Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. BALANDĮ (176 TEMA)

Oceanica, sveikinu su II :) nesijaudink, tikrai nieko nepakenkei, viskas bus gerai. Greit jums čia pavyko? :wub:

motiejau, įsirašyk į naujausią sąrašiuką :4u:

labas pirmadienį, lekiam į darbus, vakare gal vėl tos sodybos pažiūrėt, ech, gal viskas gerai susiklostys :D 

Atsakyti

Ačiū  :wub:  pati dar netikiu. Noriu gydytojos patvirtinimo :wub: 

Šiaip greitai, tik ciklas ilgas pas mane, tai ir nežinojau ar jau laukt. Maniau jau teks kitame bandyti. Spiralę išėmė man vasario 12d., 13diena prasidėjo mmm ir iki šiol kitų nebuvo. Tai kaip ir pirmas planavimo ciklas. Bet nemanau, kad skaičiuoti reikės nuo mmm dienos. Reikės žiūrėti pagal ryžiuko dydį  :nestuke  :4u:  negaliu patikėt, tikiuosi viskas ten gerai,reik vakaro sulaukti, lėksiu pas ginę :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2018 04 08, 21:36)
<p>Oj patikslinau radau, kad rasiau vyrui, jog 21diena neigiamas. Man regis sis buvo paskutinis  hmm.gif  o gal po to dar dariau. Na bandysiu ryt iki ginės nulėkti, gal ji galės priimti ir daugiau ka suzinosiu. Net uzmigt negaliu wub.gif  beje, pirmaji buvom pradeje irgi kovo pabaigoje, tai lyg galvojom kad nenorim tuo paciu metu gimtadieniu. Na bet ziuresim kaip cia gausis mum. Ne mums cia planuoti  rolleyes.gif​ </p>

pirmiausia tai sveikinu!! bigsmile.gif nestuke.gif wub.gif

o antriausia iklai ramuneliu arbatos ir nesvus i koncervus. su tuo stresu pakenksi daugiau negu su betkokiu kokteiliu..

mano mm pilnu tempu.. jauciuosi kaip nuvytes agurkas.. veeee... doh.gif
Atsakyti

Ačiū :wub:  :4u: 

Bandysiu negalvot apie tai, sėdžiu darbe išsišiepus, vyrui bandysiu po ginės palaiminimo pasisakyti. Sunku tokia žinią laikyti. Linkiu visoms kuo greičiau pamatyti dvi juosteles  :4u:  :4u:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ačiū :wub:  :4u:

Bandysiu negalvot apie tai, sėdžiu darbe išsišiepus, vyrui bandysiu po ginės palaiminimo pasisakyti. Sunku tokia žinią laikyti. Linkiu visoms kuo greičiau pamatyti dvi juosteles  :4u:  :4u:  :rolleyes:​ 

Kokios nuostabios naujienos iš pat ryto  :yahoo:  kuo gražiausi sveikinimai  :4u:  lengvo gražaus ir nuostabaus nešiojimo :nestuke  :wub: 

Tikim ir mes tuoj džiaugsimės dviem juostelėm  :D  :yahoo:  :wub: 

Gražios dienos visoms oras nuostabus ir pasakiškas  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, planiukes  :4u:  ateinu pabarstyt roziniu virusiuku  :wub: jau 20 savaite pas mus, siandien buvom echo  :nestuke​ 

Atsakyti

Kaip faina kaip miela  :wub:  ir kaip tas mažasis gyventojas laikosi  :rolleyes:  :)​ 

Ačiū už virusiukus ir gaudom  :4u: 

Atsakyti

Oi  gaudau gaudau visus virusus😀😍😍 sveikinimai su teigiamais  :nestuke  :4u: sukryžiuot kojas ir tvirtai  laikyt  :D  nu fainas oras pasaka ir tas pavasaris atėjo mano nuotaika praskaidrėjo Boružiuk kimbam vyrus už ausų ir netik :D  :yahoo:  gal nuskils balandis mums 😂  man tas saulės buvimas ir striukių numetimas yra kažkas  :yahoo:  varnėnų čiulbėjimas paryčiais pro pravirą langą ir tt  :wub:  Kisulita kaip tu laikaisi  :nestuke​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 09 balandžio 2018 - 17:39

Aš žinok irgi tikiu kad balandis bus mano dviejų ryškių brūkšnelių mėnuo  :P  :rolleyes:  nežinau kodėl bet taip atrodo ir tikiu. Visoms be galo linkiu kad užrūžavėtų du raudoni  :4u:​ 

Aha kur mūsų susiplanavusios mamytės kaip jums sekasi auginti pilviukus?  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružiukas*: 09 balandžio 2018 - 18:46

Oi norėčiau rūžavų 😏 

kaip pilvinukai taip tyku 🤔

Atsakyti

Prisiduodu po ginės.. :rolleyes: pagal echo 5sav., širdelės dar nesimato. Eisiu 18d. pakartot ir tyrimų pasidaryt. Pagal mmm turėtų būti 8sav., na bet man ir su pirmu neatitiko, tai tikiuosi viskas gerai  :nestuke  važiuojant autobuse taip lengvai pykina, darbe irgi... dabar kai pagalvoju savaitgalį bežiūrint filmą irgi atrodė pykins, tai lyg ir galėjau pajausti simptomus. O dar ir krutinė jautri visą savaitę :oh:​ 

Nupirkau vaikiškas kojinytes, įdėjau į dėžutę ir įteikiau vyrui, net rankos drebėjo  :rolleyes:  :wub: 

Atsakyti

Prisiduodu po ginės.. :rolleyes: pagal echo 5sav., širdelės dar nesimato. Eisiu 18d. pakartot ir tyrimų pasidaryt. Pagal mmm turėtų būti 8sav., na bet man ir su pirmu neatitiko, tai tikiuosi viskas gerai  :nestuke  važiuojant autobuse taip lengvai pykina, darbe irgi... dabar kai pagalvoju savaitgalį bežiūrint filmą irgi atrodė pykins, tai lyg ir galėjau pajausti simptomus. O dar ir krutinė jautri visą savaitę :oh:​ 

Nupirkau vaikiškas kojinytes, įdėjau į dėžutę ir įteikiau vyrui, net rankos drebėjo  :rolleyes:  :wub:

Nuostabu  :yahoo:  :nestuke  :4u: aukit stiprėkit 🙄tai gruodinukas numatomas Kalėdų stebūklas  :rolleyes:  na vyra kaip gražiai nustebinot  :wub:  labai laukiu kada galėsiu aš ir vėl nudžiuginti nors ką tik buvom :nestuke  bet per naujai susiėmiau ir jau žinau kaip  :P bus.. 

kvaišikė įkišau nosį į lapkritinukus ir nubiro ašaros 😔 .. 

Atsakyti