Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

QUOTE(deraramos @ 2018 04 10, 08:52)
<p>Mes virs pusantru m ieskojom savo busto  4u.gif​ </p>

QUOTE(motiejus5 @ 2018 04 10, 10:25)
<p>Mes metus 🙄</p>

o mes netycia visai savus isigijom..

QUOTE(Oceanica @ 2018 04 10, 11:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72064658" data-time="1523342687"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukakaip fainiai!! nepabeg dar nuo musu, mums bus smagiau vartotojo įkelta nuotraukao tai temute labai tyli vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p></p><p>Dar nebėgu smile.gif dar reik sulaukti kito gydytojos vizito, kaip ten kas smile.gif ir matyt dar laukiančių gruodinukų dar nėra smile.gif laikau kryžiukus ir laukiam draugų  bigsmile.gif  victory.gif​ </p>

wub.gif malonus tas laukimas..

QUOTE(motiejus5 @ 2018 04 10, 11:52)
<p>Oi laukiu mėnesio galo 😥😏 bus nebus teigiamukų rožinių 🙄ant mamyčių dienos ar pabirs  nestuke.gif​ </p>

prisipirkau ov testu, ziuresim kas bus bigsmile.gif

QUOTE(Boružiukas* @ 2018 04 10, 12:34)
<p>Kažkodėl manau kad pabirs tokia proga čia nemažai pas mus  wub.gif  nestuke.gif​ </p>

smagu butu, kad temute liktu visai visai tuscia.. ax.gif
Atsakyti

Sveikutes brangiosios  :4u:  

Oceanica didžiausi sveikinimai  :wub:  

As jau buvau pasimatyme su uogyte savo (taip vadinu nes dabar silauoges dydzio) , viskas gerai, sirdute plaka, ketvirtadieni bus 7 sav. Savijauta kaz kokia keista, geresne nei per pirma nestuma. Bet vemimas kiekviena ryta, o dienos begyje sleikstulys, reikia pastoviai ka nors kramsnoti, bet normaliai tai ir nepavalgau, nes nelenda. Va taip ir gyvenam  :) . 

deraramos kaip faina kud turesite savus namus  :wub:  

Stebiu temute, tikiuosi geguzes pradzioj bus daug teigiamu testu  :wub: 

Atsakyti

Sveikinimai Oceanicai.  :wub:Ir nors mums neteko daugiau pabendrauti, bet tikrai smagu, kad dar vienai planiukei pavyko. 

Kalbant apie  butus ir namus (perkamus). Chebra, kaip jus pradiniam inasui susitaupot? Mes taupo taupom, ir sudelis gaunasi. As per tris darbus varau (duenomis mokykloj mokytojos padejeja dirbu, vakarais restorane, ketvirtadieniais papildomai lietuviu mokinu), vyras-sunkvezimio vairuotojas. Uzsimokam nuoma £1150, council tax, gas, electricity, transportas (savaitei per abu 70 svaru), o kur dar maistas, drabuziai, telefonas ir t.t ir pan? Dar uz univera moketi reikia -socialine pedagogika studijuoju. 

Nekenciu Londono....kazkos ubagas as...

Atsakyti

o mes netycia visai savus isigijom..

wub.gifmalonus tas laukimas..

prisipirkau ov testu, ziuresim kas bus bigsmile.gif

smagu butu, kad temute liktu visai visai tuscia.. ax.gif

Nebijokit, neliks, va aš čia jau beveik 4 metai esu, saugosiu, dabosiu temutę, ugnelę kūrensiu kaip kokia vaidilutė  :D  :flirt2:​ 

Atsakyti

Sveikutes brangiosios  :4u:  

As jau buvau pasimatyme su uogyte savo (taip vadinu nes dabar silauoges dydzio) , viskas gerai, sirdute plaka, 

Kaip romantiška-šilauogės dydžio uogytė   :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Turbut Londone tikrai sunkiau taupyti, kuo didesnis miestas, tuo brangesnis ir NT, ir pragyvenimas.. Mudu kraustysimes i vienkiemi, iki darbu-miesto apie 35-40 min kelio..

Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2018 04 11, 00:32)
<p>Sveikinimai Oceanicai.  :wub:Ir nors mums neteko daugiau pabendrauti, bet tikrai smagu, kad dar vienai planiukei pavyko. </p><p>Kalbant apie  butus ir namus (perkamus). Chebra, kaip jus pradiniam inasui susitaupot? Mes taupo taupom, ir sudelis gaunasi. As per tris darbus varau (duenomis mokykloj mokytojos padejeja dirbu, vakarais restorane, ketvirtadieniais papildomai lietuviu mokinu), vyras-sunkvezimio vairuotojas. Uzsimokam nuoma £1150, council tax, gas, electricity, transportas (savaitei per abu 70 svaru), o kur dar maistas, drabuziai, telefonas ir t.t ir pan? Dar uz univera moketi reikia -socialine pedagogika studijuoju. </p><p>Nekenciu Londono....kazkos ubagas as...</p><p></p>

jus uk namu norit? ten ir inasas didesnis...

QUOTE(Ceroc @ 2018 04 11, 00:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72065058" data-time="1523365299"><div><p>o mes netycia visai savus isigijom..
vartotojo įkelta nuotraukamalonus tas laukimas..
prisipirkau ov testu, ziuresim kas bus vartotojo įkelta nuotrauka
smagu butu, kad temute liktu visai visai tuscia.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nebijokit, neliks, va aš čia jau beveik 4 metai esu, saugosiu, dabosiu temutę, ugnelę kūrensiu kaip kokia vaidilutė  biggrin.gif  flirt.gif​ </p>

biggrin.gif biggrin.gif einan reikia ir tave isivesti !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo - hal -: 11 balandžio 2018 - 06:42

Sveikinimai Oceanicai.  :wub:Ir nors mums neteko daugiau pabendrauti, bet tikrai smagu, kad dar vienai planiukei pavyko. 

