Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Ir man O taip pat labai sunki galva pleše visa d vakar ant vemimo ribos nulis apetito tempa 37.4 viduriai tušti ..jam boružiuk  :4u:​ 

Atsakyti
jatau mergai kaip vargstat.. man pries mm visa tai vyksta.. paleidzia vidurius, pilva suka negaliu cry.gif ir vaikstau kaip zombis. tokia dauzta bunu, kad vairuoti bijau, reakcija tokia suletejus..ir per pacias mm labai apatiska esu. kosmaras. nors skausmu ten jokiu dideliu nera tikrai.

del namu pirkimo- as tada buvau viena su vaikais, tik isiskyrus.. mazaji vos metukai buvo. tarp kitko tampaciam Londone, dirbau kaip jautis pora metu, bet isigijau savus wub.gif cia LT. ir pagaliau gryzau.. nerealu buti namie negu toje vergysteje ten..
Atsakyti

Ceroc, nezinau, tam Londone visi pazistami vargsta - visi kas galejo, perbego i provincija ir gyvena zymiai geriau. Nu vienas tik i Londona, bet ten zmogus su svajonem ir planais, kuriem reik didelio miesto. Bet is tikro kai paklausai... Nu siaube, kas per nuomos tukstantines - mes uz 2bedroom terraced house po 100 i savaite mokedavom... Nesuvokiamos man to Londono kainos.

Atsakyti

boružiuk, mano draugei va tokia žiauri ovuliacija ir būna. jai skauda, pykina, viduriuoja.tiesa, ne kiekvieną ciklą taip blogai. kartais tiesiog eina ir praeina.  žodžiu, sunku būti  moterim.

pvz., aš niekad nieko nejaučiu. nu rimtai. per paskutines mm baseine maudžiausi, į kalvą Malagoj kopiau, paauglystėj dviračiu ralinėdavau. čia PER mėnesines. ovuliacija? va iš tos draugės ir sužinojau, kad per ovuliaciją skaudėt gali. vėliau pasikalbėjus su kitom panom darbe, sužinojau, kad taip, iš esmės visos ovuliaciją jaučia. tai tavo situacijoje gal viskas gerai? jei, aišku, tuos nemalomius pojūčius "gerai" galima vadinti. laikykis, tu - ne viena.

O aš va tik dabar šitoj temutėj sužinojau, kad per ovuliaciją skauda ir kada ji išvis būna :D irgi jokių skausmų net per mmm nėra, nors pamenu kaikurios draugės net vaistus gerdavo :unsure: 

Aš taip paskaitinėju dėl tų blogumų, tai pati nevemiu ir su pirmu nė karto nevėmiau, bet būna toks jaismas kad kyla kažkas, pykina šiek tiek... ir jau sunkiai dirbasi ir kolegom parodyt nenoriu, kad neįtartų.. žiauriai sunku, o vat kaip tom kurias jau tikrai pykina, vemia? Nedarbingumą gal ima? :huh2: 

Dar pilvo apačioje biški paskausta  :unsure:​ 

Atsakyti

O aš va tik dabar šitoj temutėj sužinojau, kad per ovuliaciją skauda ir kada ji išvis būna :D irgi jokių skausmų net per mmm nėra, nors pamenu kaikurios draugės net vaistus gerdavo :unsure:

Aš taip paskaitinėju dėl tų blogumų, tai pati nevemiu ir su pirmu nė karto nevėmiau, bet būna toks jaismas kad kyla kažkas, pykina šiek tiek... ir jau sunkiai dirbasi ir kolegom parodyt nenoriu, kad neįtartų.. žiauriai sunku, o vat kaip tom kurias jau tikrai pykina, vemia? Nedarbingumą gal ima? :huh2:

