos ne šokolado spalva maudimas rimsta čiut bet yra...visą d liuks ..paskutinaisi nesaugus ND balandžio 3 neskaitau tų kurie buvo šiom d ar gali būt inplantacija neis su vienu nieštumu nėra buve arba O galinga visgi nes dar gal vaisingosios
O kada paskutinės mm buvo?
Motiejau, o gal valosi ten dar kas
Kisulita, smagu, kad uzsuki musu pirkinys dar saugiai laukia turbut geguzio, rankpinigiai paduoti.. Dar kazkaip nesitiki, kad tai isties ivyks, po tiek laiko, ieskojimu ir abejoniu, baimiu nors jos nedingo nelabai dar susivokiu, kaip cia viskas bus atrodo tas kelias dienas buvau kaip transe, o dabar gyvenu toliau iprastai, lyg niekas nezada is esmes keistis
Na Kalėdinio stebūklo nebus rodos mm parėjo ..pati negaliu patikėt taip greit 😲 dar balandžio 1kraujavau silpnai ir O tikrai jutau dar prieš pora d buvo pakile Bt mm visada budavo mėnesio paskutine dieną ...na nebėga lb daug bet visgi kaip mm juk nebūna implantacijos su tikru krauju jau maniau pavyks nesulaukus mm naivuolė
Man paskutinės dvi savaitės tokios sunkios... darbe jau nebežinau kaip ir dirbt, kad viską suspėt.. tempas labai didelis.. o dar ir žarnynas dvi savaitės kvailioja.. tenka arba apsigyventi beveik tualete..arba džiaugsmas, kad pagaliau ten nueinu.. šiąnakt vėl bemiego..pralaksčiau.. visau nesuprantu kas čia vyksta.. visad jis pas mane jautrus, bet kad taip.. neteko
Nt jei ištaikysiu progą reiks įsigyt, bet nežinau.. jokių simptomų nėra.. nors nd daryti
As guliu lovoj. Jegu visai nera, noro kazka daryti irgi nera. O rytoj jau y darba. Viskas erzina nuo visko pavargau ir noriu paverkti kur tyliai ramiai. Mmm jau neuzkalnu, o pozymiu jokiu.
Siandien saslyku sezona atidarem su vyru. Taip skaniai pavalgiau, o dabar stojo skrandis, taip negera pasidare. Svajojau apie juos savaite, o ispildzius svajone teks tulike viska palikt😂
Panasiai kaip ir su karka buvo kai sunaus laukiausi. Svajojau savaite laiko kaip noriu riebios karkos, o svajone atsidure tulike, o kita diena II riebus bruksniukai🤣
Kalbejot apie gyvenima uzsieny, kad anksciau ar veliau visi mori gryst. Investuot uzdirbtus pinigelius, ysigyt busta ir t.t.
Pabusiu isimtis situ reikalu. Baigus studijas isvykau svetur ir po 8metu nepasikeite nuomone. Negalvoju gryst y Lietuva. Cia planuose visa ateitis: bustas, karjera ir t.t. cia galiu leist sau ta ko Lietuvoj negalejau.
Ir jauciu pagarba jaunom seimom, kurios sugeba padoriai gyvent Lietuvoj, kurios uzgyvena busta ir leidzia sau papramogaut. As to nesugebejau su savo atlyginimu.
Visoms po balionely sulaukusioms mmm neliudekit mergaites...
Gintare Zu, laukiam galbut ir sikart tavo II
Mano mmm dar nesibaige, teplioja tamsiai rudai.. tai 5 d pries ir jauciu kokios 5 d po bus tepliojimo, is viso puse menesio su iklotu.. na ziauru ir nenormalu, eisiu vel ginei skustis. Dar taip nebuvo. Aisku visos bedos susitvarkytu, jei pastociau, bet kad ir to nepavyksta padaryti..
Isejau pasivaikscioti su suniu, jau tikras pavasaris, viskas zelia, pumpuruoja jau svajoju apie kiema tam namuke, tik dar truputi teks paluketi..
Labas rytas labai noriu prisijungti į jūsų būrį. Man 30, planuojame stebuklėlį jau 2 metus, vis laukiau laukiau, nes vis galvojau kad pasiseks, o bet tačiau, toli gražu taip nėra apsilankius pas gydytoją rado miomą (kuri kaip suprantu tik apsunkina viską), kreipiausi ir į endokrinologę, pagrindinius tyrimus pasidariau, viskas jos teigimu kaip ir gerai tik TTH pakilęs, pradėjau gerti vaistus, kad jį sumažinti.
O atvykau pas jus, nes taip norisi pabendrauti rūpimomis temomis... Nes iš aplinkinių girdžiu tik kad jau laikas vaikučius auginti, kodėl jų nėra, užteks sau gyventi ir t.t. (tiksliausiai kiekvienai pažįstami jausmai). O aiškinti kiekvienam tikrai neturiu noro, nes kai kuriems to suvokti tiesiog nelemta