Kalbant apie  butus ir namus (perkamus). Chebra, kaip jus pradiniam inasui susitaupot? Mes taupo taupom, ir sudelis gaunasi. As per tris darbus varau (duenomis mokykloj mokytojos padejeja dirbu, vakarais restorane, ketvirtadieniais papildomai lietuviu mokinu), vyras-sunkvezimio vairuotojas. Uzsimokam nuoma £1150, council tax, gas, electricity, transportas (savaitei per abu 70 svaru), o kur dar maistas, drabuziai, telefonas ir t.t ir pan? Dar uz univera moketi reikia -socialine pedagogika studijuoju. 

Nekenciu Londono....kazkos ubagas as...

Pas mus ne vieni pažįstami Anglijoj Londe ar Norvegijoj varo metus du įnašui Lt susitaupo dviese be vaikų 🙂 fainai pinigai kosminiai mokesčiai  gena  gyventi visgi į Lt  :lietuva:  mabo MB išlaiko šeimą 6asmenų su šuniu :D su paskola  visam gyvenimui  čia Lt ir niekas jo neišgintų kitur uždarbiaut čia dirba daug tai ir uždirba prieš darba po darbo  :D  ir turim ne aukso kalnus bet visko paragaunam ,nueinam ir vaikus išvežam nesilygiuojam ką kt tur ko neturim  tt   remontai naujų namų truks gal ir 10m bet mes visi kartu tėvai vaikai seneliai kai susirenkam viskas atrodo lengviau pasibėdavojus  :rolleyes:  

Atsakyti
Mes pries metus isigijome 3kamb buta kuriam iskart darem kapitalini remonta, bet issivertem be paskolu, susitaupem is lietuvisku labai vidutiniu atlyginimu, patys nelabai supratom kaip taip pavyko biggrin.gif Dabar taupom kraiteliui, ir man automobilio jau reikes, bet kai buvo tikslas bustas buvo lengviau taupyti, dabar ir rudeni buvom kelioneje, kita menesi vel skrendam, kazkaip sunkiau atsideti, nebe kazkas lieka 4u.gif ir maistui daug isleidziam, pietaujam visada kavineje, vakarienei irgi daznai uzsisakom kazko i namus, nes as laaabai nemegstu gaminti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 11 balandžio 2018 - 07:51

Kaip fainei paskaitinėt visų rūpestėlius  :rolleyes:  visoms viskas sekasi gerai linkiu kad taip ir toliau. Ir kažkaip žiūriu kad kiek žmogui reikia tiek ir turi, o kaip ir iš kur tų pinigų atsiranda neaišku  :) 

O aš nesuprantu kas su manim darosi  :blink: 

Ar gali būti kad mane taip stipriai ovuluacija veikia. Nes tai jau ne pirmas kartas. Tie blogumai kas antrą ciklą. Vakar neišlipau iš lovos baisus pykinimas visą dieną nevalgiau, galva skaudėjo ir viduriavau kelis kartus. Vakarop išvis sukilo temperatūra 37.4  ir visą kūną maudė skrandį paširdžius plėšė, pilvą. Nebeištvėrusi gėriau nuo skausmo tabletę tai atleido bet temp nenukrito. Visą naktį gerai išmiegojau. Bet ryte atsikėlus vistiek toks blogumas pykinimas, viduriavau kartą. Tai išlydėjusi šeimyną vėl griuvau į lovą taip skaniai nusnaudžiau tai dabar jau kaip ir viskas gerai. Tempa 36.6 tokia lengvai pakilusi nes tokia nebūna pas mane. Tai va pasiguodžiau ir nes vakar ir ašaros riedėjo kaip blogai buvo va taip nei iš nieko. Pagal lalendorių ale ovuliacija, bet ištikro kas čia buvo neaišku. Prieš tai dariausi kraujo tyrimus dėl tokių tų negerumų bandžiau ieškot kažko. Nu viskas idealu nėra prie ko prikibt. Daug tyrimų ir mokamų dariausi net tik kur bendri yra ir skydliaukės nu nieko absoliučiai. Tai pradėjau suvest galus kad man dažnai užeina prieš arba per ovuliacijos dienas. Kaži ar gali taip būt?  :unsure:​ 

Atsakyti

Gali :unsure: ciklo vidurio skausmas kartais buna sunkesnis nei menesiniu..

Atsakyti

boružiuk, mano draugei va tokia žiauri ovuliacija ir būna. jai skauda, pykina, viduriuoja.tiesa, ne kiekvieną ciklą taip blogai. kartais tiesiog eina ir praeina.  žodžiu, sunku būti  moterim.

pvz., aš niekad nieko nejaučiu. nu rimtai. per paskutines mm baseine maudžiausi, į kalvą Malagoj kopiau, paauglystėj dviračiu ralinėdavau. čia PER mėnesines. ovuliacija? va iš tos draugės ir sužinojau, kad per ovuliaciją skaudėt gali. vėliau pasikalbėjus su kitom panom darbe, sužinojau, kad taip, iš esmės visos ovuliaciją jaučia. tai tavo situacijoje gal viskas gerai? jei, aišku, tuos nemalomius pojūčius "gerai" galima vadinti. laikykis, tu - ne viena.

Atsakyti