Dar pilvo apačioje biški paskausta  :unsure:​ 

nevemiir valio. aš tai jaučiu sakyčiau, tada vemčiau ir dirbčiau. na, restorane visi žino, kad planuojam (šiaip ar taip, aš jau 2 metai ten dirbu). Netgi prašiau menedžerės surasti info apie išmokas maternity leave. labai palaiko ir lėliuko laukia, ypač merginos, kitos padavėjos. viena turi metulų mergytę, jos vyras šefas. viskas gerai, susitvarko. tiesa, jos mama kartu gyvena, tai daug padeda. mums būtų jau sunkiau. bet nieko, išgyventumėm, kad tik tas leliukas būtų. 

mes irgi už Londono galvojam pirkt, gal Milton Keynes kokiam. o ką? Specialiųjų poreikių vaikų yra visur, vairuotojų irgi reikia. tik va Viktorija dabar mokyklą baiginėja, nežinau dar ką su sixt form darys. dar ir pati nežino. pratinam prie minties, kad gal reiks važinėti, pasiggoglino, kas tas Milton Keynes, su draugais pakalbėjo. sakė, Ok, man tinka, draugai sakė ( :lol:), kad fainai ten. 

Atsakyti
cia taip reikia..? ax.gif

03.30 - sheila1988 nelaukia mmm
04.04 - Katute nelaukia mmm
04.04 - Ispaikyta nelaukia mmm
04.08 - deraramos nelaukia mmm
04.17 - gintare nelaukia mmm
04.26 - FoxLady sulauks mmm.
05.04- hal nelaukia mm
Atsakyti

Ne visai :) susirask naujausia saraseli ;)

Atsakyti

04.14 nebežinau:) nelaukia mmm (jei vėl grafikas nepasikeis..)
04.17 gintare nelaukia mmm
04.25 Boružiukas* nelaukia mmm

04.26 Foxlady sulauks mmm

05.04 -hal- nelaukia mmm

05.06 deraramos nelaukia mmm

??.?? motiejus5 nelaukia mmm

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 04 12, 09:17)
<p>Ne visai smile.gif susirask naujausia saraseli ;)</p>

aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Chebra, kaip jus pradiniam inasui susitaupot? Mes taupo taupom, ir sudelis gaunasi. As per tris darbus varau (duenomis mokykloj mokytojos padejeja dirbu, vakarais restorane, ketvirtadieniais papildomai lietuviu mokinu), vyras-sunkvezimio vairuotojas. Uzsimokam nuoma £1150, council tax, gas, electricity, transportas (savaitei per abu 70 svaru), o kur dar maistas, drabuziai, telefonas ir t.t ir pan? Dar uz univera moketi reikia -socialine pedagogika studijuoju.

Mes tai LT gan neilgai taupėm, bet kol taupėm, tai turėjom tikslą ir tikrai taupėm - jokių kelionių, jokių prabangos prekių kurių nereikia, siaube, aš kai kuriuos batus ir striukes turėjau po n metų nuo mokyklos laikų :D Nuomojomės seną mažą vieno kambario butuką, kur net prasilenkti budavo nelengva  :D O dabar turim viską ko reikia ir batų naujų prisipirkau :D Tik kas mane erzina, tai žmonių komentarai, kad mes turbūt labai turtingi, kad galime sau leisti tą ar aną, atrodo, kad viskas mums iš dangaus nukrito  :blink:

Oho, kiek nuoma kainuoja Londone, kažkoks kosmosas  :blink:  Tai čia didžioji finansų dalis jums tai nuomai ir nueina...  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 12 balandžio 2018 - 19:35

Deraramos, sveikinimai su nauju pirkiniu  :D  :4u: 

Atsakyti

Mielosios staiga suėmė pilvą žemai mausti ir per strena skaumelis eit ir po 10min maudimo rudai išskrytų radau nuėjus wc jau vos ne šokolado spalva :blink: maudimas rimsta čiut bet yra...visą d liuks ..paskutinaisi nesaugus ND balandžio 3 neskaitau tų kurie buvo šiom d ar gali būt inplantacija  :hmm:   neis su vienu nieštumu nėra buve arba O galinga visgi nes dar gal vaisingosios 

Atsakyti