QUOTE(Ceroc @ 2018 04 11, 00:32)
<p>Sveikinimai Oceanicai. :wub:Ir nors mums neteko daugiau pabendrauti, bet tikrai smagu, kad dar vienai planiukei pavyko. </p><p>Kalbant apie butus ir namus (perkamus). Chebra, kaip jus pradiniam inasui susitaupot? Mes taupo taupom, ir sudelis gaunasi. As per tris darbus varau (duenomis mokykloj mokytojos padejeja dirbu, vakarais restorane, ketvirtadieniais papildomai lietuviu mokinu), vyras-sunkvezimio vairuotojas. Uzsimokam nuoma £1150, council tax, gas, electricity, transportas (savaitei per abu 70 svaru), o kur dar maistas, drabuziai, telefonas ir t.t ir pan? Dar uz univera moketi reikia -socialine pedagogika studijuoju. </p><p>Nekenciu Londono....kazkos ubagas as...</p><p></p>
jus uk namu norit? ten ir inasas didesnis...
QUOTE(Ceroc @ 2018 04 11, 00:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72065058" data-time="1523365299"><div><p>o mes netycia visai savus isigijom..
malonus tas laukimas..
prisipirkau ov testu, ziuresim kas bus
smagu butu, kad temute liktu visai visai tuscia..
</p></div></blockquote><p>Nebijokit, neliks, va aš čia jau beveik 4 metai esu, saugosiu, dabosiu temutę, ugnelę kūrensiu kaip kokia vaidilutė
</p>
einan reikia ir tave isivesti !
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.